NK Zvijezda Gradačac

emir_dj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la emir_dj » 12 jul 2011, 14:37

sta bi sa tim makedoncom jel se fakat vratio ili ne ????

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 12 jul 2011, 21:10

Danas se vidi evidentan napredak u igri s mijesanim sastavom u oba poluvremena.U prvom pluvremenu zadnji stoper,ne znam mu ime,solidan je bio na mjestu Juse.U drugom poluvremenu,desni bek mislim Kojic,je vrlo dobar bio.To su novajlije koje su solidno odradili posao.Sve u svemu,trinaest-četrnaest igrača mogu nosit Zvijezdin dres.Mislim da nam treba jos po jedan dobar igrač od stopera,veznog i napadača.Zvijezda-Budućnost 3-0.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 12 jul 2011, 21:40

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 12 jul 2011, 21:46

sony_91 je napisao/la:Jel ovo istina? http://www.sportin.ba/vijesti.aspx?id=27229
ne znam da li je istina al bi ja licno volio da jest.covjek je trom i uopste se ne trudi na terenu, a to sto je dao 14 golova nek zahvali svojim saigracima jer je sigurno 6-7 golova dao sa metra udaljenosti.dovoljno je poogledati promasenu sansu iz tuzle sa utakmice sloboda - zvijezda 2-1 , i njegov promasaj za ginisa i uvjeriti se u njegove kvalitete. treba naci zamjenu slicnu risticu , koji trci 90 minuta i trudi se na terenu a ne nekog setaca koji ce dignuti lovu iz zvijezde a nas nervirati na tribinama.
nama treba igrac tipa smajlovica ili pjanica i uz ovog makedonca imamo solidnu ekipu.
Zadnja izmjena: mmmirza, dana/u 12 jul 2011, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 12 jul 2011, 21:46

sony_91 je napisao/la:Jel ovo istina? http://www.sportin.ba/vijesti.aspx?id=27229
Pa Tosunovic danas igrao utakmicu protiv Buducnosti,cak je bio strijelac i asistent.Nemam pojma sta se desava,samo mi je cudno da bi danas igrao utakmicu protiv Buducnosti,a da je raskinuo ugovor.Ukoliko je to istina pod hitno nam treba napadac.
Zna li neko sta se desava sa tim makedoncem je li dolazi ili nema nista od toga?

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 12 jul 2011, 21:47

Bosanski zmaj je napisao/la:
Pa Tosunovic danas igrao utakmicu protiv Buducnosti,cak je bio strijelac i asistent.Nemam pojma sta se desava,samo mi je cudno da bi danas igrao utakmicu protiv Buducnosti,a da je raskinuo ugovor.Ukoliko je to istina pod hitno nam treba napadac.
Zna li neko sta se desava sa tim makedoncem je li dolazi ili nema nista od toga?
i ja sam gledao danas utakmicu, a neznam šta se ovo dešava ako je istina ali Husarićevi igrači redom dobijaju otkaze u klubovima

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 12 jul 2011, 23:00

Nermin Huseinbašić sta je stim momkom ? Znam da je bio doso na probu kod nas i nije prosao. Sta je sad snjim jel potpis'o novi ugovor sa Zvijezdom ili ?
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 12 jul 2011, 23:06

Mislim da je Zrinjski dobio napadča Amera Bekica iz Slobode tako da im Tosun ne treba jer su trazili jednog napadača a Bekić je mladji i bolji puno.Vjerovatno je bilo nekih kontakata iz Zrinje sa Tosunom ali im je ispalo bolje.Tosun ne zna gdje bi i ja bih ga otkačio iz Zvijezde jer ce se ponasat bezobrazno,kao danas,a nije neki igrač.On uhvatio fursat jer je skontao da Jovic teško pronalazi napadača.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 12 jul 2011, 23:09

Moze li neko nesto ukratko reci o igri NAŠIH igraca, kako su igrali, jesu li sta pokazali !?
1947!

