FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

phily
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la phily » 14 apr 2014, 12:06

Daniel van Buyten će "nas" napustiti na kraju sezone i potpisati jednogodisnji ugovor sa FC Köln-om, ako je to tačno hvala mu za sve ali je vrijeme da ide.....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 14 apr 2014, 13:34

Sebastian Rode zvanicno od 1.7.2014 novi igrac Bayerna.

http://www.fcbayern.de/de/news/news/201 ... n-rode.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Klare

Post Postao/la Klare » 14 apr 2014, 13:52

sekerbay je napisao/la:s lijeve ze robertove strane je picaro.
a u sredini je ze roberto.
sekerbay je napisao/la:Sto se tice ankete, glaso sam za 'bice gusto' yebo li ih nas drug musto
Nemoj da se igraš i govorit' biće gusto, jer ako te čuje drug musto, ima da ti bude gusto. :mrgreen:
farinelli123 je napisao/la:Ma, ne sumnjam u Bajern ni najmanje.
Zijan, znači do kraja više titula uzeti nećemo. :(

Nego de potraži inspiraciju, pa nam napiši neki uvod pred Real,
ono čisto da osjetimo tu poeziju koja nam snagu daje. :)

Bujti bi najbolje bilo da karijeru završi,
no kako god s nama produžiti neće.

Raeder kiksao kod onog gola, no kasnije dobro branio, dostojna zamjena.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 14 apr 2014, 14:02

volio bih znati šta znači nenam, pa da vidim za koju ću opciju glasat
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 14 apr 2014, 15:46

Klare je napisao/la:
farinelli123 je napisao/la:Ma, ne sumnjam u Bajern ni najmanje.
Zijan, znači do kraja više titula uzeti nećemo. :(

Nego de potraži inspiraciju, pa nam napiši neki uvod pred Real,
ono čisto da osjetimo tu poeziju koja nam snagu daje. :)

Bujti bi najbolje bilo da karijeru završi,
no kako god s nama produžiti neće.

Raeder kiksao kod onog gola, no kasnije dobro branio, dostojna zamjena.
Znas kako, treba da se poklopi svasta pa da ja napisem nesto kvalitetno, ali imace toga vec i bice.

A, ovo za titule i to, ima jedna anegdota zanimljiva..drug, inace verni navijac Atletika, jos dok je Luis Aragones, (koji je skoro otisao Bogu na istinu), bio udarna igla ekipe, koji me cesto pita da s njim gledam Atletiko, a ja uvek imam nekih obaveza, me je pre pola godine pitao da se zarenkem na leb i sol da cu s njim da gledam potencijalno finale Bajerna i Atletika, tako da cu ja mirno da gledam polufinala, jer je nas susret neizbezan. :)

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 14 apr 2014, 15:50

http://sportsport.ba/ino_fudbal/sebasti ... rna/129032" onclick="window.open(this.href);return false; :)
Pravi potez sto se doveli ovog igraca veoma dobar na sredini, znaci mogo bi martinez pakovat kofere ne vjerujem da ce imati mjesta jer su tu : Sebastian, Thiago i Rode po meni on je visak ne znam bavarci koliko sam upravu. ;)
04.10.2009 !!

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 14 apr 2014, 16:12

Pravi potez sto se doveli ovog igraca veoma dobar na sredini, znaci mogo bi martinez pakovat kofere ne vjerujem da ce imati mjesta jer su tu : Sebastian, Thiago i Rode po meni on je visak ne znam bavarci koliko sam upravu. ;)[/quote]

neznam koliko si u pravu znam samo da si za Martineza u krivu...

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 14 apr 2014, 16:20

Slazem se sa bayern 100, Javi ostaje da dodje i jaci igrac od Rodea :)

Sto se tice Rodea, solidan igrac i u Bayernu moze napredovati pod uslovom da dobija sansu . Na prvu kad se pogleda rekao bi covjek nece je ni dobit kak treba, kad vidis ko nam igra i kakav je jak tim. No nisu ga dzaba doveli i sigurno ce on opravdat svoju ulogu.

Sto se tice Buytena, ja sam sigurno njegova najveca podrska na ovom forumu sto se tice nas bavaraca ... :lol: :lol: :lol:

Buyten kad je tek dosao 2006 godine toliko sam bio sretan, da nam dolazi taj Belgijski hrvac i gorostas iz HSV-a :) i odlicno je igrao i davao je koliko je mogao. Znamo da zadnjih godina je Bayern cesto imao kikseva u odbrani i sto se tice Lucia, koji je znao dobro odigrati ali je znao i greske pravit samo takve.

BUytara je dao sebe u ovaj tim, i ostat ce upamcen sigurno po dobrom... ako vec trazimo njegovu najgoru utakmicu ajmo rec protiv Intera u finalu, a za mene najbolja utakmica njegova protiv Milana u Ligi Sampiona kad je bilo 2-2 meni se cini i isto protiv Inter Milana cini mi se one sezone 2006 / 2007 ako se ne varam kad je Ibrahimovica strpao u dzep i izdominirao ga jednostavno nije mogao Ibra meda :)

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
FC Bayern !!!!!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 14 apr 2014, 16:25

Uredu vidjecemo kako ce Pep odlucit, ja mislim da ce imati male sanse medju prvih 11, tacnije da ce Javi sa klupe ulazit. ;)

Uzivajte bavarci. :P
04.10.2009 !!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 14 apr 2014, 17:53

sarajlija je napisao/la:Uredu vidjecemo kako ce Pep odlucit, ja mislim da ce imati male sanse medju prvih 11, tacnije da ce Javi sa klupe ulazit. ;)

