FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ma ljudi, nije gvardo kriv
Ja san se loma ohladio i kaazem da je do igraca
Uspavali se i misle da im je 50% truda dovoljno za svakog protivnika
Precijenili se, pi.zde
Ja san se loma ohladio i kaazem da je do igraca
Uspavali se i misle da im je 50% truda dovoljno za svakog protivnika
Precijenili se, pi.zde
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- schweinsteiger
- Kontakt:
Svi do jednog su bili katastrofa.
Da je Bogdom i Martinez dobio crveni,dno dna je kao stoper,ako Pep bude dovoljno velika budala da njega stavi kao stopera protiv Reala,saltace ga svi redom brzi igraci,a u Realu ih hvala Bogu ima.
Rafinha nam je ucinio jednu veliku uslugu i nadam se vecoj kazni od DFB-a,makar 3 utakmice.
On je dobar protiv prosjecnih ekipa,ali protiv iole ozbiljnijih...i jos oni neki zadaci u sredini,pa nije to Lahm jbt.
Je li ono Robben otisao u svlacionicu poslije izmjene?
I ako jeste,opravdavam ga.Najbolje igrace vadi iz igre.Ova utakmica je rezultatski totalno nebitna,ali ako ovo nije dobra priprema za polufinale Lige Prvaka,sta jeste?Braunschweig? Pa sredina nam nikako nije funkcionisala,ali nikako.Schweinsteiger ne pamtim kad je odigrao goru utakmicu,zapravo ne pamtim kad je iko od nasih odigrao onoliko lose kao Basti danas.Svaka mu je bila da Bog sacuva.
I ne kontam one zajebancije u prvom poluvremenu,zadnja linija su nam Dante - Lahm - Martinez i krece napad,ispred Lahma je Basti,a ISPRED Bastija Rafinha,sa strana Robben i Ribery i napadacki tandem Mandzukic i Gotze...
Guardiolina promasena taktika danas i nezainteresovanost na nivou.
Nije da se ponosim,ali mi je stvarno isao na zivce lik danas s BvBom.

Da je Bogdom i Martinez dobio crveni,dno dna je kao stoper,ako Pep bude dovoljno velika budala da njega stavi kao stopera protiv Reala,saltace ga svi redom brzi igraci,a u Realu ih hvala Bogu ima.
Rafinha nam je ucinio jednu veliku uslugu i nadam se vecoj kazni od DFB-a,makar 3 utakmice.
On je dobar protiv prosjecnih ekipa,ali protiv iole ozbiljnijih...i jos oni neki zadaci u sredini,pa nije to Lahm jbt.
I ako jeste,opravdavam ga.Najbolje igrace vadi iz igre.Ova utakmica je rezultatski totalno nebitna,ali ako ovo nije dobra priprema za polufinale Lige Prvaka,sta jeste?Braunschweig? Pa sredina nam nikako nije funkcionisala,ali nikako.Schweinsteiger ne pamtim kad je odigrao goru utakmicu,zapravo ne pamtim kad je iko od nasih odigrao onoliko lose kao Basti danas.Svaka mu je bila da Bog sacuva.
I ne kontam one zajebancije u prvom poluvremenu,zadnja linija su nam Dante - Lahm - Martinez i krece napad,ispred Lahma je Basti,a ISPRED Bastija Rafinha,sa strana Robben i Ribery i napadacki tandem Mandzukic i Gotze...

#miasanmia
Joj kralja

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ma sta su bili dobri?Uvijek ja branim Bastiana od tvojih naleta,ali danas je usr'o motku da valja,pa u 3 situacije za redom je dao,ali bukvalno dao loptu igracima BvBa.Gotze imao par naleta s jednim sutem k'o po jajima.sekerbay je napisao/la: Moram se loma korigirat
U drugom pv svajn bio odlican
I groce je bio dobar u drugom
Ostali kante
Muller trcao,nesto se trudio,ali neprimjetan.
Pobjednik dana je Manuel Neuer.
#miasanmia
- anelbavarac
- Kontakt:
Valjda mu nece vise padat na pamet da Lahma gura u sredinu protiv Reala.
Ovog Rafinhu ce svaki ozbiljniji igrac izvozat k'o ringispil, o Martinezu da ne govorim.
