Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

mandraX
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la mandraX » 01 jun 2013, 20:02

Zar se onako Special One oprašta od voljenih navijača?
Dva - tri puta klepni rukama, rep pod guz'cu, glavu dole i pravac u svlačionicu. :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 jun 2013, 20:07

Vidi se da su praiv navijaci REala uz Mourinha a ne uz izdajicu Kasiljasa.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 01 jun 2013, 20:57

A nije valjda da cemo im oteti Thiaga :lol: :lol: :oops:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 jun 2013, 21:04

emir18 je napisao/la:A nije valjda da cemo im oteti Thiaga :lol: :lol: :oops:
Da hocete. :) Onaj ko se u Barci ne naigra - bujrum ga vama.

p.s. sta ima za proslogodisnje-najavljivanog Ramadela ??? :lol: Ma nema svi lete sa svih strana.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 01 jun 2013, 21:08

Pazi da ne zazalite,veliki je to talenat :mrgreen:
Ma hebo Radamela sinula mu guza za parama,a Bale i Suarez mozda Isco/Thiago i eto fine ekpice,najvece pojacanje za nas je ostanak Valdesa ;)
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 01 jun 2013, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 01 jun 2013, 21:08

Mourinho je tito, nikad boljeg trenera od njega necemo imati, a sto nismo nista osvojili ove sezone krivi su pojedini "banditi" u ekipi koji su opstruirali cijeli klub svojim egoizmom i uzdizanjem sebe iznad kluba. Ako si legenda kluba ne znaci da moras igrati ako si u losoj formi, ako si legenda kluba ne daje ti za pravo da dignes nos na neku kritiku, ako si legenda kluba ne daje ti za pravo da iznosis na vidjelo neke stvari iz svlacionice pa ni rodjenoj materi. Ako si legenda kluba ne smijes praviti razdore unutar tima, ako si kapiten ekipe onda si glavna spona izmedju trenera i ostalih igraca i treba da suzbijas bilo kakve incidente, a ne praviti ih...puno je stvari koje su pojedinci sebi uzimali za pravo na osnovu kredita iz proteklih sezona.

Neki treneri najvise vole crnce u ekipi, oni samo igraju kako im se kaze i sute.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 jun 2013, 21:12

emir18 je napisao/la:Pazi da ne zazalite,veliki je to talenat :mrgreen:
Ma hebo Radamela sinula mu guza za parama,a Bale i Suarez mozda Isco/Thiago i eto fine ekpice,najvece pojacanje za nas je ostnaak Valdesa ;)
heheheheh dobar si - slazem se :)

@Harrison
u biti bi trebao biti u pravu, ali ako samo sutis onda zavrsis kao najbolji svih vremena RAUL kojem Shalke pravi oprostajnu. Iker je u pravu to ce vrijeme tek pokazat.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 01 jun 2013, 21:15

Harrison je napisao/la:Mourinho je tito, nikad boljeg trenera od njega necemo imati, a sto nismo nista osvojili ove sezone krivi su pojedini "banditi" u ekipi koji su opstruirali cijeli klub svojim egoizmom i uzdizanjem sebe iznad kluba. Ako si legenda kluba ne znaci da moras igrati ako si u losoj formi, ako si legenda kluba ne daje ti za pravo da dignes nos na neku kritiku, ako si legenda kluba ne daje ti za pravo da iznosis na vidjelo neke stvari iz svlacionice pa ni rodjenoj materi. Ako si legenda kluba ne smijes praviti razdore unutar tima, ako si kapiten ekipe onda si glavna spona izmedju trenera i ostalih igraca i treba da suzbijas bilo kakve incidente, a ne praviti ih...puno je stvari koje su pojedinci sebi uzimali za pravo na osnovu kredita iz proteklih sezona.

Neki treneri najvise vole crnce u ekipi, oni samo igraju kako im se kaze i sute.
Nadji ti meni druze dokaz da je to Iker ucio potkrijepi dokazima, da se i ja uvjerim.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 01 jun 2013, 21:17

Jel ima kakva šema između Atletika i Reala pa ne mogu kupovati igrače jedni od drugih ?

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 01 jun 2013, 21:35

nerkolfc je napisao/la:Jel ima kakva šema između Atletika i Reala pa ne mogu kupovati igrače jedni od drugih ?
pa gradski rivali (mogu kupovati al vise kosta :))
HALA MADRID!!!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 01 jun 2013, 21:38

Problem je neki bio. Nebi Mourinho dzaba se tako ponijeo prema Ikeru. Sto zasluzis to i dobijes. Sad sta je, pitanje je.