Uzivajte bavarci. :P
Kako je lijepo vidjet kad nam normalan forumas dodje na temu,svaka cast covjece i kad smo igrali sa vama bio si realan :clap:
A sto se tice Rode-a,niko ziv ne zna sta je Pep zamislio,covjek je pun iznenadjenja,mozda se Neuer ozbiljnije povrijedio u subotu :hmmmmm: :rol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 apr 2014, 18:02

Sammer ne da Mandži nigdje i ima za njega samo riječi hvale:
Ich sage immer so liebevoll, er spielt wie ein Tier. Das ist unvorstellbar, was dieser Mann rennt und leistet für die Mannschaft, wie er gegen den Ball arbeitet und dem Gegner wehtut und trotzdem oft provoziert wird", drückte Sammer seine Wertschätzung gegenüber dem 27-Jährigen weiter aus.
Ovo je naš Matthias izjavio za Spox.
I još jednom se potvrdilo da je Mandžo jedan od onih Sammerovih igrača.... :cool:

Što se Rodea tiče, moj komentar je: Može bit bidne, može bit ne bidne... :D Otvoreno je, vidjet ćemo hoće li od njega biti neko pojačanje. Momak dobar, talentovan, ali dal ima klasu za ovakav nevjerovatan Bayern stoji da se vidi.

@sarajlija: Ja ne znam jesi li bio ozbiljan s ovim oko Javija, pa ne znam bil i pitao na čemu temeljiš.... :D Malo mi neozbiljna ta tvoja tvrdnja....Ma Javi sigurno još dugo ostaje kod nas. Zar iko sumnja u to? :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 14 apr 2014, 18:36

effe_sa je napisao/la: @sarajlija: Ja ne znam jesi li bio ozbiljan s ovim oko Javija, pa ne znam bil i pitao na čemu temeljiš.... :D Malo mi neozbiljna ta tvoja tvrdnja....Ma Javi sigurno još dugo ostaje kod nas. Zar iko sumnja u to? :)

Nakon ove sezone da ali ajde opet povrede su bile tu pa je i to jedan od razloga loših partija ...

Mada ima i teza da bi njega Pep Guardiola mogao unišiti, nešto ko Maskerano u Barci ... Tip razvaljivao u vezi i kad se počeo gurati na štopera postao kesa od igrača, nit smrdi nit miriše (za Maskerana govorim)...

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 14 apr 2014, 19:43

Posljednji put kada je Granada pobjedila Barcelonu, 1974 godine., istovremeno, Atletico Madrid se plasirao u polufinale Lige Šampiona. U toj sezoni Barcelona je osvojila Ligu, Real Madrid, Copa del Rey, a Bayern je osvojio Ligu Šampiona savladavši Atletico Madrid.
:opaopa: :opaopa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 14 apr 2014, 19:57

phily je napisao/la:Daniel van Buyten će "nas" napustiti na kraju sezone i potpisati jednogodisnji ugovor sa FC Köln-om, ako je to tačno hvala mu za sve ali je vrijeme da ide.....
:bow:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 apr 2014, 20:13

Znaci Rode je ipak ta nova akvizicija, dekle, cisto popunjavanje rostera ili se pak spremaju za odlazak nekog veznjaka? :silent:

Sammerov player koji je tu samo zbog svog talenta, no pitanje je da li ce ga ispoljiti na najoblji moguci nacin, pogotovo sto se nalazi u ovakvoj konkurenciji.

Barem je ofanzivniji igrac od Gustava, pa mu Pep mozda i pruzi neku sansu ili ce ga poslati na posudbu Dortmundu? Oni su svakako navikli da nam prave igrace. :lol:

Buytenu hvala za sve ali njegovo je davno proslo. :wave:

Edit: Rafinhi 3 utakmice kazne. :hmmmmm:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 14 apr 2014, 21:47

Veliko pojacanje za kraj sezone,Rafinhi 3 utakmice kazne.
Nadam se da ce zbog neigranja u Bundesligi nece igrati ni u LP.
Koliko god da je dobar i zlatan kao zamjena,nije klasa kao Lahm.
#miasanmia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 apr 2014, 22:05

schweinsteiger je napisao/la:Veliko pojacanje za kraj sezone,Rafinhi 3 utakmice kazne.
Problem je sto sad Lahm nema zamjenu i vrlo vjerovatno ce morati igrati sve utakmice dok je Rafinha pod kaznom. :x
Osim ako i tu ne bude eksperimentisanja sa Boatengom ili nekim drugim igracem na desnom beku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 14 apr 2014, 22:09

Omerbavarac je napisao/la:Problem je sto sad Lahm nema zamjenu i vrlo vjerovatno ce morati igrati sve utakmice dok je Rafinha pod kaznom. :x
Osim ako i tu ne bude eksperimentisanja sa Boatengom ili nekim drugim igracem na desnom beku.
Mitchell Weiser :hmmmm:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 apr 2014, 22:11

S-Y-L-A-R je napisao/la: Mitchell Weiser :hmmmm:
Nije jos uvijek zreo za najjace utkamice a to je pokazao u onom mecu sa Augsburgom, no s obzirom da je sve rijeseno u ligi on je definitivno kandidat. :thumbup:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 14 apr 2014, 22:14

Ma Weiser je klasično krilo, nema on šta tražiti na beku.
Vjerujem da mu je utakmica protiv Augsburga bila prva ne beku.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.