Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ipak, na sjednici Izvršnog odbora NFSBiH popularni Pape je ostao selektor naše reprezentacije, a u razgovoru za Al Jazeeru je govorio o dešavanjima u reprezentaciji kao i o tome da je odbio ponude reprezentacije Grčke i Marseilla.
“Jedan mi je menadžer nudio Olimpique Marseille, a drugi reprezentaciju Grčke. Bilo je ponuda iz arapskih zemalja, ali nisam prihvatio nijednu. Ove ponude su došle nekako u nezgodan trenutak, tako da sam morao da ih odbijem”, rekao je na između ostalog za Al Jazeeru Balkans Safet Sušić.

1946
Možda i jest,nemojte se smijati covjeku..ima Marsej U12 U14
Kakav on i Marseille i Grčka, pa ljudi bi ga izbacili naglavačke kroz 2 mjeseca, Grci da ne pričam. Ljudima odbrana i borbenost najveći kvalitet godinama unazad, ovaj antitalenat za oboje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Menadzer mu nudio
Svaki dan dokazuje da sve sto radi radi iza kulisa,nekim nelegalnim putevima,cak i kad bi ovo bila istina.
Cuj Grcka reprezentacija i Marsej nude trenerski posao preko nekih menadzera
Ja mislim da on najvise ima posla sa menadzerima poput onog Makedonca,Dzarovskog ili kako se vec zove,onog kralja namjestanja utakmica.

Svaki dan dokazuje da sve sto radi radi iza kulisa,nekim nelegalnim putevima,cak i kad bi ovo bila istina.
Cuj Grcka reprezentacija i Marsej nude trenerski posao preko nekih menadzera

Ja mislim da on najvise ima posla sa menadzerima poput onog Makedonca,Dzarovskog ili kako se vec zove,onog kralja namjestanja utakmica.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 24 sep 2014, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan menadzer nudio Barcelonu, drugi Iran, treci Grcku, cetvrti Marseille

- anonymousHD
- Kontakt:
Možda na manageru dobio poziv od njih.
Pape ne može biti trener ni Rudaru iz Zenice.
Pape ne može biti trener ni Rudaru iz Zenice.
-
- Kontakt:
I meni došla Ronaldova mala neki dan, kaže haj me guzi Tita ti, a ja njoj - ma bjeri mala eto ti Ronalda, **** te on.Head je napisao/la:Ipak, na sjednici Izvršnog odbora NFSBiH popularni Pape je ostao selektor naše reprezentacije, a u razgovoru za Al Jazeeru je govorio o dešavanjima u reprezentaciji kao i o tome da je odbio ponude reprezentacije Grčke i Marseilla.
“Jedan mi je menadžer nudio Olimpique Marseille, a drugi reprezentaciju Grčke. Bilo je ponuda iz arapskih zemalja, ali nisam prihvatio nijednu. Ove ponude su došle nekako u nezgodan trenutak, tako da sam morao da ih odbijem”, rekao je na između ostalog za Al Jazeeru Balkans Safet Sušić.![]()
![]()
![]()

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Jadan bio pa evo hocemo po ban ako sam ja taj ili ti nikovi sto nabrajas...calcio je napisao/la:Zuti mrav, AhmetNY, Samkara i jos jedno dvadesetak drugih nickova imas. Ne trebas se truditi da sakrijes, svima je poznato.

-
- Kontakt:
Carmen Electra mu pičhke nudila - al Pape nije htjeo.Mozambik je napisao/la:Jedan menadzer nudio Barcelonu, drugi Iran, treci Grcku, cetvrti Marseille![]()
![]()

- hogarstrasni
Pa ti, kao i tvoj idol, mislis da mi nemamo kasete i ne znamo sabrati dva i dva !calcio je napisao/la: Fakat sam znao da ce neki pametnjakovic izguglati biografiju ovih likova i od njih napraviti trenercine.![]()
Pa sta, Susic vec godinama uspjesno vodi BiH, isao je na SP o cemu ti mogu samo sanjati, a i on je legenda u Francuskoj, i to malo veca nego Jose i Elia.

Ovog zohara vise nece ni u drugoj turskoj ligi, toliko je izofiran u svojoj trenerskoj karijeri od po pola godine .
Koliko uspjesno vodi Bih, govori cinjenica da ga 90% ljudi, koji su pogledali vise od 10 utakmica u zivotu i oni koji prate zbivanja u reprezentaciji, smatraju imbecilom i kriminalcem.
Naravno, ima vas nekoliko koji mislite suprotno

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Dajte mu mikrofon i intervjue. Svaka izjava i recenica sama za sebe dovoljna za cirkuza jedno mjesec dana i dubokog razmisljanaj jel ovaj pri sebi 100%.
A tek kad uveze recenicu za recenicom i intervju za intevjuom.
Ako covjek ima imalo normalan zivot ne mozes upratiti ovaj "medijski udar" Safeta Susica .
Pravit ce se seriali top liste nadrelista bazirani na ovim Susicevim materijalima.
Al jos su mi gori i oni GMIZAVCI iz saveza, poput hinjavog Hadzibegica (koja li je vec njegova funkcija) . Ljudi bez stava ...
Ako covjek ima imalo normalan zivot ne mozes upratiti ovaj "medijski udar" Safeta Susica .
Pravit ce se seriali top liste nadrelista bazirani na ovim Susicevim materijalima.
Al jos su mi gori i oni GMIZAVCI iz saveza, poput hinjavog Hadzibegica (koja li je vec njegova funkcija) . Ljudi bez stava ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
A novih bisera od Papeta,čuj odbio Marsej i Grčku golemo ,ako je i od Papeta......

- hogarstrasni
Uf, pravo mi se ne svidja njegovo motanje oko reprezentacije i eksponiranje.kimbo je napisao/la:Dajte mu mikrofon i intervjue. Svaka izjava i recenica sama za sebe dovoljna za cirkuza jedno mjesec dana i dubokog razmisljanaj jel ovaj pri sebi 100%.
Vjerovatno novi trener Bih i da, hinja i laufer !

-
- Kontakt:
Prvo, svima je poznato da sam bio protiv Susica od prvog dana i da je malo onih koji su izgovarali teze rijeci protiv njega od men ili ranije nego ja. Za mene, iskreno, nema gore stvari koja se desila FSBiH od dovodjenja Susica od 96te do danas.
Ali sto se tice Hadzibegica, Osima, Bajevica i Kajtaza, mislim da tu treba stvari pogledati sa druge tacke gledista - ma koliko mi bili razocaranji njihovom sutnjom. Prvo, ja sam prvi jako razocaran sto njih 4 nisu ovoj budali dali otkaz i jest mi krivo sto jos uvijek pokusavaju s njim da urade nesto. Ali s druge strane, nemoze se ocekivat da ce oni sad glupana kritikovat javno ako mu nisu spremni dat otkaz (iz bilo kojih razloga). Nemoze Osim ili Hadzibegic sad javno reci "Pape je glup" ili "Pape je uradio milion glupih poteza na SPu" a sutra s njim saradjivat. To tako ne ide. Normalno je da ce ga oni stititi barem u javnim izjavama dok god je Pape tu - samo mi je zao sto je glupan jos uvijek na klupi Repke BiH.
Samo mi nikad nece biti jasno zasto Hadzibegic i Bajevic cekaju da preuzmu reprezentaciju, kad i vrapci na grani vide da je ijedan od njih bolji izbor od ove budale - svjetlosnim miljama ispred njega. Zasto cekaju totalnu propast ove zlatne generacije igraca repke da bi izbacili majmuna napolje. E to stvarno ne svatam.
Ali sto se tice Hadzibegica, Osima, Bajevica i Kajtaza, mislim da tu treba stvari pogledati sa druge tacke gledista - ma koliko mi bili razocaranji njihovom sutnjom. Prvo, ja sam prvi jako razocaran sto njih 4 nisu ovoj budali dali otkaz i jest mi krivo sto jos uvijek pokusavaju s njim da urade nesto. Ali s druge strane, nemoze se ocekivat da ce oni sad glupana kritikovat javno ako mu nisu spremni dat otkaz (iz bilo kojih razloga). Nemoze Osim ili Hadzibegic sad javno reci "Pape je glup" ili "Pape je uradio milion glupih poteza na SPu" a sutra s njim saradjivat. To tako ne ide. Normalno je da ce ga oni stititi barem u javnim izjavama dok god je Pape tu - samo mi je zao sto je glupan jos uvijek na klupi Repke BiH.
Samo mi nikad nece biti jasno zasto Hadzibegic i Bajevic cekaju da preuzmu reprezentaciju, kad i vrapci na grani vide da je ijedan od njih bolji izbor od ove budale - svjetlosnim miljama ispred njega. Zasto cekaju totalnu propast ove zlatne generacije igraca repke da bi izbacili majmuna napolje. E to stvarno ne svatam.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 24 sep 2014, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nudio mu ja poziciju trenera na FIFA 15....'bo sve svoje...glat odbio... 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Manite podyebavanja, nego ko je pyzda koja je objavila Papetovu platu? 

