Nema većeg debila od Rothenberga, nevezano za ovaj slučaj. Lik čitavu karijeru širi propagandu kontra Novaka, huška i izmišlja svakakve budalaštine.bombaysaphire je napisao/la: ↑10 jan 2022, 19:23Tebra vidim da pratiš tog novinara , je li šta objavio novo ?
Je li preživio ?![]()
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
bombaysaphire
- Kontakt:
A jes se uskurchio ovaj Đorđe Đoković , koji qrac je on sad bitan postao ? E dobro skontali smo , Novak i Marko su na mamu bacili i to je odlično, a ovaj kreten na tatu kretena ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Nema ovdje pomoći tebra , šta mi uradiše evo još prozivam ostale forumaše auuuuuuuuu , nije ovo dobro nikako .Unofficialpage je napisao/la: ↑10 jan 2022, 19:27bombaysaphire je napisao/la: ↑10 jan 2022, 19:17Sve vam Australijsko yebem , šta ste mi uradili da ja kao navijač Federera prvi put u životu navijam da Novak Đoković osvoji Grand Slam![]()
![]()
![]()
![]()
hitno doktoru da to zlo išćera iz tebe.
![]()
A sve je moglo biti drugačije, samo da je Roger iskoristio one dvije meč lopte
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Je li kao onaj debil Skip o LeBronu ili drugačije ?bodi123 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 19:27Nema većeg debila od Rothenberga, nevezano za ovaj slučaj. Lik čitavu karijeru širi propagandu kontra Novaka, huška i izmišlja svakakve budalaštine.bombaysaphire je napisao/la: ↑10 jan 2022, 19:23Tebra vidim da pratiš tog novinara , je li šta objavio novo ?
Je li preživio ?![]()
- OldFashioned
- Kontakt:
bombaysaphire je napisao/la: ↑10 jan 2022, 19:30
Nema ovdje pomoći tebra , šta mi uradiše evo još prozivam ostale forumaše auuuuuuuuu , nije ovo dobro nikako .
A sve je moglo biti drugačije, samo da je Roger iskoristio one dvije meč lopte![]()
![]()
![]()

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Tenis je prije svega gospodski sport, samim time Nole nikako ne može biti GOAT.
mrsOldFashioned je napisao/la: ↑10 jan 2022, 19:32bombaysaphire je napisao/la: ↑10 jan 2022, 19:30
Nema ovdje pomoći tebra , šta mi uradiše evo još prozivam ostale forumaše auuuuuuuuu , nije ovo dobro nikako .
A sve je moglo biti drugačije, samo da je Roger iskoristio one dvije meč lopte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne spominji te dvije meč lopte. Nikad ih neću prežaliti.bombaysaphire je napisao/la: ↑10 jan 2022, 19:30Nema ovdje pomoći tebra , šta mi uradiše evo još prozivam ostale forumaše auuuuuuuuu , nije ovo dobro nikako .Unofficialpage je napisao/la: ↑10 jan 2022, 19:27bombaysaphire je napisao/la: ↑10 jan 2022, 19:17Sve vam Australijsko yebem , šta ste mi uradili da ja kao navijač Federera prvi put u životu navijam da Novak Đoković osvoji Grand Slam![]()
![]()
![]()
![]()
hitno doktoru da to zlo išćera iz tebe.
![]()
![]()
![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
delinjo je napisao/la: ↑10 jan 2022, 19:53mrsOldFashioned je napisao/la: ↑10 jan 2022, 19:32bombaysaphire je napisao/la: ↑10 jan 2022, 19:30
![]()
![]()
![]()
![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nikad necu shvatiti kako je to prokockao...OldFashioned je napisao/la: ↑10 jan 2022, 19:32bombaysaphire je napisao/la: ↑10 jan 2022, 19:30
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
delinjo je napisao/la: ↑10 jan 2022, 19:53mrsOldFashioned je napisao/la: ↑10 jan 2022, 19:32bombaysaphire je napisao/la: ↑10 jan 2022, 19:30
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Federer mentalno jedna poveca luzercina u sportu opcenito.
Hahah.bombaysaphire je napisao/la: ↑10 jan 2022, 19:13@KSG šta je reći buraz , ne oglašavaš se ? Da nije pukao čir ?![]()
Max Allegri
Fake news.anonymousHD je napisao/la: ↑10 jan 2022, 09:26Osoba koja je pozitivna mora biti 14 dana u karantinu prije ulaska u Australiju. Zakon. Njihov zakon. Kontaš? Znači otvoriš zakon Australije i pročitaš to. Ne znam kakva crna propaganda kad je to zakon. No hajde, vidim da ovdje narod ne želi da razmišlja, samo ide hejt.
Evo i Visko potvrdio da Nadal nije prekrsio, za vakcinisane vaze totalno druga pravila
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
I najveći američki sportaš ikad je uz No1eta
SVI GA VOLE!

