PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Je li moguce da je frajer ovako nepismen? Pa oci covjeku prokrvare dok procita i desifruje one nebuloze! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dobar je primjer za onaj aksiom da je glupost reprezent karaktera, a ne intelekta. Poštujmo njegov izbor karaktera.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
tipicni pitar forma mu je vaznija od sadrzaja...joker90 je napisao/la:Je li moguce da je frajer ovako nepismen? Pa oci covjeku prokrvare dok procita i desifruje one nebuloze!
mali ste ba...dzaba vam sve..odo sad, valja ujutro na poso..nisam ja zgubidan ko vi...
al nista se ne sekriajte...
sve cu vam ujutro odgovorit,,aaa sad natavite lajati u zvezde sto vam u stvari najbolje i ide
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Lakse desifrujem hijeroglife sa hrama kraljice hatsepsut nego recenice ovog tuzlaka ocamjoker90 je napisao/la:Je li moguce da je frajer ovako nepismen? Pa oci covjeku prokrvare dok procita i desifruje one nebuloze!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Hajde laku noc i pozdrav za cijele Slavinovice jos jednom!Sariel je napisao/la:tipicni pitar forma mu je vaznija od sadrzaja...joker90 je napisao/la:Je li moguce da je frajer ovako nepismen? Pa oci covjeku prokrvare dok procita i desifruje one nebuloze!![]()
mali ste ba...dzaba vam sve..odo sad, valja ujutro na poso..nisam ja zgubidan ko vi...
sve cu vam ujutro odgovorit,,aaa sad natavite lajati u zvezde sto vam u stvari najbolje i ide![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ovo pokupite u srednjoj il na faksu?davno sam skolu zavrsio druze...High je napisao/la:Dobar je primjer za onaj aksiom da je glupost reprezent karaktera, a ne intelekta. Poštujmo njegov izbor karaktera.
nemoj zamjerit...
sad samo para na paru...
narascete i vi pa cete skontat...
dotad mali ste pitarcici...prskanje aparati forum zadovoljstva...ahhhh blago vama..iz supljeg u prazno...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
razumijes li pitaru maternji ,nisi pogodio,u stvari pogodio si ko prstom u ****...joker90 je napisao/la:Hajde laku noc i pozdrav za cijele Slavinovice jos jednom!Sariel je napisao/la:tipicni pitar forma mu je vaznija od sadrzaja...joker90 je napisao/la:Je li moguce da je frajer ovako nepismen? Pa oci covjeku prokrvare dok procita i desifruje one nebuloze!![]()
sve cu vam ujutro odgovorit,,aaa sad natavite lajati u zvezde sto vam u stvari najbolje i ide![]()
analtćaru...forumski jokercicu
Bas trazis guzici cepaFrancescoTotti je napisao/la:Ipak mi vise baca na krlezu
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- MocMahale444
Cire im ali eto coA kaze da prati sta radimrasavoje je napisao/la:Ova tema nije ista bez teflon mahale. Toliko.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
alaj se isfura u zivot kad ih admin razotkri danas
sve veliki hordaši i manijaci foruma brane glavni grad u prepucavanjima
ja njih zezam za sarajevo, a blize im zagreb od sebilja bog te vidio
pa što to momci, nista support your local football team cc 
ja njih zezam za sarajevo, a blize im zagreb od sebilja bog te vidio
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
suprt jor lokl klab...ako ne znas koji je to pitaj oca...FrancescoTotti je napisao/la:Ipak mi vise baca na krlezu
nemoj zivjet u zabludi...ne valja to nisi iskren prema samom sebi a i sto ti to treba lagat ljude po forumu..
sitno je to..takorec..pitarski..
p.s toti a pitar???
gori od sijuksa...veli daj od ciglana
al zanimljivo sute na ovu opasku uvredu zajebanciju kakogod...niko ne odaje lokaciju...lokalnog karaktera...BadrHari je napisao/la:alaj se isfura u zivot kad ih admin razotkri danas![]()
ja njih zezam za sarajevo, a blize im zagreb od sebilja bog te vidiopa što to momci, nista support your local football team cc
a sve fuzbalski strucnjaci
forumski ****...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Cuj ti njega 'suport JOR lokl klab'
Ides spavat al you WELL be back jelda? 
