Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Wolfsburg je ovaj debil Veh unistio...
Ali se nadam da ce na polusezoni da ga otpuste...
Ali se nadam da ce na polusezoni da ga otpuste...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- rob do bagro
- Kontakt:
http://p2p4u.net/watch-live-sports.php? ... ITE%20NAMEneko_iz_mase je napisao/la:ima li neko link
0:2
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
auuuuu 0:2 vec, lose im se pise haha, bjez dzeki iz te rupe
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Sta si mi ovo dao, ovo je rukometna utakmica. 10 min 0:2rob do bagro je napisao/la:http://p2p4u.net/watch-live-sports.php? ... ITE%20NAMEneko_iz_mase je napisao/la:ima li neko link
0:2

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- rob do bagro
- Kontakt:
Kakva rukometna...ja gledam tekmu na taj link
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Zajebajem se bola
Vidim 10 min 2 gola pala,pa rekoh nije rukomet

Vidim 10 min 2 gola pala,pa rekoh nije rukomet

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- rob do bagro
- Kontakt:
neko_iz_mase je napisao/la:Zajebajem se bola![]()
Vidim 10 min 2 gola pala,pa reko nije rukomet

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Cigani zenicki...Željoman je napisao/la:ovaj je neki kreten i koliko sam shvatio da su mu nasi igraci vec davali pare,a on sad nesta psuje,nezz sto,i zato kaze dodje li jos jednom da je titin.i to je mir u repci![]()
bjezi ba,kad ti prosjaci dodju u hotel i traze pare....ccc....
- Ponos Torina
- Kontakt:
Obistinilo se sto sam rekao prije utakmice
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- TheManiacs
- Kontakt:
Teren je slab , ali je puno bolji kakav je bio protim mancestera...
- Principatus
- Kontakt:
Da li je ovo ekipa koja je nedavno kod kuce rastrgala Bayern sa 5:1?
Veh idi.
Veh idi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Ponos Torina
- Kontakt:
ma kakav teren neam tu vise izgivira losi nisu zasluzili da igraju u bundes ligi sa ovakvom igrom fuj
pati se covjek kad ih gleda preko tv-a mogu misliti kako je onim makoji su na tribinama igrao sa 2 na dortmund
pati se covjek kad ih gleda preko tv-a mogu misliti kako je onim makoji su na tribinama igrao sa 2 na dortmund

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Sta je ovo 0-3
cccccc...
cccccc...
- Principatus
- Kontakt:
Hopa 0:3 mozda je to i bolje da se rijese Veha.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Ponos Torina
- Kontakt:
pukla TRICA Ja kad sam rekao da bjeze a oni nece!!!

koja tuga,cemer,jad
kao da je Veh kriv
Krivi su igraci koji igraju sami sa sobom,nema sloge svako gledaj svoj tur zato i jeste situacija ovakva!!!

koja tuga,cemer,jad
kao da je Veh kriv
Krivi su igraci koji igraju sami sa sobom,nema sloge svako gledaj svoj tur zato i jeste situacija ovakva!!!
Boze sacuvaj, kakav potop, igra ni ni sta ne lici, isto amateri, dvije izmjene u prvih dvadeset minuta

nije Veh kriv nista,nije klasa trenera kao Magath i tacka..uvijek se udara po treneru..a kad su razult dobri onda svaki trener bi mogao da uradi sa takvom grupom igraca..tako je prica sa Cirom bila..epa vidjecemo sada ko ce sa nasom grupom da ponovi takve razult sa nasom repkom kad je Ciri bilo lako..samo da neude kao sa Vehom
malo makar bolje

ja da sam benaglio davno bi fino skinuo rukavice i usput se zahvalio svojoj dobroj odbrani i napustio ovaj klub.
samo mi nije jasno na sto su ova uprava i trener mislili pred pocetak ove sezone.pa nisu valjda mislili samo zivit od misketovih asistencija i dzekinih i grafiteovih golova
valjda bi bio red sta i u dobarnu ulozit.
dzeko please idi iz ovog kluba
miske takodzer
veh-mrtav samo mu to jos niko nije rekao
samo mi nije jasno na sto su ova uprava i trener mislili pred pocetak ove sezone.pa nisu valjda mislili samo zivit od misketovih asistencija i dzekinih i grafiteovih golova
valjda bi bio red sta i u dobarnu ulozit.
dzeko please idi iz ovog kluba
miske takodzer
veh-mrtav samo mu to jos niko nije rekao
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Principatus
- Kontakt:
Zasto nisu bili takvi pod Felixom?
Zasto je Grafite spao na nulu od danas do sutra?
To je Veh uspio uraditi od onakvog Wolfsburga koji je derao ekipe Bundeslige, za pola godine, svaka cast.
Veh vec kad je dosao najavio je kako im nije cilj braniti titulu ili CL-kvalifikaciono mjesto, nego neko srednje mjesto, to sve govori o njegovim ambicijama. Ali dobro mora mu se priznati da dobro ide prema postavitom cilju.
Eto sada ih i Tigerenten-klub rastavlja, iako se mora priznati da je njihov trener znalac.

To je Veh uspio uraditi od onakvog Wolfsburga koji je derao ekipe Bundeslige, za pola godine, svaka cast.
Veh vec kad je dosao najavio je kako im nije cilj braniti titulu ili CL-kvalifikaciono mjesto, nego neko srednje mjesto, to sve govori o njegovim ambicijama. Ali dobro mora mu se priznati da dobro ide prema postavitom cilju.
Eto sada ih i Tigerenten-klub rastavlja, iako se mora priznati da je njihov trener znalac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.