FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Vezano za sve to,ako neko zna naravno jel sve jedna firma radila,mislim ko je nalazio firmu koja izvodi radove..
jel se to radilo tenderski za sve stadione koji su dobili taj novac,ili je mogao svaki klub birati firmu..
jel se to radilo tenderski za sve stadione koji su dobili taj novac,ili je mogao svaki klub birati firmu..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Koliko znam zeljo je saml nasao firmu pa pretpostavljam da su tako svimma_hz je napisao/la:Vezano za sve to,ako neko zna naravno jel sve jedna firma radila,mislim ko je nalazio firmu koja izvodi radove..

Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Ok,hvala..JoseMourinho je napisao/la:Koliko znam zeljo je saml nasao firmu pa pretpostavljam da su tako svimma_hz je napisao/la:Vezano za sve to,ako neko zna naravno jel sve jedna firma radila,mislim ko je nalazio firmu koja izvodi radove..
FK SARAJEVO.
sto se navodnjavanja tice, preko tendera, objavljenog preko nsbih, je firma dobila posao. klubovi nisu imali uticaja na izbor izvodjaca, dogovaranje cijene, i sl. sve sto su mogli uticati je termin izvodjenja radova, shodno terminima utakmicamma_hz je napisao/la:Vezano za sve to,ako neko zna naravno jel sve jedna firma radila,mislim ko je nalazio firmu koja izvodi radove..
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Mislim da covjek ima manju govornu manu..BitiSrcemVezan je napisao/la:Znao sam. Imaš li oči da vidiš šta sam napisao?bablaz1 je napisao/la:Taman zine da zausti: "kako se zove" i "hajmo rec", pa skonta da ce misliti da provalkuje Uscuplica, pa onda zamuca od uzbudjenja....BitiSrcemVezan je napisao/la:Zašto Odović muca kad priča u intervjuima? Jeli neki problem ili sl, dali tako i inače govori ili samo pod tremom pred kamerama?
Nije provokacija.
Željeznicar za život cijeli !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Konačno normalan odgovor. Pitanje sam postavio u nadi da će se možda pojaviti neko ko je upućen pa mi reći tačan razlog, ali i to je nešto. I unaprijed da odgovorim na protupitanje o Dženi, doduše već je i postavljeno: Neelokventni mahalaš.likusa je napisao/la: Mislim da covjek ima manju govornu manu..
1946
čitajuci vasu glavnu temuu, dalo se zakljuciti sljedeće:
-Dino Selimović je lično pisao saoptštenja saveza
-A. Ibrakovic je lično postavio linijskog sudiju (isti je bio i na kosevu i namjerno nam svirao nepostojeci ofsajd)
-Kusturica je lično, dakle lično on, rastjerao sve u savezu i postavio pitare iskljucivo da bi srusio fkŽ
-Svi su sada protiv fkŽ jer ste vi najveci a drugi ljubomorni
-vi ste nejač koja je od 1921 vječito ugnjetavana i vazda potlačena, kao od 2010. do 2013.
Hvala Vam sto otvarate oci i onima koji su vas malo poštovali ... sve vise padate u ocima normalnih navijaca sa ovim saopstenjima zbog JEDNOG OFSAJDA... prosle godine, protiv istog kluba na grbavici Antolović igra rukomet i dobija zuti karton, a poslije jos par OGROMNIH gresaka i vidi, rezultat je bio 1-1... ne sjecam se da su tada Ubice digle ovakvu hajku na ssavez, a Bgm ni vi niste bili dični da pricate kako vam sudije pomazu... i da, niste nas spominjali da smo pokopali Široki tada, kako sada Vas pokopavamo.
Jedno neka Vam je jasno, u vrijeme brke ste imali svojih ljudi u savezu i i mogao je reagovati kako je htio, sda nemate puno ludi i ovim sto ste uradili ste samo sebi štetu nanijeli. Da vas dolazi 10 000 plus na tekme pa da se savez zabrine pa hajde, ali vas proslu na grbavicu doslo 2000 i pricate o prijetnjama nekim...
Uzivajte lagano sa Gredićem i njegoviom matematikom vraćanja dugova....
DAM ZA SVE SU KRIVI PITARI, UZIVAJTE
-A. Ibrakovic je lično postavio linijskog sudiju (isti je bio i na kosevu i namjerno nam svirao nepostojeci ofsajd)
-Kusturica je lično, dakle lično on, rastjerao sve u savezu i postavio pitare iskljucivo da bi srusio fkŽ
-vi ste nejač koja je od 1921 vječito ugnjetavana i vazda potlačena, kao od 2010. do 2013.
Hvala Vam sto otvarate oci i onima koji su vas malo poštovali ... sve vise padate u ocima normalnih navijaca sa ovim saopstenjima zbog JEDNOG OFSAJDA... prosle godine, protiv istog kluba na grbavici Antolović igra rukomet i dobija zuti karton, a poslije jos par OGROMNIH gresaka i vidi, rezultat je bio 1-1... ne sjecam se da su tada Ubice digle ovakvu hajku na ssavez, a Bgm ni vi niste bili dični da pricate kako vam sudije pomazu... i da, niste nas spominjali da smo pokopali Široki tada, kako sada Vas pokopavamo.
Jedno neka Vam je jasno, u vrijeme brke ste imali svojih ljudi u savezu i i mogao je reagovati kako je htio, sda nemate puno ludi i ovim sto ste uradili ste samo sebi štetu nanijeli. Da vas dolazi 10 000 plus na tekme pa da se savez zabrine pa hajde, ali vas proslu na grbavicu doslo 2000 i pricate o prijetnjama nekim...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Odgovorit cu ti samo na par stavki vezano za tvoj post.Pantelija je napisao/la:čitajuci vasu glavnu temuu, dalo se zakljuciti sljedeće:
Dino Selimovic je trebao biti nasljednik Begica da ovi nisu promjenili Statut saveza u kojem je izbrisan član da predsjednik moze biti osoba protiv koje se vodi krivicni postupak.
Ibrakovic je zavrsio vecinu utakmica u drugom dijelu prosle sezone, preko Saveza, jasan pokazatelj da sada imate "Vaše" ljude u savezu.
To koliko nas dolazi na utakmice jednostavno se ne treba vas ticati, jer to je nasa stvar.
Koliko smo upoznati prethodnih sezona ste vi najavljivali nekakve ratove protiv saveza i slicno, cini mi se da si to zaboravio, kada je Dino na sav glas govorio kako su svi protiv vas, dok niste dobili par pozicija u Savezu.
Nasa historija je starija od vase, i svi vrlo dobro znamo kako smo mi nastali a kako vi.
Mislim da ti je ovo sasvim dovoljno da shvatis velicinu imena FK Željezničar koji ima stariju i trofejniju tradiciju koju vi ikada tesko da cete moci imati.
-
- Kontakt:
A viđaj Ćurguza što čojk uviđa... De mi reci onda, Boga ti, dokle je došla Dinina borba protiv korupcije u BH loptanju. Ozbiljno te pitam, vidim da si upućen.
Postavlj'o sam pitanje i na vašoj temi al' niko ne odgovara pa nisam želio bit' naporan.
Unaprijed hvala na odgovoru.
Edit. Malo me damir preduhitri, al pitanje ostaje.
Postavlj'o sam pitanje i na vašoj temi al' niko ne odgovara pa nisam želio bit' naporan.
Unaprijed hvala na odgovoru.
Edit. Malo me damir preduhitri, al pitanje ostaje.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- SarajlijaTM
Pantelija,stari mitoman sa pitarskog infa...
Nemojte ga puno,toliko su im puta ponovili tu pricu,da i sami jadni vjeruju u to. Cak su i focake ubjedili da su se rodili u sarajevu i da zato navijaju za sarajevo hahahahahaha.
Ponavljanje je majka mudrosti
Nemojte ga puno,toliko su im puta ponovili tu pricu,da i sami jadni vjeruju u to. Cak su i focake ubjedili da su se rodili u sarajevu i da zato navijaju za sarajevo hahahahahaha.
Ponavljanje je majka mudrosti

