Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pepe je van forme od pocetka ove kalendarske godine, tacnije kad je Varane dobio priliku i sve odusevio, naravno da je onda Pepeovo mjesto u ekipu doslo pod pitanje. Kako je samo lose igrao u Dortmundu.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Di Maria,Coentrao,Kaka i Adan.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Adan, Kaka, Pepe, Higuain, Di Maria. Vec su otišli Carvalho i Essien.LG97DM je napisao/la:RMA je napisao/la:Koga bi ste se vi riješili iz kluba za sljedeću sezonu?
Došao Carvajal. Uz njega jos nek dođu: Bale i Cavani. Otkupit Casemira, dati više prilike Jeseu i Morati, malo i Omaru/
Teško ostvarivo ovo boldirano, pogotovo ako Carlo dođe. Ipak, postoji i mogućnost nekog drugog izbora. Nadam se nekom autritativnom. Brko bi najbolji bio, ali mogućnost u procentima je 5%.
Zadnja izmjena: RMA, dana/u 03 jun 2013, 20:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Vidi što se kofrči,a slučajno pobijediše u kupu,treba to opet 15 godina ne dat da pobijedi,a platilo Falcaoa Portu 45 miliona.juznjak> je napisao/la:Jos malo pa ce transferi da se placaju u milijardama![]()
Bas cu gustati kada opet nalete na Dortmund ili Bayern
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ko će nam popravljati dan onda????LenBias je napisao/la:neka ide i albiol
meni ce svanuti kada odu gonzalo i on 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Bojim se da Higuain ne promaši ulaz u prostorije budućeg kluba i onda nam ga vrate.LenBias je napisao/la:meni ce svanuti kada odu gonzalo i on
Ja sumnjam da ce Cavani , Bale i Isco doci u jednom paketu , neko ce od njih ispasti mozda cak i dvojica. Ako Bale dovedu Isca sigurno nece kao ni Cavanija. Uzmite u obzir , real ima pare ali realno gledajuci zar stvarno mislite da ce perez dati 100 milki za bale.a i jos 60 milki za Cavanija a da ne govorim tu jos Isca koji kosta 35 milki ,znaci haman 200 mil. Nekako mi je vise realnije da ce doci Bale. Cavani ce ostati po meni u Napoliju a Isco ce navjerovatnije sa Pellegrinijem u City 
Samo 3 imena: Kaka, Cr7, Xabi.Lucryler je napisao/la:Ja sumnjam da ce Cavani , Bale i Isco doci u jednom paketu , neko ce od njih ispasti mozda cak i dvojica. Ako Bale dovedu Isca sigurno nece kao ni Cavanija. Uzmite u obzir , real ima pare ali realno gledajuci zar stvarno mislite da ce perez dati 100 milki za bale.a i jos 60 milki za Cavanija a da ne govorim tu jos Isca koji kosta 35 milki ,znaci haman 200 mil. Nekako mi je vise realnije da ce doci Bale. Cavani ce ostati po meni u Napoliju a Isco ce navjerovatnije sa Pellegrinijem u City
EDIT: Leon je još član Reala, zar ne?
RMA je napisao/la:Bojim se da Higuain ne promaši ulaz u prostorije budućeg kluba i onda nam ga vrate.LenBias je napisao/la:meni ce svanuti kada odu gonzalo i on
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
LenBias je napisao/la:RMA je napisao/la:Bojim se da Higuain ne promaši ulaz u prostorije budućeg kluba i onda nam ga vrate.LenBias je napisao/la:meni ce svanuti kada odu gonzalo i on![]()
![]()
![]()
Sva sreca pa ode u Juvepunto tamo ima mnogo gorih.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
RMA je napisao/la:Bojim se da Higuain ne promaši ulaz u prostorije budućeg kluba i onda nam ga vrate.LenBias je napisao/la:meni ce svanuti kada odu gonzalo i on
naprijed rejal
RMA je napisao/la:Samo 3 imena: Kaka, Cr7, Xabi.Lucryler je napisao/la:Ja sumnjam da ce Cavani , Bale i Isco doci u jednom paketu , neko ce od njih ispasti mozda cak i dvojica. Ako Bale dovedu Isca sigurno nece kao ni Cavanija. Uzmite u obzir , real ima pare ali realno gledajuci zar stvarno mislite da ce perez dati 100 milki za bale.a i jos 60 milki za Cavanija a da ne govorim tu jos Isca koji kosta 35 milki ,znaci haman 200 mil. Nekako mi je vise realnije da ce doci Bale. Cavani ce ostati po meni u Napoliju a Isco ce navjerovatnije sa Pellegrinijem u City
EDIT: Leon je još član Reala, zar ne?
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Bas tako. I ja mislim da Cavani ostaje u Napulju. Ganja taj neki rekord Maradone po broju golova a i ako ih bude napustao , mislim da ce prije u Čelzi ili City. Opet ostaju Bale i Isco, na stranu Suarez. E sad ako dodju obojica , Bale ce na krilo i pozicija ofanzivnog veznog ce biti jeebena jer ces imati i Isca i Ozila , neko ce na klupu od njih dvojice , a da jedan od njih žulja klupu je van svake pameti . Ipak je za sad prioritet napadac , zato mislim da je Suarez najblizi Realu. Nek' to izadje nekih 50 miliona , to je malo , a da Perez potrosi samo 50 miliona , pa gdje to ima ...Lucryler je napisao/la:Ja sumnjam da ce Cavani , Bale i Isco doci u jednom paketu , neko ce od njih ispasti mozda cak i dvojica. Ako Bale dovedu Isca sigurno nece kao ni Cavanija. Uzmite u obzir , real ima pare ali realno gledajuci zar stvarno mislite da ce perez dati 100 milki za bale.a i jos 60 milki za Cavanija a da ne govorim tu jos Isca koji kosta 35 milki ,znaci haman 200 mil. Nekako mi je vise realnije da ce doci Bale. Cavani ce ostati po meni u Napoliju a Isco ce navjerovatnije sa Pellegrinijem u City
Suarez, Isco , Carvajal mislim da ce to biti to za iducu sezonu. Odlicno
ma ode isco za svojim trenerom u city
,otpada vam najvjerovatnije on
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Blan ako preuzme PSG stvar je jasna..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Zaboravite na Isca , Perez je javio da nema od njega nista , pa azr stvarno mislite da ce Isco sjediti na klupi , kao i Ozil ??? Valjda je dovoljno pametan da ode za Pellegrinijem , budimo malo realni 
msm da stvarno nije ok sad to ismijavanje Higuaina, ok svi znamo da je imao losu sezonu,al nesmijemo i necemo zaboraviti sta je sve Higuain u ovih par sezona uradio za Real,među najboljim je strijelcima Reala i zbog toga Respect za njega i puno srece u nastavku karijereLenBias je napisao/la:RMA je napisao/la:Bojim se da Higuain ne promaši ulaz u prostorije budućeg kluba i onda nam ga vrate.LenBias je napisao/la:meni ce svanuti kada odu gonzalo i on![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.