Upravo Bayern je i treba fudbalskom svijetu jer sada nema vise price Barca i Real su glavni favoriti namjesta se finale itd,sad treba pokazati zube pogotovo to mislim za Real jer vi ste se naosvajali tih trofeja,a mi jos cekamo trofej LP,moram se sloziti ovo za Mou-a jbg moramo svatiti covjeka Barca mu je postala opsesija i to je jedino sto mu ja zamjeram halal trofeji i sve to jednostavno ovo e i bolje po njega da ide u EPL jer tamo ce se ohladiti,jednostavno covjek je genije al nevalja imati tu neku mrznju u sebi e to je nesto sto ne valja kod njega,Iako mi je Iker uzor i strasno volim tog covjeka mora se priznati da je i on tu malo pogrijesio ako je istina da su zbog njega curile informacije al problemi za RM su poceli i prije ti desavanja oko Ikera a dosta o Moubparena je napisao/la:@emir18
da slazem se da je taj rivalitet ucinio da se stvori ovako jaka repka, ali da ta dva tima nisu nedostizna vidjelo se u polufinalu, a pogotovo vezano za blaugranu. Mislim da sada i Bajern upada i to ce biti pravo ludo. Mislim da ce svi trebati da dobro muda navuku da se obore panceri. A vjeruj mi da mi je drago zbog toga. Ponekad sam pomislio da Barca igra kao da nema motiva, a evo hajd sad na maconju i pokazi sta znas. I jos nesto... a ne zamjeri...
valjda sad shavtas sto nisam volio i ne volim firauna koji vas je do neki dan vodio. Dovodio je odnose ova dva kluba u neku vrstu corsokaka svojim projektovaanim nekorektnostima, a to nije nacin da se jedan tim dovede do vrha. Draza mi je slika one dvojice slikane s ledja... zagrljene Ikera i Xavija od prnjoke nekorekntog portugalskog firauna koji je za dlaku mogao srusiti jednu veliku legendu ... vaseg Ikera... a ugled i stil igre Reala je dobrano poljuljao...
brkica je autoritet i velicina kojeg mnogi u blaugrani postuju a i ja sam jedan od njih... on je vas i vasa svijetla buducnost... bilo kad ...
Ovakvi Bayern i BVB cine jak evropski fubal tako da Njemacka se vraca u najvecem stilu i vidim te dvije repke u finalu SP ako se ne sretnu prije.