Pa za to podrzi lokalni klub znate samo jer vam u Tuzli pustaju da donesete motorke na stadion sa okolnih sela
Pa za to podrzi lokalni klub znate samo jer vam u Tuzli pustaju da donesete motorke na stadion sa okolnih sela
yaaap. to je probelm vidim ja..FrancescoTotti je napisao/la:Cuj ti njega 'suport JOR lokl klab'Ides spavat al you WELL be back jelda?
tipicni forumski gedzo...
kao ne znas za ovu samo lokl klab,,o cemu pricas djecace..toti...pitaru ..smjeurijo
naravno odo lec...valja ujutro radit, zaradit vise no sto vas sve kad bi istreso ima na kamari...mali ste...
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Yebo rasprave. Doe![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- MocMahale444
Sve je pod kontrolom, samo ti I admin ko los I dobar drot.aleksandar_veliki je napisao/la:Kako kazu, koga zmija ujede i gustera se bojiMocMahale444 je napisao/la:Cire im ali eto coA kaze da prati sta radimrasavoje je napisao/la:Ova tema nije ista bez teflon mahale. Toliko.znaci moram cekati povoljan trenutak za akciju. Salim se naravno.
. Znas i sam da sam raja
.
Npr jedan kaze nema pravila nemoj me zvati na ovu temu dok drugi uleti ko meklaud i zvizne nam ban.
Izgradili smo ulicu cijelu u banovicima eno Rinuka rinta u rudniku jadnik.
- MocMahale444
Hajde znam da nemas vremena listati stranice ali isto moras nekad pogledati sta je razlog zbog tih psovki.aleksandar_veliki je napisao/la:Dobro, ovdje je atmosfera opustenija i dozvoljavaju se stvari koje se ne dozvoljavaju na drugim temama. Samo moras priznati da granice moraju postojati. Jbg sve ima svoje granice. Vidis da i ja uletim cesto i sprdam se, kad mi ga neko valjukne ne slozim mu ban niti mu **** sestru ili mamu.
Ja nigdje nisam napisao da ban nije zasluzen ali nekima se malo vise gleda kroz prste.
Psuju I nama redom pa nikoga nismo prijavili.
Ovdje ima ekipa koja redovno pise I trebali bi imati malo vise postovanja od nekih koji samo ulete da zakuhaju. Gidisnje napisu 4-5 postova na ovoj temi.
Garantujem za dvojcu da su bajernovi mutanti krivo im zbog necega valjda. Živili ljudi ovo je gore nego da proletim u prvi mrak ispod štrika.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hahahahahahahahha koji bratMocMahale444 je napisao/la:Hajde znam da nemas vremena listati stranice ali isto moras nekad pogledati sta je razlog zbog tih psovki.aleksandar_veliki je napisao/la:Dobro, ovdje je atmosfera opustenija i dozvoljavaju se stvari koje se ne dozvoljavaju na drugim temama. Samo moras priznati da granice moraju postojati. Jbg sve ima svoje granice. Vidis da i ja uletim cesto i sprdam se, kad mi ga neko valjukne ne slozim mu ban niti mu **** sestru ili mamu.
Ja nigdje nisam napisao da ban nije zasluzen ali nekima se malo vise gleda kroz prste.
Psuju I nama redom pa nikoga nismo prijavili.
Ovdje ima ekipa koja redovno pise I trebali bi imati malo vise postovanja od nekih koji samo ulete da zakuhaju. Gidisnje napisu 4-5 postova na ovoj temi.
Garantujem za dvojcu da su bajernovi mutanti krivo im zbog necega valjda. Živili ljudi ovo je gore nego da proletim u prvi mrak ispod štrika.
Osvecuju nam se tiho za onu noc gamad sa ino fudbala
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sariel poceo zajebavati otkad su mu dnevnicu povecali na cenera, prica se kako su sad svi mali naspram njega.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.