admirr je napisao/la:navijaci zeljkana pisu o jednoumlju![]()
![]()
![]()
![]()
Điđimiloviću kad te pustiše s robije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
admirr je napisao/la:navijaci zeljkana pisu o jednoumlju![]()
![]()
![]()
![]()
Kvota da Sloboda neće osvojiti ništa i narednih 15 godina je 1,05.tuzlak1987 je napisao/la:Kvota da ce Manijaci pred izbore pjevati nacionalisticke pjesme 1,15
arelinho je napisao/la:Kvota da Sloboda neće osvojiti ništa i narednih 15 godina je 1,05.tuzlak1987 je napisao/la:Kvota da ce Manijaci pred izbore pjevati nacionalisticke pjesme 1,15![]()
a što ti ne uzmeš malo kontekst te izreke ili posta??? znaš li šta je to?molotovljev je napisao/la: Ali smeta mi kada neko ko za sebe tvrdi da je navijač FKS i na javnom forumu kaže da će sutra vratiti svoju člansku, ne treba mu,
a to si ti napisao, eto već kad me vučeš za jezik... Smeta mi kada 'navijač' Sarajeva prije početka sezone kaže da je Zrinjski favorit,
pa onda Sloboda i Željo... to nikad ne bi rekao pitar, ali eto indijanac to kaže. Nek vas folira mene neće ! Ćao,
Ne moze manjina ispred vecine.MortemHz je napisao/la:Bosanci je ljepse.Memara je napisao/la:
Ustat cemo i srdacno docekati, a zatim i aplauzom ispratiti srpsku himnu. Nakon toga slijedi yebavanje glavnog grada drzave.tuzlak1987 je napisao/la:Kvota da ce Manijaci pred izbore pjevati nacionalisticke pjesme 1,15
Hocemol i Rusiji aplaudirat, jer Rusija je majka?Thetraphak1921 je napisao/la:Ustat cemo i srdacno docekati, a zatim i aplauzom ispratiti srpsku himnu. Nakon toga slijedi yebavanje glavnog grada drzave.tuzlak1987 je napisao/la:Kvota da ce Manijaci pred izbore pjevati nacionalisticke pjesme 1,15
ništa to, bošnjo sad samo u autu pušta a didu didu didule?Rigoletto je napisao/la:ajmo zmajevi razveselite nas, nek se ori kroz citavu zenicu
Sredio gospodin Fahrija cudotvoracMocMahale444 je napisao/la:admirr je napisao/la:navijaci zeljkana pisu o jednoumlju![]()
![]()
![]()
![]()
Điđimiloviću kad te pustiše s robije
Đe Slobodanka Tošić?Thetraphak1921 je napisao/la:
Sve ide po planu.wobly92 je napisao/la:Đe Slobodanka Tošić?Thetraphak1921 je napisao/la:![]()
Imam feeling da ti znaš gdje je utekla.
A Arabija tata.IlProfessore je napisao/la:Zna se ko je naša majka, zadržite vi ruse za sebe
Rigoletto je napisao/la:Al ipak, sve vas veze jedna stvar, pranje sofersajbi na sarajevskim raskrsnicama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.