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 12 jul 2011, 23:17

Bolji ste bili nego kada smo vas dobili u prvenstvu.Solidno za Prve lige.Postoji borbenost ali ne neka kvaliteta posebno.Vise galame nego sto igraju,posebno onaj zuti,mali stoper valjda.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 12 jul 2011, 23:21

zvjezdas je napisao/la:Bolji ste bili nego kada smo vas dobili u prvenstvu.Solidno za Prve lige.Postoji borbenost ali ne neka kvaliteta posebno.Vise galame nego sto igraju,posebno onaj zuti,mali stoper valjda.
Saletović, on je sada iz juniora presao, 19 godina ima, znaci ima zalaganja ...
1947!

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 12 jul 2011, 23:22

Najbolje bi bilo za nas da Tosunovic ostane,jer evo priblizava se pocetak prvenstva a mi nismo uspjeli naci adekvatnu zamjenu.Ne slazem se sa onima koji tvrde da je Tosun los igrac,covjek je dao 14 golova od toga mislim samo jedan iz penala.Najlakse je otjerati igraca,ali pitanje je koga bi mogli dovesti.U BiH tesko da postoji iole kvalitetan slobodan igrac.Za napadaca je najvaznije da je efikasan,kako postize golove to je manje vazno.Pa pogledajte samo Inzagija nikad u zivotu nije predriblao igraca a bio je medju najboljim napadacima,citav zivot zabijao samo otpatke.Na kraju krajeva prisjetite se samo golova koje je postigao prosle sezone Ristic,pola od njih su bili sa 2-3 metra.
Na neki nacin mogu razumijeti i njegovu nervozu danas, jer planirao je otici u inostarnstvo ali se sve izjalovilo.
Ne bih da me pogresno shvatite da branim Tosuna,licno ga ne poznajem,ali treba realno pogledati neke stvari.Da cemo mi dovesti nekog extra igraca bujrum neka ide,ali kao sto vidim mi mozemo samo dovesti iz 3.lige Srbije.

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 13 jul 2011, 08:07

Tosun je sinoć nakon utakmice dobio papire i sad je slobodan igrač. Što se tiče makedonca trebao je jučer u 8 sati ujutro krenuti iz Skoplja, međutim sad se ko i on nešto omišlja tako da je upitno hoće li doći.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 13 jul 2011, 12:12

Steta za Tosuna mislim da je tek sada u pravoj formi al et yebiga nasi djele papire kao da imaju milione pa pustaju igrace slobodne nadam se da znaju sta rade :roll:

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 13 jul 2011, 12:35

Fatko je napisao/la:Steta za Tosuna mislim da je tek sada u pravoj formi al et yebiga nasi djele papire kao da imaju milione pa pustaju igrace slobodne nadam se da znaju sta rade :roll:
Fatko,slazem se sa tobom.Mislim da su u nasoj upravi izgubili konce.U nasoj ligi mi sigurno necemo moci naci boljeg napadaca od Tosuna.Ne znam sta ovo rade.Svi bi ga klubovi redom zadrzali,samo se mi odricemo kvalitetnih igraca.S druge strane kada mi trebamo dovesti igraca iz drugog kluba,znamo sta nam ostali klubovi rade,kradu nam igrace ispred nosa,opstruiraju,zatezu sa obestecenjima,papirima, a mi slobodno pustamo svog najboljeg strijelca.Sad ce nam oni dovesti nekog neprovjerenog napadaca iz Mramora,Tojsica,Tinje i slicnih klubova ili nekog istrosenog igraca iz 4.Srbijanske lige i reci ce kako trenutno na trzistu nema slobodnih igraca.Da je Tosun mozda igrac Zelje, Sarajeva ili Celika pisalo bi po novinama kako ga traze ugledni njemacki,austrijski,turski klubovi,bio bi kandidat za repku, ljubimac navijaca,a mi bi iz Gradacca govorili kako je Tosun jak igrac,najbolji u ligi.Zar mislite da je Adilovic bolji igrac od Tosuna ili mozda Mujic,Stajic,Rajovic,Roskam,.... Ko bi po vama mogao dostojno zamjeniti Tosuna????Jovic je u novinama spominjao da se ide na Evropu ali iskreno receno sa trenutnim igrackim kadrom 6-7 mjesto bilo bi uspjeh.Osim Halilovica nismo doveli igraca koji moze napraviti prevagu na terenu.
Ista prica se ponavlja iz godine u godinu...