Ovog Rafinhu ce svaki ozbiljniji igrac izvozat k'o ringispil, o Martinezu da ne govorim.
ovako poraze u ovim prijateljskim utakmicama ću nekako i da progutam ali ako protiv Reala Javi bude na stoperu ja definitivno tu ne želim da gledam, tvrda pepova glava se mora smekšat ima beton ekipu 11 prvih i tri supwer izmjene to su Nojer pa sdesna ulijevo lam Boa Dante Alaba,zatim ispred njih Javi i Švajni, po bokovima Roben- Riberi,centralni ofenziv Toni Kros i ispred njega Mandžo, prve izmjene Miler i Gece pozadi Rafa i to je to, tvrdim da sa ovom postavkom koja je malko defanzivnija ali silna u obje tekme protiv Reala ćemo izvući pozitivan rezultat sve ostalo je znak pitanja... A komentator na eurosportu 2 smiljan banjac je šupčina sigurno ga neko dobro kara možda Klop...
- BavaracZenica
- Kontakt:
Nas forumas Svajni izdominirao ove komentatore, a gdje i ne bi hahah 
Ma proc u finale i osvojit, ma da pitanje da li ce ovi proc vukove
Polako samoo
dobro je neko rekao kad smo tek osvojili ono, da ce biti tezina gledati do kraja utakmice u Bundesligi.
Sto se tice danasnjeg rezultata, nije realan iako je Dortmund bio bolji.
Onaj gol Reusa, ja ne znam ni kak je ono uslo, Reader neiskustvo ma da je dok je utakmica isla prema svom kraju on sve bolji bio.
Mandzo ponisten cist pogodak.. nije OFSAJDO
bilo kak bilo, usli smo u utakmicu kao termin kakav da je. Svajni kad god dobije loptu, ustopa je i stoji u mjestu, sporo previse je bilo.. sad da se vrati Thiago, dobro bi dosla ta svjezina..
Bice zeznuto protiv Reala, ali ipak Javi nece na stopera, realno ne moze on igrat stopera.. da ne kazem da ne zna.. sta me briga koliko je puta igrao u Spaniji stopera, u Bayernu nikad nece biti taj stoper.. nikad zao mi je

Ma proc u finale i osvojit, ma da pitanje da li ce ovi proc vukove
Sto se tice danasnjeg rezultata, nije realan iako je Dortmund bio bolji.
Onaj gol Reusa, ja ne znam ni kak je ono uslo, Reader neiskustvo ma da je dok je utakmica isla prema svom kraju on sve bolji bio.
Mandzo ponisten cist pogodak.. nije OFSAJDO
Bice zeznuto protiv Reala, ali ipak Javi nece na stopera, realno ne moze on igrat stopera.. da ne kazem da ne zna.. sta me briga koliko je puta igrao u Spaniji stopera, u Bayernu nikad nece biti taj stoper.. nikad zao mi je
FC Bayern !!!!!
- bavaracmujo
- Kontakt:
Ljudi moji ja sam proslo kolo kritikovo nerviro se al vidim nema fajde, dres sa grbom BAYERNA nedopusta ovakvu igru al jos uvijek cemo se tjesiti liga je osvojena i to je razlog ovakvoj igri al sta ako se ovo desi protiv reala jel odma pepa na vjesala? Jednostavno iz nekog razloga smo bezidejni u napadu, riberi getze pa i general van forme a ovakve tekme trebaju posluzit da se oni uigraju, ako prodjemo u finale oba nam takmicenja ovoga se niko nece sjecati samo poneki domuzar, misljenja sam da je nasih 3-0 u njihovoj avliji x puta vaznije nego ovo njihovo, jer smo dokazali kakvi smo kad nam treba, a ovo danas malo za zabrinut al nista sto bi posebno uzdrmalo AZDAHU BAVARSKU, dvije pirove pobjede zuca u dvije zadnje tekme tek toliko da se volzburg malo zamisli a to vec nije nas problem, opusteno do vrlo bitnih polufinala!
potpis za svaku rijecschweinsteiger je napisao/la:Svi do jednog su bili katastrofa.
