Safet Sušić - Pape

hogarstrasni

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la hogarstrasni » 24 sep 2014, 19:29

calcio je napisao/la: I ko ih je trenirao prije Bielse?
July 4, 2012 – December 7, 2013 Elie Baup
December 7, 2013 – May 17, 2014 José Anigo (caretaker)

Nema sta, svjetska trenerska klasa. nemoguce je zamisliti da su bili zainteresovani za Susica. :facepalm:
Opet Susicevi jurisnici spinuju :lol:
Élie Baup je trenirao Saint-Étienne ,dva puta, Bordeaux, Toulouse, Nantes
José Anigo je legenda kluba , vec ih je jednom trenirao, a uletio je kao privremeno rjesenje.
Tone se sve dublje, a jurisnici i dalje brane neodbranjive Susiceve lazi i debilizme... :lol:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Samkara
Kontakt:

Post Postao/la Samkara » 24 sep 2014, 19:31

hogarstrasni je napisao/la:

Nema sta, svjetska trenerska klasa. nemoguce je zamisliti da su bili zainteresovani za Susica. :facepalm:
José Anigo je legenda kluba , vec ih je jednom trenirao, a uletio je kao privremeno rjesenje.
Tone se sve dublje, a jurisnici i dalje brane neodbranjive Susiceve lazi i debilizme... :lol:
Nemojte bogati da je ovo pokusaj za Susica....pa on jedva izdrzao 2,3 mj. u turskim drugoligasim....pa rep.BIH ovi igraci doduse su mu spasili trenersku propalu karijeru :kafa: i sta kazu jos mala plata selektora rep.BIH :oops: :kafa:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 sep 2014, 19:33

Samkara je napisao/la:
I Baljic je odbio Bursuspor da bi isao u Brazil.
:lol: :facepalm:

A Van GAL prihvatio MAN.U da bi isao u Brazil.
Balja :kafa: Bola Bola reci Balji dase....
Prvo dijete drago, koliko imas godina 15? U vrh glave.
Drugo , Balja je ikona, Broz, Ban ki Mun, Admiral General Aladeen u Bursi.
Trece, citaj!

http://www.klix.ba/sport/nogomet/elvir- ... /140326040" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 24 sep 2014, 19:36

Jel dosla ta ponuda od Nogometnog saveza Islamske drzave ? :lol: :lol:

“Zvali su me iz Irana i nudili mi da preuzmem iransku nogometnu reprezentaciju, ali sam im ja rekao da me to ne zanima, već da me zanimaju samo pregovori s Nogometnim savezom Bosne i Hercegovine”, otkrio je Safet Sušić nekoliko dana prije nego što će postati novi-stari izbornik reprezentacije BiH.

Međutim, Iranci demantuju da su ikada željeli angažirati Sušića. ”To nije istina! Poručujem Sušiću da imenuje tu dvojicu čelnika Saveza za koje tvrdi da su ga kontaktirali. Ako su ga i kontaktirali, njih dvojica nemaju nikakve veze s nama”, poručio je generalni sekretar Nogometnog saveza Irana i dodao kako je Irancima prioritet ostanak Carlosa Queiroza.

:lol: :lol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 sep 2014, 19:36

hogarstrasni je napisao/la:

Fakat sam znao da ce neki pametnjakovic izguglati biografiju ovih likova i od njih napraviti trenercine. :)
Pa sta, Susic vec godinama uspjesno vodi BiH, isao je na SP o cemu ti mogu samo sanjati, a i on je legenda u Francuskoj, i to malo veca nego Jose i Elia.

Samkara
Kontakt:

Post Postao/la Samkara » 24 sep 2014, 19:36

PAPE: "Nekada sam bio najslabije plaćeni selektor u Evropi i sada, kada sam potpisao normalan ugovor, odmah problem. Imam i ja porodicu, suprugu, djecu, imam i ja svoje potrebe."

:facepalm: :kafa:

Lakse mu metar u guzicu nego cent u glavu :kafa:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 sep 2014, 19:38

Mozambik je napisao/la:Jel dosla ta ponuda od Nogometnog saveza Islamske drzave ? :lol: :lol:

“Zvali su me iz Irana i nudili mi da preuzmem iransku nogometnu reprezentaciju, ali sam im ja rekao da me to ne zanima, već da me zanimaju samo pregovori s Nogometnim savezom Bosne i Hercegovine”, otkrio je Safet Sušić nekoliko dana prije nego što će postati novi-stari izbornik reprezentacije BiH.

Međutim, Iranci demantuju da su ikada željeli angažirati Sušića. ”To nije istina! Poručujem Sušiću da imenuje tu dvojicu čelnika Saveza za koje tvrdi da su ga kontaktirali. Ako su ga i kontaktirali, njih dvojica nemaju nikakve veze s nama”, poručio je generalni sekretar Nogometnog saveza Irana i dodao kako je Irancima prioritet ostanak Carlosa Queiroza.

Iranska drzavna televizija objavila interesovanje, tako da .........

