RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

hskzmostar
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la hskzmostar » 10 feb 2017, 14:26

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:10.02.2017

Gospodin predsjednik Šemsudin Hasić "El prezidente" i trener Ibro Rahimić pomažu na uređenju glavnog terena

slika
slika
slika

:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Pogledajte kokošari klošari i lopovi koji ni olovku niste ostavili u prostorijama kad ste nabrali kako se voli svoj klub :tokralju: :tokralju: "El prezidente" :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Izvinjavam se na upadu ali samo da pohvalim vam novu upravu ,svaka cast ovome covjeku,vidi se da mu je interes samo klub.Sula i on ce vratiti mostarski nogomet u vrh jer su fanatici.
Vidimo se brzo na derbiju
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 feb 2017, 14:35

hskzmostar je napisao/la:
Izvinjavam se na upadu ali samo da pohvalim vam novu upravu ,svaka cast ovome covjeku,vidi se da mu je interes samo klub.Sula i on ce vratiti mostarski nogomet u vrh jer su fanatici.
Vidimo se brzo na derbiju
Ma normala bola. Akobogda ako se vratimo iduce godine a sve ce sile biti usmjerene na to. Hasic je posten lik i primjer kako se voli svoj klub. Tezi lik sto se bogatstva tice ko svi klosari zajedno koji su vodili Velez zadnjih 20 godina sa njihovim bijednim zivotima, pokretnim i nepokretnim imovinama a svaki dan je na stadionu i pomaze kao i obican radnik. Ja sam uz klub bio vazda ali ovo je ono sto budi moralnu obavezu kod onih koji su izvarani 20 godina sa izgubljenim povjerenje. Sponzori se sami javljaju jer prepoznaju postenje i vec ih je gomila. Neka mu bog da zdravlja
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 feb 2017, 15:38

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:" ... Uprava FK Velez nece razgovarati ni s kim ni o namjestanju ni o prodaji ni tri za tri niti cemo razgovarati sa sudijama dok sam ja predsjednik Uprave. Ako neko bude insistir'o na tome ja nemam nista protiv nek odmah sutra preuzme nek odmah pridje. U sklopu tog necemo biti omiljeni kod sudije. Necemo omiljeni biti kod kompletnog estamblismenta u Fudbalskom Savezu jer necemo davati nikom nista. Zato nemojte nasjedati na provokacije ..."

10 januar 2017

El prezidente gosp. Šemsudin Hasić :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Da se citiram kao i izjavu El prezidentea koju treba zakucat ekserom svakom klošaru na čelo. Koji je to gospodin :tokralju: :tokralju:
Fino je ovo čuti. :salut:

Nego, estadio na ovim slikama izgleda kao stadioni po Južnoj Americi. Gole tribine uz teren, vrh. :tokralju:
Hayley <3

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 10 feb 2017, 16:24

Gospodin čovjek , nema šta. :thumbup:

Ima hvala Bogu, ne zavisi od Veleža. To je ono što nam je trebalo. Konačno smo počeli ličiti na pravi klub, zna se red što je najbitnije a nije frka ni da se sljedećih 2,3 godine ne vratimo u PL. Jbš brz povratak ako ćemo opet ličiti više na seoski klub bez glave i repa. Samo lagano, kad stanemo na noge infrastrukturno onda smo dobili klub za sva vremena. Nadam se da će navijači prepoznati trud i rad i da ćemo u što većem broju pratiti Rođene.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 10 feb 2017, 17:39

badblueboylivno je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:" ... Uprava FK Velez nece razgovarati ni s kim ni o namjestanju ni o prodaji ni tri za tri niti cemo razgovarati sa sudijama dok sam ja predsjednik Uprave. Ako neko bude insistir'o na tome ja nemam nista protiv nek odmah sutra preuzme nek odmah pridje. U sklopu tog necemo biti omiljeni kod sudije. Necemo omiljeni biti kod kompletnog estamblismenta u Fudbalskom Savezu jer necemo davati nikom nista. Zato nemojte nasjedati na provokacije ..."

