Ja sam samo rekao da je i dalje primjetan višak kilograma kod njega,a smiješno mi kako Marjan ismijava igrača Levskog zbog toga dok njega ne spominjeBosniacum Lilium je napisao/la:jesi ga ti gledao u proljetnom dijelu sezone? Da nije bilo Huseinovica, ne bi bilo ni EuropeLBJ MVP je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da pored živog Husejnovića Marjan konstantno ismijava previše kilograma koje ima JoJo ili kako se zove već,mogao bi ga Marjan prizvati ionako je jedan od najopasnijih.
Nisam siguran je li Sarajevo zaista ovako dobro ili je Levski toliko loš,Maribor mi se čini jačom ekipom.
Sviđa mi se što Husejnović trči,pomaže u defanzivi a Suljić nastavlja da oponaša Robbena sa namještanjem lopte na šut u bilo kojoj situaciji,i ne pomišlja da pokuša asistirati ili centrirati,nije ni čudo da nema mjesta u mladoj reprezentaciji.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Meni su najjaci ovi delegati koji se kao razumiju u fudbal i kazu da jedva cekaju da Comor ode. Pa taj decko je nas najbolji igrac uz Sesara veceras.
Ja ne zivim u BiH pa ga ne gledam cesto, ali ovaj decko izgleda kao strasan igrac na ovoj poziciji u veznom redu
Ja ne zivim u BiH pa ga ne gledam cesto, ali ovaj decko izgleda kao strasan igrac na ovoj poziciji u veznom redu
FKS❤️1946
Povratak igraca iz napada nam je dobro spor i ostavlja prostor "dusmanima".
Sa Comorom nek nam je Bog na pomoci
.
Meni se cini da je Maribor napravio puno manje u prvom poluvremenu od Bugara.
Sa Comorom nek nam je Bog na pomoci
Meni se cini da je Maribor napravio puno manje u prvom poluvremenu od Bugara.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 19 jul 2012, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nismo ni mi nista bolji. Fizicki cemo pasti u drugom 100% Zapravo, vec smo od 25 do 35min pali ali imali smo srece. Daj Boze da sjevne neka nasa kontra nesto slicno kao sto je Suljic imao.pile87 je napisao/la:Mi smo svoje isprdili sto se ove godine tice evrope! A igraci Zelje zaista imaju da nauce od igraca sarajeva o pristupu utakmici.Buu je napisao/la:Nadam se da nasi igraci gledaju ovo
PS Zlatkovic isti trezeguet
Mi nikada odustati necemo...
Zanimljiv je ovaj igrac Sesar, jako dobar.
Ovaj Levski mi uopce nelici na neku ozbiljnu ekipu, zapravo sam siguran da Sarajevo moze zabit makar jednog a onda ce nastati belaj
Ovaj Levski mi uopce nelici na neku ozbiljnu ekipu, zapravo sam siguran da Sarajevo moze zabit makar jednog a onda ce nastati belaj
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I "El Fenomeno" je imao visak kilograma, pa mu to opet nije smetalo da bude jedan od najboljih napdaca svih vremenaLBJ MVP je napisao/la:Ja sam samo rekao da je i dalje primjetan višak kilograma kod njega,a smiješno mi kako Marjan ismijava igrača Levskog zbog toga dok njega ne spominjeBosniacum Lilium je napisao/la:jesi ga ti gledao u proljetnom dijelu sezone? Da nije bilo Huseinovica, ne bi bilo ni EuropeLBJ MVP je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da pored živog Husejnovića Marjan konstantno ismijava previše kilograma koje ima JoJo ili kako se zove već,mogao bi ga Marjan prizvati ionako je jedan od najopasnijih.
Nisam siguran je li Sarajevo zaista ovako dobro ili je Levski toliko loš,Maribor mi se čini jačom ekipom.
Sviđa mi se što Husejnović trči,pomaže u defanzivi a Suljić nastavlja da oponaša Robbena sa namještanjem lopte na šut u bilo kojoj situaciji,i ne pomišlja da pokuša asistirati ili centrirati,nije ni čudo da nema mjesta u mladoj reprezentaciji.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Joooj Beli
Idemooo momciii, samo hrabro 
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Svaka cast,odlicno se drzite.
Steta sto mi nismo ovako usli u 2 pol. jucer..
Steta sto mi nismo ovako usli u 2 pol. jucer..
Ovo je razlika izmedju Jovica i Osima ...Jovic se jos niti jednom nije osramotio u europi dok Amar nikako da nadje rjesenje za euro nastupe!
Nasi ispadaju u odbrani i bacaju se na igrace tijelima. Popusta snaga.
Ako nista napad vam je veoma aktivan.kengur je napisao/la:Nasi ispadaju u odbrani i bacaju se na igrace tijelima. Popusta snaga.
sta imate pricat o husejnovicu,ja nisam iz sarajeva niam ni navijac sarajeva,al husejnovic je najbolji igrac premijer lige...jaci i od jednog igraca iz zeljeznicara,a zeljo sinosnjeg poredit sa ovim sarajevom nema smisla,zeljo se sinoc nije sastavio sa loptom
MOdric..MOdric..MOdric..
- moustapha
- Kontakt:
Joj mogo bi se ovdje gol zabit. Said ovu odbranu Levskog moze vozati.
Kakav bi samo show na Kosevu bio.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Kakav bi samo show na Kosevu bio.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
#divovi
- skyisthelimit
Do sad sudija za 10 ne ureklo se 
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
fizicka sprema na nivou za sad..Husejnovic je klasa,odskace ...vidjet cemo nastavak...
Onaj igrač onako debeo je jedan od 3-4 najbolja igrača u ovoj ligi.Sad ne znam jel imalo kila skinuo!!Luka je napisao/la:sta imate pricat o husejnovicu,ja nisam iz sarajeva niam ni navijac sarajeva,al husejnovic je najbolji igrac premijer lige...jaci i od jednog igraca iz zeljeznicara,a zeljo sinosnjeg poredit sa ovim sarajevom nema smisla,zeljo se sinoc nije sastavio sa loptom
-
travnicanin
- Kontakt:
dobro je , bugari nisu akciju kako treba napraviliElegant je napisao/la:Za sada sve odlicno, samo izdrzati do kraja.
- skyisthelimit