-I kakve to veze ima sto je dino kao TREBAO, a nemas dokaza ni jednog, da bude pozicija u savezu (a zasto ne bi bio, kada je na svojoj poziciji daleko najbolji u drzavi i najedukovaniji?)damirc je napisao/la:
Odgovorit cu ti samo na par stavki vezano za tvoj post.
Dino Selimovic je trebao biti nasljednik Begica da ovi nisu promjenili Statut saveza u kojem je izbrisan član da predsjednik moze biti osoba protiv koje se vodi krivicni postupak.
Ibrakovic je zavrsio vecinu utakmica u drugom dijelu prosle sezone, preko Saveza, jasan pokazatelj da sada imate "Vaše" ljude u savezu.
To koliko nas dolazi na utakmice jednostavno se ne treba vas ticati, jer to je nasa stvar.
Koliko smo upoznati prethodnih sezona ste vi najavljivali nekakve ratove protiv saveza i slicno, cini mi se da si to zaboravio, kada je Dino na sav glas govorio kako su svi protiv vas, dok niste dobili par pozicija u Savezu.
Nasa historija je starija od vase, i svi vrlo dobro znamo kako smo mi nastali a kako vi.
Mislim da ti je ovo sasvim dovoljno da shvatis velicinu imena FK Željezničar koji ima stariju i trofejniju tradiciju koju vi ikada tesko da cete moci imati.
-Koje je utakmice ibrakovic zavrsio i daj dokaze o tome sto pricas
-ja imam snimak utakmice sa leotarom u trebinju i tu se dokazalo da namjestate, tako da gdje ima dima ima i vatrre
-naravno, i sve je to jos uvijek u procesu koji ce trajati jos neko vrijeme, stvari su upućene preko ljudi iz UEFA, licno oni su rekli kome i gdje idu svi dokazi koje ima FKS... uz to, nakon onog press-a, nasa uprava je dobila prijetece pozive
-koliko ste optereceni nama, govori i cinjenica da je 2010-2011 cllan vase uprave Gojer, trcao po raznim insitucijama sa papirima koji pokazuju da se FKS mora ugasiti, tj proglasiti stečaj...
-to koliko vas ima na tribinama, pokazuje koliko ste "veliki"
- i slavija je starija od vas a NK ste postali 49, do tda ste bili u sastavu fiskulturnog drustva
-dva trofeja ispred i nisu neka ndostizna prica osim sto je tako u mitomaniji
eto, sad lijepo navedi te nase namjestene utakmice...
Nekako sam cekao prvog pitara da napise da su stariji od Zelje ujedno znam da je taj najludji 

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
osnovala partija podrzala carsija

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
1921 znamo da boli 

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
De ba pile pomozi nam da Ibrakovica strpamo u zatvor. Hajd nam ba reci koje tekme smo namjestili, obecavam,mi navijaci cemo se potruditi da ga vodimo u zatvor. Toliko se suosjecamo sa vama!pile87 je napisao/la:Nekako sam cekao prvog pitara da napise da su stariji od Zelje ujedno znam da je taj najludji

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Druze ja sa svojih 32 godine se krecem i sjedim sa puno ozbiljnijim ljudima nego ti, pa na osnovu toga i znam ko je trebao naslijediti Begica u Savezu.Pantelija je napisao/la:-I kakve to veze ima sto je dino kao TREBAO, a nemas dokaza ni jednog, da bude pozicija u savezu (a zasto ne bi bio, kada je na svojoj poziciji daleko najbolji u drzavi i najedukovaniji?)damirc je napisao/la:
Odgovorit cu ti samo na par stavki vezano za tvoj post.
-Koje je utakmice ibrakovic zavrsio i daj dokaze o tome sto pricas
-ja imam snimak utakmice sa leotarom u trebinju i tu se dokazalo da namjestate, tako da gdje ima dima ima i vatrre
-naravno, i sve je to jos uvijek u procesu koji ce trajati jos neko vrijeme, stvari su upućene preko ljudi iz UEFA, licno oni su rekli kome i gdje idu svi dokazi koje ima FKS... uz to, nakon onog press-a, nasa uprava je dobila prijetece pozive
-koliko ste optereceni nama, govori i cinjenica da je 2010-2011 cllan vase uprave Gojer, trcao po raznim insitucijama sa papirima koji pokazuju da se FKS mora ugasiti, tj proglasiti stečaj...
-to koliko vas ima na tribinama, pokazuje koliko ste "veliki"
- i slavija je starija od vas a NK ste postali 49, do tda ste bili u sastavu fiskulturnog drustva
-dva trofeja ispred i nisu neka ndostizna prica osim sto je tako u mitomaniji
eto, sad lijepo navedi te nase namjestene utakmice...
Druga stvar kako ce jedan novinar biti najedukovaniji sportski radnik kada svi znamo sta je Dino prije radio,i kao na jednom eto on je najelokventniji i najsposobniji da bi kao trebao naslijediti Begica, ako je to vodilja onda jadni mi u buducnosti.
Ti kazes da imas snimak utakmice protiv Leotara, samo mi onda objasni kakve veze FK Sarajevo ima sa tom utakmicom, jer ako kazes da ste vi slali snimke UEFI onda je to ociti dokaz da preko Saveza direktno raditi na stetu FK Željeznicara, sto ste od prvog dana vaseg nastanka i radili.
Mi smo svoju velicinu pokazivali jos u vrijeme dok vi niste ni postojali, a trofeji i titule govore vise nego hiljadu rijeci ko je najtrofejniji klub.
Opet ovaj lažov ovuda piskara. Pa zar te nije stid nakon prošlog puta kad te ljudi demantovaše u pet minuta i dokazaše da lažeš i izmišljaš. Pravi mitoman.RuleHz je napisao/la:De ba pile pomozi nam da Ibrakovica strpamo u zatvor. Hajd nam ba reci koje tekme smo namjestili, obecavam,mi navijaci cemo se potruditi da ga vodimo u zatvor. Toliko se suosjecamo sa vama!pile87 je napisao/la:Nekako sam cekao prvog pitara da napise da su stariji od Zelje ujedno znam da je taj najludji
DRUG NEBI TI PUNCA
Lagao za prodaju igraca pa onda za igrace Zelje u ratu pa onda nasao opravdanje za dezertere koji su igrali u fks i jos ocekuje da neko razgovara sa njim. Tipicni pitarski mentalitet lazima kroz zivot.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pitarski paćenici,sjećal se ko onog njihovog forumaša benke što ih je ložio pa se poslije utakmice sa veležom sam banovao
to ona utakmcia st vam je zavrsio nikšić i onaj iz elektoprivrede
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bhfanatic14, Bordotim, gh0stHZ, Hrammm1921, MElloo, NazorUso, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, Venom i 54 gosta.