Evo ja bas gledam,ovaj Salgado i sad bolji nego ovi bekovi koji danas igraju.emir18 je napisao/la:Ljudi imate na SK prime Real Madrid-Manchester utd legende kluba Zizu,Figo,ScholesmVan der sar,Helguera...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Evo ja bas gledam,ovaj Salgado i sad bolji nego ovi bekovi koji danas igraju.emir18 je napisao/la:Ljudi imate na SK prime Real Madrid-Manchester utd legende kluba Zizu,Figo,ScholesmVan der sar,Helguera...
REAL MADRID: Contreras; Salgado, Helguera, Pavón, Amavisca; Figo, Hierro, Makélélé, Zidane; Morientes, Van Nistelrooy.madridist je napisao/la:@Monolog like a boss.
Madrid kupuje a ne prodaje, nego se rješava igrača.
Inače evo direktno legende dva prijateljska kluba
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... 640617.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Zidan bi mogo ovi nasim veznjacima objasniti po koju a, on i FigoDzoni je napisao/la:Evo ja bas gledam,ovaj Salgado i sad bolji nego ovi bekovi koji danas igraju.emir18 je napisao/la:Ljudi imate na SK prime Real Madrid-Manchester utd legende kluba Zizu,Figo,ScholesmVan der sar,Helguera...
Jao Morientesa, kao da je finale LP.Ozil10 je napisao/la:Morientes![]()
![]()
poznato mi ovo
hahahmandraX je napisao/la:Jao Morientesa, kao da je finale LP.Ozil10 je napisao/la:Morientes![]()
![]()
poznato mi ovo
![]()
http://212.98.171.80/static/popups/15396603816420.html
Pa sad i nije da smo nesto prijateljski, posebno poslije epizode zvane Cakirmadridist je napisao/la: Inače evo direktno legende dva prijateljska kluba
Mi i ne zelimo da imamo ista zajednicko sa vama.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa sad i nije da smo nesto prijateljski, posebno poslije epizode zvane Cakirmadridist je napisao/la: Inače evo direktno legende dva prijateljska kluba![]()
![]()
Ovo je samo zamazivanje ociju javnosti
Morientesdelboy5 je napisao/la:ko je dao gol za real?
mučka provokatorska pichkoM4kaveli je napisao/la:Zidane maloprije u stilu Inieste, ali Figo u stilu Alexisa zasr'o.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.