10 januar 2017

El prezidente gosp. Šemsudin Hasić :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Da se citiram kao i izjavu El prezidentea koju treba zakucat ekserom svakom klošaru na čelo. Koji je to gospodin :tokralju: :tokralju:
Fino je ovo čuti. :salut:

Nego, estadio na ovim slikama izgleda kao stadioni po Južnoj Americi. Gole tribine uz teren, vrh. :tokralju:
Stav predsjednika je da se već jednom morati nauciti kulturi i da pokazemo da je Velez klub raje, a ne da su navijaci opasani kakvim zicama i slicno. Svakako ce to biti prisutan video nadzor koji bi se trebao uskoro postaviti pa ce tako prema tome svim izgrednicima biti zabranjen pristup na domacim utakmicama. Situacija koja moze donijeti probleme, ali evo nek se desi jednom, drugi put, treci nece sigurno. A i u ovim pripremnim sam stajao pored onih najvjernijih koji shvataju da sada i to ponasanje mora biti na mnogo vecem nivou i ne vidim nijdan razlog zasto bi se nakon ovog svega stetilo klubu. Doci ce tu samo mreza iza gola radi sigurnosti, ali da ce ici ona zica duz citave tribine, nece to sigurno.

Radi se i poseban ulaz za gostujuce navijace, centralna tribina je zatvorena , odnosno one "rupe" sa ulazne strane. Svlacionice su gotove do kraja februara, prostorije se rade, a u februaru bi trebali poceti i najveci radovi koji ce donijeti mnogo iznenađenja :)

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 13 feb 2017, 00:41

Poraz od Širokog jučer, zaslužen, loša igra, ali ipak ljudi se bore za Europu, imaju par sjajnih pojedinaca Krstanović, Pandža. Idemo dalje, i bolje što smo se malo spustilli na zemlju, počeli smo letit previše. Nama je najvažnije 1 kolo i pobjeda, a ove pripremne me ne zanimaju ni 1%.
Stadion se radi, semafor se ruši, počinje gradnja tribine, strašnooo :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Pogurati sa članskim!!!!
UO :bow:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 13 feb 2017, 01:17

Ipak se radi o prijateljskim utakmicama i rezultat istih nije nikakav pokazatelj. Nismo mi još uvijek materijal za PL, ova pojačanja su samo za opstanak u ovoj Federalnoj ligi i onda na ljeto bi trebala prava rekonstrukcija ekipe. Najbitnije je izgurati ovu polusezonu sa onim što trenutno imamo. I nema smisla sad skršiti pare u igrače a isti rang nas čeka i sljedeće sezone.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 feb 2017, 15:59

Pocela izgradnja zapadne tj VIP tribine koja ce biti sastavljena sa centralnom. 4000 natkrivenih sjedecih mjesta :njanjanja:

slika
slika
slika
slika

U septembru ide velika tribina tj juzna preko puta centralne koja ce se spajati sa VIP . Za 2-3 godine engleska arena :tokralju: :tokralju:

Uprava :tokralju: :tokralju: :tokralju: El Prezidente :tokralju: :tokralju: :tokralju:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

MrBean
Kontakt:

Post Postao/la MrBean » 13 feb 2017, 16:09

Ljudi drago mi je vidjeti bagere ponovo na stadionu, kao i volju uprave da se poboljša stanje na stadionu.
Neko ovdje reče da će biti krov i stolice za 15 dana od tada prođe i 20 dana pa se ništa ne uradi ??

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 13 feb 2017, 16:33

MrBean je napisao/la:Ljudi drago mi je vidjeti bagere ponovo na stadionu, kao i volju uprave da se poboljša stanje na stadionu.
Neko ovdje reče da će biti krov i stolice za 15 dana od tada prođe i 20 dana pa se ništa ne uradi ??
To niko nije nikad rekao , nego da ce se za 15-20 dana poceti sa tom fazom rekonstrukcije, kao sto i jeste. Medjutim, niko nije znao da u tu fazu spada i prosirenje kao i spajanje tribine, pa da se natkrije sve zajedno. Nemoj izvlacit iz konteksta da bi popljuvao nesto.

Tako i jest, i vidis da se nista nije slagalo

MrBean
Kontakt:

Post Postao/la MrBean » 13 feb 2017, 16:47

Ne izvlačim ja iz konteksta nego sam siguran da je bilo priče da će do početka drugog dijela sezone biti stolice na tribini i krov ali nebitno..

