Druga podloga i mnogo bolja forma Damira.bhsport je napisao/la:Trehno je svabo i Damira prije mjesec.ronaldo99 je napisao/la:Nek Damir danas osveti Aldina i Mirzu iz kvala
Valjda nece svabo sve tri nasa otresti
Nego kako ispadaju favoriti nek danas i Dimitrov podbaci pa da Damiru olaksa put do finala
Vakat je za osvetu.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Potrebna mu je pobjeda protiv Dimitrova da bi uopste imao teoretske sanse da udje u top 50Harika je napisao/la:Jel ulazi u top50 sa ovom pobjedom aBd?
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk

ako pobjedi Švabu i Dimitrova dobija 45+90= 135 poena što sa postojećih 855 iznosi 990.
Znači teoretski šansi ima ali bi se puno toga trebalo poklopiti
Nisam bas ocekivo da je ovolika razlika u bodovima 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
On brani 45 bodova s USO od prosle godine tako da njih ne racunasEsport je napisao/la:Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Potrebna mu je pobjeda protiv Dimitrova da bi uopste imao teoretske sanse da udje u top 50Harika je napisao/la:Jel ulazi u top50 sa ovom pobjedom aBd?
ako pobjedi Švabu i Dimitrova dobija 45+90= 135 poena što sa postojećih 855 iznosi 990.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
odbranio ih je vec..
nek on uzme jos ovih 45 za svabu..sa bugarinom nek se potuce pa kako god bude a bice prilike za top 50 uz ovakvu igru jako brzo...samo da se ubrzo ne desi opet neki bezvezni pad forme...
samo sto ja ovdje ne vidim glatko ni damira ni dimitrova u trecem kolu...morat ce dobro zapeti obojica za to.
nek on uzme jos ovih 45 za svabu..sa bugarinom nek se potuce pa kako god bude a bice prilike za top 50 uz ovakvu igru jako brzo...samo da se ubrzo ne desi opet neki bezvezni pad forme...
samo sto ja ovdje ne vidim glatko ni damira ni dimitrova u trecem kolu...morat ce dobro zapeti obojica za to.
Ako prodje 3 kolo ulazi u top 50 nema tu puno logike ovoga onoga imace 981 bod i bio bi ili 49 ili 48 zavisi od Borne
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne sabiru se bodovi, koliko ja znam, već ide bodovi koliko kolo nosi - osvojeni bodovi od prošle godine, što je u ovom slučaju 90-45 = 45. Što znači to je 990, po live atp imao bi 891, ne znam gdje je izgubio 9 bodova. To će @shminka i @thelightbule najbolje objasniti ili ako još neko zna.Esport je napisao/la:Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Potrebna mu je pobjeda protiv Dimitrova da bi uopste imao teoretske sanse da udje u top 50Harika je napisao/la:Jel ulazi u top50 sa ovom pobjedom aBd?
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalkako pobjedi Švabu i Dimitrova dobija 45+90= 135 poena što sa postojećih 855 iznosi 990.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir je odbranio bodove od prosle godine i to je jasno kao dan (45 bodova).
Ukoliko pobijedi svabu dobija 90 bodova sto je ovih (90-45) sto spominje Esport.
Ukoliko pobijedi Dmitrova dobija jos dodatnih 90, ukupno 180 sa US Opena - 45 sto je odbranio je 135 sto je rekao Esport.
Ali tesko ce protiv svabe a za Dimitrova da ne pricam.
Ukoliko pobijedi svabu dobija 90 bodova sto je ovih (90-45) sto spominje Esport.
Ukoliko pobijedi Dmitrova dobija jos dodatnih 90, ukupno 180 sa US Opena - 45 sto je odbranio je 135 sto je rekao Esport.
Ali tesko ce protiv svabe a za Dimitrova da ne pricam.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Tih 45 je odbranio sa pobjedom u prvom kolu, novih 45 se osvaja pobjedom u drugom te novih 90 pobjedom u trećemFk_zeljo_1921 je napisao/la:On brani 45 bodova s USO od prosle godine tako da njih ne racunasEsport je napisao/la:Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel ulazi u top50 sa ovom pobjedom aBd?
Potrebna mu je pobjeda protiv Dimitrova da bi uopste imao teoretske sanse da udje u top 50

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Najgore je kad se ne čita a čovjek fino napisao ako pobjedi Švabu i Dimitrova. Tako da zaboravi na moj komentar. Nisam vidio da piše i Dimitrova. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
IstoUnofficialpage je napisao/la:Najgore je kad se ne čita a čovjek fino napisao ako pobjedi Švabu i Dimitrova. Tako da zaboravi na moj komentar. Nisam vidio da piše i Dimitrova.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Malo sam detaljnije pogledao, od ovih ispred njega koje može stići, u trci su ostali samo Troicki i Rublev.