SVI GA VOLE!

Jesu li u podcastu spomenuli da je lazirao test ili je to zabranio Srdjan?
"Sto su prekinuli pressicu, zasto su dali prostora za neka nagadjanja?" "Ne zelim da vjerujem da je znao da je pozitivan, onda je to neodgovorno ponasanje, o laziranju ne zelim da pricam uopce."
Ovako nesto otprilike.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Jakobsen91
- Kontakt:
Zasluzio je kaznu, ali ko ce ga realno kazniti. Cak i da ga kazne to ce biti simbolicna novcana kazna, sto njemu ne predstqvlja nista. Jos me ne bi cudiloo da Srdjan pokupi tu djecu da ga javno podrze.
Mada je cijeli Australian open s ovim pravilima komedija, a na kraju ispade jedino Herbert ne moze igrati, Cehinja koju protjerase i Ruskinja koja primi Sputnika. Mozda sam nekog zaboravio ali tu je to negdje.
Cuj 97 posto vakcinisanih.
koliko li je tu tek laznih potvrda. Realno jedna od najneugrozenijih ekipa ljudi, nema sanse da moze otici na toliki procenat i da je sve ok.
A i ko se nije snasao za laznu potvrdu dobio je izuzece. Ovim se potvrdjuje koliko je sve na ivici regularnosti.
Mada je cijeli Australian open s ovim pravilima komedija, a na kraju ispade jedino Herbert ne moze igrati, Cehinja koju protjerase i Ruskinja koja primi Sputnika. Mozda sam nekog zaboravio ali tu je to negdje.
Cuj 97 posto vakcinisanih.
A i ko se nije snasao za laznu potvrdu dobio je izuzece. Ovim se potvrdjuje koliko je sve na ivici regularnosti.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Ne, nego ce pljuvati i omalovazavati svog sinaPantelija je napisao/la: ↑10 jan 2022, 17:25zviždali mu, zvižde, i zviždaće... sto je dokaz da ga niko ne postuje kao sportistu... jbg.alan_kardec je napisao/la: ↑10 jan 2022, 17:21I idemo još jednom... kako neće biti GOAT. Pa čovjek je već GOAT.
Zamisli zvižde mu, a kao prije mu nisu zviždaliMa hajte molim vas.
npr nadal, federer, ljudii osvojili srca publike gdje god da odu a nemaju oca iidiota koji ih proglasava u svakom intervjuu najvecim sportistom na svijetu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa upravo taj i takav Srdjan je stvorio najboljeg i da nije bio takav nikada se Novak ne bi popeo na vrh! Covek je bio spreman na sve za dobrobit svog sina. Ipasce jos i kriminalac sto je podrzavao rodjeno dete
Ala te je lepo gledati kako patis
I ovog forgampa isto tako
Zadnja izmjena: EpateguiHuleteti, dana/u 11 jan 2022, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.