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 13 jul 2011, 12:58

Moje mišljenje je da ipak u upravi znaju šta rade. Hebiga i meni je žao to što je Tosun otišao, ipak on je dao 14 golova za nas i to čini mi se sve iz igre, ne mogu se sjetiti da li je bilo šta iz penala, možda jedan ili nijedan, (treba dati 14 golova pa makar oni bili i sa pola metra, treba biti na tih pola metra od gola) ali nije to bitno. Stoji i to, da je se Tosun u zadnje vrijeme poigravao i sa upravom i sa trenerom, više je bio orijentisan da nađe sebi drugi klub nego što je bio zainteresovan da ostane u zvijezdi. Možda je to i uticalo na odluku uprave i trenera, ne znam. Jučer u novinama Jović izjavljuje da Tosunov status još nije definisan, pa mi se čini da bi on papire dobio i prije jučerašnje utakmice. Kako sam čuo u tom raskidu ugovora dosta je uticao i tosunov menadžer Husara a većina nas zna kakav je to čovjek.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 13 jul 2011, 13:59

Bosanski zmaj je napisao/la:
dinooo je napisao/la:znal ko imal danas utakmica protiv slavije i ukolko je :D ??
Utakmica je odgodjena zbog dana zalosti.Sljedecu igramo protiv Buducnosti iz Banovica sutra u 18.30 na nasem stadionu.
Samo da ispravim gresku,posto se ovdje pise na forumu da je u Zvijezdu dosao SLOBODAN JAKOVLJEVIC.Kod nas je dosao IVAN JAKOVLJEVIC iz CSK Pivare Celarevo (3.liga Srbije).To vam je ovaj igrac:
http://www.srbijafudbal.net/csk/jakovljevic_i.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Slobodan Jakovljević http://www.transfermarkt.co.uk/en/slobo ... 45994.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jovo Kojić http://www.transfermarkt.co.uk/en/jovo- ... 40215.html" onclick="window.open(this.href);return false;

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 13 jul 2011, 14:01

mačak u čizmama je napisao/la:Tosun je sinoć nakon utakmice dobio papire i sad je slobodan igrač. Što se tiče makedonca trebao je jučer u 8 sati ujutro krenuti iz Skoplja, međutim sad se ko i on nešto omišlja tako da je upitno hoće li doći.
makedonac vjerovatno potpisuje za TETEKS jer je dobio dobre uslove a sponzor kluba je neka kompanija iz Češke.Za 1.godinu 15000eura i platu na mjesec 500eura.Na potpisu 7000eura i na početku drugog dela još 8000eura.To je jako veliki novac za vaš klub,,,,,,mada je sve moguće jer možete uzet novac od kamataša,,,,,,

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 13 jul 2011, 14:26

pabizo je napisao/la:
mačak u čizmama je napisao/la:Tosun je sinoć nakon utakmice dobio papire i sad je slobodan igrač. Što se tiče makedonca trebao je jučer u 8 sati ujutro krenuti iz Skoplja, međutim sad se ko i on nešto omišlja tako da je upitno hoće li doći.
makedonac vjerovatno potpisuje za TETEKS jer je dobio dobre uslove a sponzor kluba je neka kompanija iz Češke.Za 1.godinu 15000eura i platu na mjesec 500eura.Na potpisu 7000eura i na početku drugog dela još 8000eura.To je jako veliki novac za vaš klub,,,,,,mada je sve moguće jer možete uzet novac od kamataša,,,,,,
Nisi dobro upućen. U zvijezdi je dobijao slično nešto, za godinu 30 000 KM + plata oko 1500 KM, tako da novac nije problem.

KONJANIK
Kontakt:

Post Postao/la KONJANIK » 13 jul 2011, 15:51

U KOJEM JE SASTAVU ZVIJEZDA SINOĆ IGRALA

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.