- hogarstrasni
Susicu su ugovor produzile taldzije iz NFSBiH, mafija koja zari i pali godinama.MostaracVelezovac je napisao/la: Samo mi nikad nece biti jasno zasto Hadzibegic i Bajevic cekaju da preuzmu reprezentaciju, kad i vrapci na grani vide da je ijedan od njih bolji izbor od ove budale - svjetlosnim miljama ispred njega. Zasto cekaju totalnu propast ove zlatne generacije igraca repke da bi izbacili majmuna napolje. E to stvarno ne svatam.
Ova ekipa za normalizaciju , nema ni blizu moci koliko im se pridaje znacaj u medijima, narocito kako se pritisak na NFSBiH smanjuje.
Tu su vise radi mira u kuci , da drze raju na distanci.
Naravno da ce podrzati Susica, to su mu jarani i kolege, a otkazi se ne daju nakon jednog poraza, narocito kada ima bogat ugovor koji se, uprkos zastitnoj klauzuli, ne moze prekinuti nakon jedne utakmice.
Svejedno, Hadzibegoc mi se nikada nije svidjao, sada se previse eksponira.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Njaka krt'ca,vele... 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Ma Hadžibegić je najveći ljigavac što ulazi u prostorije Nogometng saveza Bosnehogarstrasni je napisao/la:Susicu su ugovor produzile taldzije iz NFSBiH, mafija koja zari i pali godinama.MostaracVelezovac je napisao/la: Samo mi nikad nece biti jasno zasto Hadzibegic i Bajevic cekaju da preuzmu reprezentaciju, kad i vrapci na grani vide da je ijedan od njih bolji izbor od ove budale - svjetlosnim miljama ispred njega. Zasto cekaju totalnu propast ove zlatne generacije igraca repke da bi izbacili majmuna napolje. E to stvarno ne svatam.
Ova ekipa za normalizaciju , nema ni blizu moci koliko im se pridaje znacaj u medijima, narocito kako se pritisak na NFSBiH smanjuje.
Tu su vise radi mira u kuci , da drze raju na distanci.
Naravno da ce podrzati Susica, to su mu jarani i kolege, a otkazi se ne daju nakon jednog poraza, narocito kada ima bogat ugovor koji se, uprkos zastitnoj klauzuli, ne moze prekinuti nakon jedne utakmice.
Svejedno, Hadzibegoc mi se nikada nije svidjao, sada se previse eksponira.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.