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 feb 2017, 17:08

FK Velez i nasa infrastruktura koja nece stati samo na stadionu ce biti baza za pripreme mnogih ekipa radi vremenskih uslova pogotovo zimi. Mnogo jos toga je na dnevnom redu i sve ce doci jedno za drugim. Od restorana teretana,bazena,balona i pm. Nismo ni svjesni kojeg vojnika predsjednika imamo zato apel svima da podrze klub kroz clanske i sezonske. Ja razumijem da je 70% jos skepticno radi 20 godina krađa i pilićarenja bivših klošara. Neka kupe obadvije a usput i plate karte na ulazu. Svaka marka ide u klub i nema vise klosara. 900-1000 clanskih koje sada imamo je pisaka za renome kluba i armiju crvenih pacenika. Nasa je norma 3000+ moralna duznost a i identitet svakoga od nas. Samo jako i podrska armijo dolazi opet crveno vrijeme. Blizi se 100 godina crvene ljubavi koja se prenosi s koljena na koljeno i na nama je da damo vjetar u leđa ovim ljudima koji ne zale sekunde ni pare ni zivot i vole klub svim srcem.

PS Ako El prezidente odluči da ces biti žensko vjeruj da ces se probuditi sa minđarom između gano :clap:

MUSVDG
Forza
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 13 feb 2017, 17:28

MrBean je napisao/la:Ne izvlačim ja iz konteksta nego sam siguran da je bilo priče da će do početka drugog dijela sezone biti stolice na tribini i krov ali nebitno..
Ako mislis da si to procitao ovdje, grijesis. Nemoguce je za 15-20 dana to uradit a i nema logike da se pokrije centralna pa da se spaja sa tzv. VIP tribinom. Prvo ce se sve spojit, pa sve pokrit. I evo sada NISAM SIGURAN, ali bi to trebalo biti do kraja sezone gotovo, dok bi izgradnja tribine kod predionice mogla zapoceti u septembru vec. Koliko sam mogao skontati, informacije su iz prve ruke

Planira se svasta nesto, a Hasic po citav dan devera oko Veleza. Mogao bih ti saad svasta nabrajati sta radi i cemu tezi, ali neka, iznenadi se malo :)

MrBean
Kontakt:

Post Postao/la MrBean » 13 feb 2017, 17:44

Wow idemo ludo idemo jako, iznenađen sam ja već malo ali sam i nestrpljiv čekajući one najvažnije radove na stadionu hehe.

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 13 feb 2017, 17:46

PS Ako El prezidente odluči da ces biti žensko vjeruj da ces se probuditi sa minđarom između gano :clap:

MUSVDG
Forza
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

usao sam samo da vidim kakve su novosti ali ovome sam se bas od srca nasmijao.Bas sam mislio pitati da li ovo gdje su bageri misle produziti onu tribinu, ali neko je iznad napisao da je to u planu.. svaka cast na do sada uradjenom poslu i samo punim gasom naprijed :thumbup: :thumbup:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 feb 2017, 18:11

UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 13 feb 2017, 18:50

Bravo za vaseg Predsjednika i vas u UO. Samo tako se moze na zelenu granu. Bolje biti zadnja liga a imati prave ljude u Klubu, nego biti prvak a imati jazavce u Klubu. Nisam ja od onih Slobodasa koji vam zele smrt i te stvari, ja bi vise da vas karindjamo na zelenom terenu i onom sportskom planu.

Pozdrav za pastrmku starog alasa [emoji41]

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
075

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 13 feb 2017, 21:06

MrBean je napisao/la:Ljudi drago mi je vidjeti bagere ponovo na stadionu, kao i volju uprave da se poboljša stanje na stadionu.
Hinjski lagano potenciras tu neku negativu,a majstore ?
#musvdg

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 13 feb 2017, 21:24

Za par godina Arena! Svaka čast uprava!!
Rezultat je trend, ideal je vječan!

MrBean
Kontakt:

Post Postao/la MrBean » 13 feb 2017, 21:32

1922VFC1981 je napisao/la:
Hinjski lagano potenciras tu neku negativu,a majstore ?
Ne ja kažem sve što mislim, samo se raspitujem pošto vidim da ovdje ima ljudi koji valjda imaju te neke provjerene informacije vezane za stadion.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []