Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Ne znam što su i održali press, ništa nisu rekli osim onog što već znamo a i na pitanje o 17.12. i 18.12. su samo prekinuli konferenciju. Novak sigurno da mora poraditi na PR-u, ovo što on radi je užasno i sam sebi daje autogolove.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Opet on...
Ama nemam ja problem sa Semirom, nego sa Novakom! Sto dopusta da mu svaki samozvanac puni glavu glupostima. Semir, Marko, Janko, Milos, Hoze, Pepe, ne razlikujem.
Igraj covece tenis, pa kada zavrsis karijeru, a ti onda meditiraj do kraja zivota. Skoro mu je zena isto dovela u Srbiju neku samozvanu budalu iz Indije.
Semir je benigna pojava, shvatas? Ne moze Semir direktno nastetiti Novaku, osim sto mu odvlaci energiju u pogresnom smeru, pa mu se sada i desava ovo sto se desava, umesto da se kao normalan covek vakcinisao i na sta njegova drzava i poziva. U Srbiji na vakcinaciju pozivaju i vlast i opozicija i nauka i crkva. Nema polarizacije. Osim par budala koje vode stranke koje nemaju ni 1% podrske, pa pokusavaju preko korona-krize da avanzuju. Doduse takvih je antivakserskih strancica i aktivista puna Evropa.
Neko je na ovom forumu napisao jednu sjajnu misao, mislim da je "Justin", na one koji te nagovaraju da se ne vakcinises ne trebas utrositi ni sekundu svog zivota. Sa druge strane licno sam i za malo labavije mere, a ne da nas kao svinjcad vakcinisu. Mora se traziti konsenszus, razum, dogovor. Doduse meni je lako, nisam Novak Djokovic i ne putujem svako malo s kontinenta na kontinent obilazeci poslovno brojne zemlje i regije.
Ama nemam ja problem sa Semirom, nego sa Novakom! Sto dopusta da mu svaki samozvanac puni glavu glupostima. Semir, Marko, Janko, Milos, Hoze, Pepe, ne razlikujem.
Igraj covece tenis, pa kada zavrsis karijeru, a ti onda meditiraj do kraja zivota. Skoro mu je zena isto dovela u Srbiju neku samozvanu budalu iz Indije.
Semir je benigna pojava, shvatas? Ne moze Semir direktno nastetiti Novaku, osim sto mu odvlaci energiju u pogresnom smeru, pa mu se sada i desava ovo sto se desava, umesto da se kao normalan covek vakcinisao i na sta njegova drzava i poziva. U Srbiji na vakcinaciju pozivaju i vlast i opozicija i nauka i crkva. Nema polarizacije. Osim par budala koje vode stranke koje nemaju ni 1% podrske, pa pokusavaju preko korona-krize da avanzuju. Doduse takvih je antivakserskih strancica i aktivista puna Evropa.
Neko je na ovom forumu napisao jednu sjajnu misao, mislim da je "Justin", na one koji te nagovaraju da se ne vakcinises ne trebas utrositi ni sekundu svog zivota. Sa druge strane licno sam i za malo labavije mere, a ne da nas kao svinjcad vakcinisu. Mora se traziti konsenszus, razum, dogovor. Doduse meni je lako, nisam Novak Djokovic i ne putujem svako malo s kontinenta na kontinent obilazeci poslovno brojne zemlje i regije.
Ja skenirao oko 2 oba testa iz onog sudskog zapisnika i oba bila negativna. Kroz 5 minuta ponovo skenirao oba i onaj sa 11e strane bio pozitivanJakobsen91 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 15:07Skenirao i pozitivan i negativan i stvarno mi je uredno kako mu i pise. Ali evo skenirat cu vise puta u toku dana, bar to mogu provjeriti.![]()

Nek su nama tudje zastave problem a sto nase godinama nema ni na mapi koga briga za to 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Evo Mojte Gađo dao ostavku ... Sad ce biti sveti Sava u Srbiji
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- OldFashioned
- Kontakt:
Kakoo jee dobroo vidjetii vaas opeet...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ne treba se iznenaditi ako ispadne i prije 3. kola.
Što je opet u suštini, smiješno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
sve u vezi korone u australiji je smiješno
pardon, tužno
pardon, tužno
-
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Pa treba shvatiti da je to njemu dio života.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑10 jan 2022, 15:10Opet on...
Kao što mu je Jelena dio života i kao što ga je promjenila.
Mislim možemo mi to doživljavati da je čka i papučar, ali tako je i šta da se radi.
Pa ne možemo reći da je Semir ili taj iz Indije krivi za ovo što se dešava u Australiji.
Ja se tu ne slažem, s tim da se normalan i zdrav čovjek, sportista, morao vakcinisati.
Nisam nikakav antivakser, ali vakcinacija potpuno zdravog čovjeka mi je besmislena.
Zdravog u smislu da nema nikakvih drugih oboljenja, da je primjerak čiji imuni sistem funkcioniše pa hajmo reći skoro besprijekorno.
Ne nagovaram nikog da se ne vakciniše, ko god želi to je njegova stvar.
Eto i sam vidiš da je besmisleno to sa 100% vakcinacijom.
Nole nije imao problem s tim dok nije došlo do AO.
Koševo Zapad
novak protiv svog starog ništa ne može, to je očito. valjda im je takav odnos u familiji.Unofficialpage je napisao/la: ↑10 jan 2022, 15:10Ne znam što su i održali press, ništa nisu rekli osim onog što već znamo a i na pitanje o 17.12. i 18.12. su samo prekinuli konferenciju. Novak sigurno da mora poraditi na PR-u, ovo što on radi je užasno i sam sebi daje autogolove.
nemoguće je da mu još niko nije svrgnuo pažnju na to a ništa se ne dešava
- alan_kardec
- Kontakt:
Novak nakon svega ovoga što je prošao dole, a ako hoće da nastavi da igra tenis na najvišem nivou, možda bi trebao da razmisli o vakcinaciji. Ne zato što se ja brinem za njegovo zdravlje, ima on čitav tim stručnih ljudi koji o tome brinu, već čisto zbog toga da mu se ne bi svaka bjelosvetska ološ i kancelarijski birokratski miševi mogli useravati u život.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Usrao se on sam sebi u zivot jer je odbio vakcinu, niko drugi
znao je sta ga ceka, u buducnosti ce sigurno imati istih problema ako se ne vakcinise

Ugrozio je srpsku nejac dok je hodao pozitivan. Odmah se prekida pressica na pitanje o djeci. Nole da je bošnjak, radio bi u Pionirskoj dolini.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- anonymousHD
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.