Dva - tri puta klepni rukama, rep pod guz'cu, glavu dole i pravac u svlačionicu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Da hocete.emir18 je napisao/la:A nije valjda da cemo im oteti Thiaga![]()
![]()
heheheheh dobar si - slazem seemir18 je napisao/la:Pazi da ne zazalite,veliki je to talenat![]()
Ma hebo Radamela sinula mu guza za parama,a Bale i Suarez mozda Isco/Thiago i eto fine ekpice,najvece pojacanje za nas je ostnaak Valdesa
Nadji ti meni druze dokaz da je to Iker ucio potkrijepi dokazima, da se i ja uvjerim.Harrison je napisao/la:Mourinho je tito, nikad boljeg trenera od njega necemo imati, a sto nismo nista osvojili ove sezone krivi su pojedini "banditi" u ekipi koji su opstruirali cijeli klub svojim egoizmom i uzdizanjem sebe iznad kluba. Ako si legenda kluba ne znaci da moras igrati ako si u losoj formi, ako si legenda kluba ne daje ti za pravo da dignes nos na neku kritiku, ako si legenda kluba ne daje ti za pravo da iznosis na vidjelo neke stvari iz svlacionice pa ni rodjenoj materi. Ako si legenda kluba ne smijes praviti razdore unutar tima, ako si kapiten ekipe onda si glavna spona izmedju trenera i ostalih igraca i treba da suzbijas bilo kakve incidente, a ne praviti ih...puno je stvari koje su pojedinci sebi uzimali za pravo na osnovu kredita iz proteklih sezona.
Neki treneri najvise vole crnce u ekipi, oni samo igraju kako im se kaze i sute.
pa gradski rivali (mogu kupovati al vise kostanerkolfc je napisao/la:Jel ima kakva šema između Atletika i Reala pa ne mogu kupovati igrače jedni od drugih ?
Ma pojma nemam , al sam negdje cuo da ima taj neki ugovor . Al vidim da nema .KapioFootball je napisao/la:pa gradski rivali (mogu kupovati al vise kostanerkolfc je napisao/la:Jel ima kakva šema između Atletika i Reala pa ne mogu kupovati igrače jedni od drugih ?)
U svom intervju-u Cadeni ser sam predsjednik kluba je rekao "Iker je najveći ali mu to ne daje za pravo da se petlja u rad trenera".emir18 je napisao/la:Nadji ti meni druze dokaz da je to Iker ucio potkrijepi dokazima, da se i ja uvjerim.Harrison je napisao/la:Mourinho je tito, nikad boljeg trenera od njega necemo imati, a sto nismo nista osvojili ove sezone krivi su pojedini "banditi" u ekipi koji su opstruirali cijeli klub svojim egoizmom i uzdizanjem sebe iznad kluba. Ako si legenda kluba ne znaci da moras igrati ako si u losoj formi, ako si legenda kluba ne daje ti za pravo da dignes nos na neku kritiku, ako si legenda kluba ne daje ti za pravo da iznosis na vidjelo neke stvari iz svlacionice pa ni rodjenoj materi. Ako si legenda kluba ne smijes praviti razdore unutar tima, ako si kapiten ekipe onda si glavna spona izmedju trenera i ostalih igraca i treba da suzbijas bilo kakve incidente, a ne praviti ih...puno je stvari koje su pojedinci sebi uzimali za pravo na osnovu kredita iz proteklih sezona.
Neki treneri najvise vole crnce u ekipi, oni samo igraju kako im se kaze i sute.
Ako je Paja i Harrison plavac upravu si onda, i naravno da cemo "mi" plavci braniti svoje gdje god da su.rio_Ferdy88 je napisao/la:Plavci ofirno brane Moua
Čak i kad niste u pravusoxx je napisao/la:naravno da cemo "mi" plavci braniti svoje gdje god da su.rio_Ferdy88 je napisao/la:Plavci ofirno brane Moua
Navedi primjer da znam na cemu sam.rio_Ferdy88 je napisao/la:Čak i kad niste u pravusoxx je napisao/la:naravno da cemo "mi" plavci braniti svoje gdje god da su.rio_Ferdy88 je napisao/la:Plavci ofirno brane Moua
Primjer je čitava ova sezona, koja je najlošija u Jozinoj karijeri, a vi ga branite kao da je osvojio sve moguće trofeje, iako je on najvećim dijelom kriv za ovaj ishodsoxx je napisao/la: Navedi primjer da znam na cemu sam.
Potpis na svako slovo ove recenice.madridist je napisao/la:U svom intervju-u Cadeni ser sam predsjednik kluba je rekao "Iker je najveći ali mu to ne daje za pravo da se petlja u rad trenera".
Inače,Mourinho hvala na svemu i ovo nije zbogom ovo je dovidjenja.Želim mu sreću u daljem radu i da pobjedjuje redom i osvaja sve osim kad igra protiv Madrida.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Primjer je čitava ova sezona, koja je najlošija u Jozinoj karijeri, a vi ga branite kao da je osvojio sve moguće trofeje, iako je on najvećim dijelom kriv za ovaj ishodsoxx je napisao/la: Navedi primjer da znam na cemu sam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.