Rublev igra sa Dimitrovom, te znaći da pobjedom u trećem kolu Damir i njega prelazi.
Od ovih koji su iza njega Young ga može ganjati samo ako napravi iznenađenje i izbaci Monfilsa
Ili čudo da se desi i da Mayer izbaci Nadala
Borna nakon Zvereva ima otvoren ždrijeb i može daleko dogurati.
Tako da sa te dvije pobjede realno ulazi u 50.
Svašta smo izanalizirali, samo Damir treba da pobjeđuje.
SRETNO LAFE
Rublev igra sa Dimitrovom, te znaći da pobjedom u trećem kolu Damir i njega prelazi.
Od ovih koji su iza njega Young ga može ganjati samo ako napravi iznenađenje i izbaci Monfilsa
Ili čudo da se desi i da Mayer izbaci Nadala
Borna nakon Zvereva ima otvoren ždrijeb i može daleko dogurati.
Tako da sa te dvije pobjede realno ulazi u 50.
Svašta smo izanalizirali, samo Damir treba da pobjeđuje.
SRETNO LAFE
- QUARTERBACK
- Kontakt:
stebe 9 pobjeda u zadnjih 15 dana u nizu, yebace mu damir milu majcicu danas!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Ko hoće da gleda US Open preko ESPN playera, ovako uraditi i radi, s tim da link nije ovaj pod stavkom broj 6. već je ovaj: http://www.espn.com/watch/schedule?cate ... e=upcomingUnofficialpage je napisao/la:Kao što sa i obećao da ću napisati kako da gledate stream sa svih terena preko oficijalne stranice:
1. downloadovati Firefox i otvorit
2. idite na https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... y-headers/ (tražit će restart firefoxa)
3. Nakon restarta firefoxa idite na Open Menu ---> Developer ---> Modify Headers
4. Kada se otvori Modify Headers prozor izaberete Select Action ---> Add, pa upišete pod "Header Name" X-Forwarded-For , a pod Header Value 98.229.51.231 i kliknete na Add
5. Kliknite na Enable All i trebalo bi svijetli zelena lampica pored IP adrese koju ste dodali
6. Kliknite ba dugme Start (ne zatvarajte Modify Header prozor) , idite na http://www.usopen.org/en_US/interactive ... omo=subnav i uživajte
Ovako bi trebalo izgledati
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
stebe ima 9 pobjeda zaredom
jes da to nisu bili neki jaki protivnici, ali takav niz ti ulijeva samopouzdanje. moja prognoza damir u 5 setova 
Pa nece valjda Stebe i treceg našeg izbaciti.
Idemo Damire po trece kolo!
Idemo Damire po trece kolo!
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Unofficialpage je napisao/la:Ne sabiru se bodovi, koliko ja znam, već ide bodovi koliko kolo nosi - osvojeni bodovi od prošle godine, što je u ovom slučaju 90-45 = 45. Što znači to je 990, po live atp imao bi 891, ne znam gdje je izgubio 9 bodova. To će @shminka i @thelightbule najbolje objasniti ili ako još neko zna.
Kod: Označi sve
2016.09.05 Alphen CH SF 29 2017.09.11 OTPADA
2017.02.20 Delray Beach R16 20 2018.02.26 UPADA
Evo covjek fino objasnio, Damir u ove dvije sedmice gubi 45+29 bodova, ali mu onda ulazi 20 bodova iz Delray Beacha, koje su do ove sedmice bile "ispod crte", i naravno sve sto osvoji na US Openu.Galion je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Ne sabiru se bodovi, koliko ja znam, već ide bodovi koliko kolo nosi - osvojeni bodovi od prošle godine, što je u ovom slučaju 90-45 = 45. Što znači to je 990, po live atp imao bi 891, ne znam gdje je izgubio 9 bodova. To će @shminka i @thelightbule najbolje objasniti ili ako još neko zna.Kod: Označi sve
2016.09.05 Alphen CH SF 29 2017.09.11 OTPADA 2017.02.20 Delray Beach R16 20 2018.02.26 UPADA
Dimitrov igra veoma kvalitetan tenis u ovim uslovima, a nabildo je i samopouzdanja u Cinciju, ne vidim da Damir ima u sebi da ga iznenadi, pogotovo jer se radi o bo5 meču, 3. kolo će biti sasvim dovoljno, neka danas Stebea riješi i svi zadovoljni
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma super će biti i ako ovo danas izvuče, zeznut je Stebe, treće kolo bi bila mjera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.