Samkara
Kontakt:

Post Postao/la Samkara » 24 sep 2014, 19:39

emir79 je napisao/la:
Samkara je napisao/la:
I Baljic je odbio Bursuspor da bi isao u Brazil.
:lol: :facepalm:

A Van GAL prihvatio MAN.U da bi isao u Brazil.
Balja :kafa: Bola Bola reci Balji dase....
Prvo dijete drago, koliko imas godina 15? U vrh glave.
Drugo , Balja je ikona, Broz, Ban ki Mun, Admiral General Aladeen u Bursi.
Trece, citaj!

http://www.klix.ba/sport/nogomet/elvir- ... /140326040" onclick="window.open(this.href);return false;
Dijete si ne stavljaj mene u svoj kos.
To Balja platio Kliks ma nebitno pasa..... boli me ona stvar za Baljom..samo da su oni bas tako zagrizli za strucnjakom od Balje otom potom....kao sto rekoh boli me. :kafa: a tebi dzaba da imas 40 godina imas djecije ponasanje, imas ovdje djece od 17,8 koji su zreliji od tebe :kafa:
Zadnja izmjena: Samkara, dana/u 24 sep 2014, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 24 sep 2014, 19:39

calcio je napisao/la: Fakat sam znao da ce neki pametnjakovic izguglati biografiju ovih likova i od njih napraviti trenercine. :)
Pa sta, Susic vec godinama uspjesno vodi BiH, isao je na SP o cemu ti mogu samo sanjati, a i on je legenda u Francuskoj, i to malo veca nego Jose i Elia.
Poselamili su te Charalambos Crhistodoulou i Stephen Keshi ;)

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 24 sep 2014, 19:40

emir79 je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Odlazi LOPOVE !!! :guz:
Sa ovim si potvrdio da NISI clan BHF-a , nego samo wannabe BHF :mrgreen:

Stav BHF-a je jasan ;)
Nisam clan Bhf-a,nit bi volio da budem... Bhfanatic je u smislu da zam zaljubljenik u ovu drzavu i da volim svoju Bosnu i sve sto veze s Bosnom ima :bih: ... A lagat se necemo,svaka normalna osoba koja zeli uspjeh ovoj repci mora shvatit da je Susic rak rana ove ekipe,i on treba da IDE !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Samkara
Kontakt:

Post Postao/la Samkara » 24 sep 2014, 19:42

emir79 je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Jel dosla ta ponuda od Nogometnog saveza Islamske drzave ? :lol: :lol:

Iranska drzavna televizija objavila interesovanje, tako da .........
Ko objavio... iranska tel. :lolno: pa daleko su oni ali eto... :kafa: e jer su objavili ono sto je Pape izjavio :eh:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 sep 2014, 19:45

Samkara je napisao/la: Dijete si ne stavljaj mene u svoj kos.
To Balja platio Kliks ma nebitno pasa..... boli me ona stvar za Baljom..samo da su oni bas tako zagrizli za strucnjakom od Balje otom potom....kao sto rekoh boli me. :kafa: a tebi dzaba da imas 40 godina imas djecije ponasanje, imas ovdje djece od 17,8 koji su zreliji od tebe :kafa:
A ti si onaj kahvedzija Ahmo? :kafa: :mrgreen:

Samkara
Kontakt:

Post Postao/la Samkara » 24 sep 2014, 19:48

emir79 je napisao/la:
Evo i tebe ali evo nisi prvi.....a onom Virtualnom sam napisao ako smije u opkladu naravno sada zmiri povukao se vjerovatno ceka da mu moderator kaze...ja sam ovdje novi, tek regovan tj. prvi acnt. to moze i moder. da provjeri tako da :kafa: pozdrav

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 24 sep 2014, 19:50

Pantljičara nema, pa nema... a onda se odjednom osile, dovoljna je jedna rečenica svetog Saje i eto ti ih, njih svih četvorica izvire iz dupeta. :lol:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 sep 2014, 19:50

Mozambik je napisao/la:
calcio je napisao/la: Fakat sam znao da ce neki pametnjakovic izguglati biografiju ovih likova i od njih napraviti trenercine. :)
To je fudbal. I tvoj luksuzni Real gubi od jeftinog Sociedeada. Na svakoj poziciji imaju igrace od 100M i onda ih siluje nekakav ofucani Zurutuza.... Da li to znaci da je trener Sociedada bolji od Ancelottija?

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 24 sep 2014, 19:53

calcio je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
To je fudbal. I tvoj luksuzni Real gubi od jeftinog Sociedeada. Na svakoj poziciji imaju igrace od 100M i onda ih siluje nekakav ofucani Zurutuza.... Da li to znaci da je trener Sociedada bolji od Ancelottija?
Ti treneri barem stave najbolje igrače i na njihove prave pozicije i kažu im tačno šta da rade :D

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 sep 2014, 19:54

Samkara je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Evo i tebe ali evo nisi prvi.....a onom Virtualnom sam napisao ako smije u opkladu naravno sada zmiri povukao se vjerovatno ceka da mu moderator kaze...ja sam ovdje novi, tek regovan tj. prvi acnt. to moze i moder. da provjeri tako da :kafa: pozdrav
Zuti mrav, AhmetNY, Samkara i jos jedno dvadesetak drugih nickova imas. Ne trebas se truditi da sakrijes, svima je poznato. :yawn:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 sep 2014, 19:55

Luksuzni Real osvaja ili ligu ili ligu prvaka opet ove sezone. O prosloj sezone bolje da se ni ne prica. Moraju se jos malo momciluci Rodriguez i Kroos uigrati sa timom. Slicno je bilo i prvih par mjeseci sa Bale-om dok nije procepilo. Tako ce biti i ove sezone :salut:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 24 sep 2014, 19:58

Šta kaže Sušić Bešić konačno počeo igrat. Da li taj čovjek prati fudbal :urnebes:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 sep 2014, 20:02

topnik1 je napisao/la:Šta kaže Sušić Bešić konačno počeo igrat. Da li taj čovjek prati fudbal :urnebes:
da u cemu je problem ,da li ti pratiš :?:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.