Trofej je mogao lagano leci i ove godine, makar 1. Ali sta moze covjek kad ne znaju ga utrpat kad treba.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 01 jun 2013, 21:38

KapioFootball je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:Jel ima kakva šema između Atletika i Reala pa ne mogu kupovati igrače jedni od drugih ?
pa gradski rivali (mogu kupovati al vise kosta :))
Ma pojma nemam , al sam negdje cuo da ima taj neki ugovor . Al vidim da nema .

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 01 jun 2013, 22:04

emir18 je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Mourinho je tito, nikad boljeg trenera od njega necemo imati, a sto nismo nista osvojili ove sezone krivi su pojedini "banditi" u ekipi koji su opstruirali cijeli klub svojim egoizmom i uzdizanjem sebe iznad kluba. Ako si legenda kluba ne znaci da moras igrati ako si u losoj formi, ako si legenda kluba ne daje ti za pravo da dignes nos na neku kritiku, ako si legenda kluba ne daje ti za pravo da iznosis na vidjelo neke stvari iz svlacionice pa ni rodjenoj materi. Ako si legenda kluba ne smijes praviti razdore unutar tima, ako si kapiten ekipe onda si glavna spona izmedju trenera i ostalih igraca i treba da suzbijas bilo kakve incidente, a ne praviti ih...puno je stvari koje su pojedinci sebi uzimali za pravo na osnovu kredita iz proteklih sezona.

Nadji ti meni druze dokaz da je to Iker ucio potkrijepi dokazima, da se i ja uvjerim.
U svom intervju-u Cadeni ser sam predsjednik kluba je rekao "Iker je najveći ali mu to ne daje za pravo da se petlja u rad trenera".
Inače,Mourinho hvala na svemu i ovo nije zbogom ovo je dovidjenja.Želim mu sreću u daljem radu i da pobjedjuje redom i osvaja sve osim kad igra protiv Madrida.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 jun 2013, 22:09

Plavci ofirno brane Moua :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 01 jun 2013, 22:11

rio_Ferdy88 je napisao/la:Plavci ofirno brane Moua :mrgreen:
Ako je Paja i Harrison plavac upravu si onda, i naravno da cemo "mi" plavci braniti svoje gdje god da su.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 jun 2013, 22:15

soxx je napisao/la:
naravno da cemo "mi" plavci braniti svoje gdje god da su.
Čak i kad niste u pravu :mrgreen: i to slijepo :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 01 jun 2013, 22:17

rio_Ferdy88 je napisao/la:
soxx je napisao/la:
naravno da cemo "mi" plavci braniti svoje gdje god da su.
Čak i kad niste u pravu :mrgreen:
Navedi primjer da znam na cemu sam.

Inace Higuain potvrdio da odlazi iz Reala.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 jun 2013, 22:20

soxx je napisao/la: Navedi primjer da znam na cemu sam.
Primjer je čitava ova sezona, koja je najlošija u Jozinoj karijeri, a vi ga branite kao da je osvojio sve moguće trofeje, iako je on najvećim dijelom kriv za ovaj ishod ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 01 jun 2013, 22:23

madridist je napisao/la:U svom intervju-u Cadeni ser sam predsjednik kluba je rekao "Iker je najveći ali mu to ne daje za pravo da se petlja u rad trenera".
Inače,Mourinho hvala na svemu i ovo nije zbogom ovo je dovidjenja.Želim mu sreću u daljem radu i da pobjedjuje redom i osvaja sve osim kad igra protiv Madrida.
Potpis na svako slovo ove recenice.
Ali vratice se Mou u Real kad-tad da zavrsi ono sto nije zavrsio bas kao sto se sada vraca u Chelsea da sa njima osvoji LP i kako madridist kaze i neka je osvoji samo NE preko nas...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 01 jun 2013, 22:28

rio_Ferdy88 je napisao/la:
soxx je napisao/la: Navedi primjer da znam na cemu sam.
Primjer je čitava ova sezona, koja je najlošija u Jozinoj karijeri, a vi ga branite kao da je osvojio sve moguće trofeje, iako je on najvećim dijelom kriv za ovaj ishod ;)
:lol:

Kakve veze ima dal je osvojio bilo sta ili nista sa ovim mojim, sto ga branim?
U pitanju je Iker i Mou, kazem nebi covjeka bez razloga ovako poslao na klupu. +Lopez odlicno branio.
Jeste mu ova najlosija sezona u karijeri, to je i sam izjavio.

Nego bitno je kako vi pricate o Realu ko da su zadnja rupa na svijetu. Ljudi su dosli u polufinale lige prvaka, pa malo im je falilo na kraju da i preokrenu rezultat. Finale protiv Atletica vidjelo se sta su fulali i na kraju ih kostalo.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.