I ne kontam one zajebancije u prvom poluvremenu,zadnja linija su nam Dante - Lahm - Martinez i krece napad,ispred Lahma je Basti,a ISPRED Bastija Rafinha,sa strana Robben i Ribery i napadacki tandem Mandzukic i Gotze...![]()
DA zaboravih onim domuzarima sa eurosporta treba postali da gledateljstvo iz b treba traziti da se osnuje eurosport BIH ,preivse je ovdje subjektivnosti i velicanja svojih(nemam nista protiv)ali ovo se pratii u u svim haman republikama ex yu tako da ....
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 12 apr 2014, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Bayern@heart
- Kontakt:
Pepun će u naredne tri sedmice morati da opravda svojih 12 miliona koje dobija kao trener Bayerna
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Još jednom pitam.GazijaKalesija je napisao/la:Kad je Alaba odigrao ono baš baš posljednji put??
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Dobar vijest je ta da Manu nije srećom ozbiljnije povređen. Izašao zbog mjere predostrožnosti i igrat će protiv Klaurtena u srijedu
Što se tiče Alabe njega nema od povrede Riberija kako se Riberi još nije vratio u formu Alaba igra dosta slabo
Što se tiče Alabe njega nema od povrede Riberija kako se Riberi još nije vratio u formu Alaba igra dosta slabo
Tako je ljudino,sekerbay je napisao/la:Sta ovaj kloc svajnstajg radi u bayernu![]()
Ocerat prije nego se istusira
još bolja opcija uvalit' ga Manči, vjerujem da bi nam dali 30 mil ojra, najmanje.
Kros nam glavna uzdanica, djecko igra ki nekad Pirlo,
čim ušao redove povezao.
Ali što Gvardo voli od Martina na stoperu budalu praviti.
Riki je za stopera prespor, prespor u duelu, prespor u zatvaranju, prespor u otvaranju igre, prespor u dodavanjima, prespor, prespor...
On je ovako za sredine
Jesi li vidio Rafka
Šteta što nije i do Klopa malo svratio.
Hajde zaboravićemo ovo danas, jer stvarno mislim kad bude bilo najpotrebnije da će momci dati zadnji atom snage, te odbraniti treble.
Ovo danas ćemo brzo zaboraviti, ako me pitate u Bundeski svaku do kraja mogu zijaniti,
ali Lp i kup se moraju odbraniti, i vjerujem da hoće.
ps:Dobar je Alaba.
Ma nema odvratnijih komentatora na balkanu od ovih sa eurosporta, pogotovo onaj jedan sto ne zna ni koji igrac ima loptu u posjedu, a kamoli da neke podatke prenese gledateljima.schweinsteiger je napisao/la:
Dok je bila na sport klubu, nista mi nije bilo draze gledati od bundes lige.
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Joj kad bi se sad citirao od prije par heFti, al neću.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Znaci i bolje sto nisam gledao ? 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Bayern@heart
- Kontakt:
kako prođoše penali? jak Wigan ipak oni brane trofej FA cupa oderali ste im guzovenedim93 je napisao/la:Joj kad bi se sad citirao od prije par heFti, al neću.
uh penali ko penali uvijek lutrija, al znate već fabianskog , skida ih ko na traciBayern@heart je napisao/la:kako prođoše penali? jak Wigan ipak oni brane trofej FA cupa oderali ste im guzovenedim93 je napisao/la:Joj kad bi se sad citirao od prije par heFti, al neću.imate sreće da nakon 10 godina MOŽDA TROFEJ DOĐE u vitrine francuskog voajera
No tema bajerna nećemo o tome. Umjesto da ste se borili da odradite sezonu bez poraza ko onomad Arsenal vi se i još sramotite
- schweinsteiger
- Kontakt:
Vi k'o da se borite da odradite sezonu bez trofeja.nedim93 je napisao/la:uh penali ko penali uvijek lutrija, al znate već fabianskog , skida ih ko na traciBayern@heart je napisao/la:kako prođoše penali? jak Wigan ipak oni brane trofej FA cupa oderali ste im guzovenedim93 je napisao/la:Joj kad bi se sad citirao od prije par heFti, al neću.imate sreće da nakon 10 godina MOŽDA TROFEJ DOĐE u vitrine francuskog voajera
.
No tema bajerna nećemo o tome. Umjesto da ste se borili da odradite sezonu bez poraza ko onomad Arsenal vi se i još sramotite
#miasanmia
oni ko da se bore da mi dobijemo 15 srčanih u toku utakmice, diletanti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.