Pa odgovorio sam ti. Obrati se osobi koja je pokrenula tu raspravu. Cim ti odgovori, taj odgovor primjeni na pitanje koje si meni postavio.Shategabri je napisao/la: ↑12 maj 2026, 14:00Nisam ni sumnjao da (ne)ces odgovoriti![]()
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: La Liga
Mah, zapjenio Debilmen na sliku Yamala sa palestinskom zastavom. Odmah hajvan zapoceo neke lovacke price iz 2013salkan je napisao/la: ↑12 maj 2026, 15:21Čekaj malo
Ali ja se odlično sjećam slike kada su realovci išli kod Šimona Peresa (ili kako se već zvao)(netom prije Galacticosa - kad ih je trenirao Del Bosque), a najbolje se sjećam Zidanove slike s kapicom kako se klanja Zidu plača (i to tek kada je otišao iz Juvea u Madrid).
Svi znamo da su Č daleko najuticajniji i u UEFAi - šta to sada degradira ovo što je Yamal digao zastavu Palestine? I kakve veze ima kraljevski klub sa tim dizanjem zastave na proslavi? Pa to bi svako čistog obraza i sa karakterom trebao uraditi, isticati zastavu Palestine.
Stvarno ne kontam.
Neka se koprca i pati, ko ga hebe.
Sve što sam ja napisao stoji. I ja sam prije tebe napisao da su oba kluba povezena. Druga je stvar što si ti ograničen tom mržnjom. Jedina laž je bila "kukasti križ" preko Realova grba. To je došlo iz vaše kuhinje. Mislim nije problem, ja sam ovdje najveći gad i moja mašta je beskrajna, mogu i ja izmišljati gluposti po cijeli dan. Ali postoje neke stvari koje stvarno nisu normalne.
Mislim da je odavno poznato da ja ovdje ne težim ničijim simpatijama niti želim da neko "popuši moju priču". Upravo suprotno. Izvukao sam evo tebe iz fotelje
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ona voli o pušenju pa to ti je. Nije fino da žensko petlja, laže, govori poluistine. Nemoj, nije damski.denimen99 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 15:52Sve što sam ja napisao stoji. I ja sam prije tebe napisao da su oba kluba povezena. Druga je stvar što si ti ograničen tom mržnjom. Jedina laž je bila "kukasti križ" preko Realova grba. To je došlo iz vaše kuhinje. Mislim nije problem, ja sam ovdje najveći gad i moja mašta je beskrajna, mogu i ja izmišljati gluposti po cijeli dan. Ali postoje neke stvari koje stvarno nisu normalne.
Mislim da je odavno poznato da ja ovdje ne težim ničijim simpatijama niti želim da neko "popuši moju priču". Upravo suprotno. Izvukao sam evo tebe iz fotelje![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Ili je frankovski? No i to sam im objasnio prošli mjesec pa su isto ovako zapjenili na istinu.
Ja sam uvijek govorio, navijači svih klubova ujedinite se i bujrum na digitalno šamaranje.
Ja sam uvijek govorio, navijači svih klubova ujedinite se i bujrum na digitalno šamaranje.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Nisu bili samo sa Netnyahuom nego i sa Abassom tokom te ‘turneje za mir’denimen99 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 15:11Ja iznosim svoje mišljenje o tim Messi Araujo momentima. Meni je to tako izgledalo. Ti shvati kako želiš pa nam napiši.
2013 je komplet ekipa Barcelona išla upoznati se sa Natanjahuom, a ti tu glumiš pravednika i pišeš kao oni idu u "Palestinu pokloniti se zidu plača"
https://www.fcbarcelona.fr/fr/club/actu ... d-for-bara
Don't hate what you don't understand.
- Shategabri
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Je li ovo gospodin Laporta po drugi put uspio otjerati Pereza iz predsjedničke fotelje? 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kukasti krst nije nikakva izmišljotina, uprava Reala je nekad krajem XX vijeka (stvarno ne znam kad tačno, ali prije finala protiv Juventusa) naredila ultrasima da je uklone. Odlično se sjećam i gdje je stajala, na ogradi ispod tribine iza gola - lijevo na tv kamerama. Svako razborit će povezat: uklanjanje zastave - Peres - Mijatović (ofsajd) - nova era vladavine u evropskom fudbalu.
Nikakva to kuhinja nije, sve je živa istina.
Kolko znam, Franko je bio navijač Atletika, ali je zato Primo Rivera (fašista) bio glavni u klubu prije španskog građanskog rata. Osnivač Falangi.
Franko je komercijalizovao RMAD za potrebe ugleda Španije poslije WWII, jer je to jedina fašistička diktatura koja je preživjela smrt te ideje 1945. Pa to su sve istorijske činjenice koje se ne mogu revidirati. Čak je i Pavelić sahranjen u Madridu.
Barselona, s druge strane, kao drugi najveći grad u Španiji, je trpila od građanskog rata do 1975 kad je Franko umro, svu moguću torturu, represiju i uništavanje, jer su odbijali savez sa fašistima. Doduśe, oni su odbijali i komuniste...ali da ne idemo predaleko. Ne znam kako je uopšte moguća relativizacija u ovom slučaju - ili vađenje van konteksta jedna proslava titule i slobodarska, ljudska gesta poput isticanja palestinske zastave.
Kolko znam, Franko je bio navijač Atletika, ali je zato Primo Rivera (fašista) bio glavni u klubu prije španskog građanskog rata. Osnivač Falangi.
Franko je komercijalizovao RMAD za potrebe ugleda Španije poslije WWII, jer je to jedina fašistička diktatura koja je preživjela smrt te ideje 1945. Pa to su sve istorijske činjenice koje se ne mogu revidirati. Čak je i Pavelić sahranjen u Madridu.
Barselona, s druge strane, kao drugi najveći grad u Španiji, je trpila od građanskog rata do 1975 kad je Franko umro, svu moguću torturu, represiju i uništavanje, jer su odbijali savez sa fašistima. Doduśe, oni su odbijali i komuniste...ali da ne idemo predaleko. Ne znam kako je uopšte moguća relativizacija u ovom slučaju - ili vađenje van konteksta jedna proslava titule i slobodarska, ljudska gesta poput isticanja palestinske zastave.
Džeri Drejk
Da Barcelona je trpila ali su zato osvojili najviše titula baš u tom periodu. Iako je Franko lično bio Beus i štimao svake godine da Real osvoji. Ali po ko zna koji put, Barcelona je pobijedila zlo i predstavila dobro. Da znam Disney produkcija, već viđena 100 puta do sada, samo što je sada salkan narator.salkan je napisao/la: ↑12 maj 2026, 17:02Kukasti krst nije nikakva izmišljotina, uprava Reala je nekad krajem XX vijeka (stvarno ne znam kad tačno, ali prije finala protiv Juventusa) naredila ultrasima da je uklone. Odlično se sjećam i gdje je stajala, na ogradi ispod tribine iza gola - lijevo na tv kamerama. Svako razborit će povezat: uklanjanje zastave - Peres - Mijatović (ofsajd) - nova era vladavine u evropskom fudbalu.
Ti si također zaslijepljen tom nekom mržnjom, jer ne čitaš forum uopće. Niko, ama baš niko ništa nije rekao za gestu Lamine Yamala. to je uradio Donnie. Ok, Donnie, Denimen, slično piše, ali ti sa diplomom si mogao da razlučiš to .
Zadnja izmjena: denimen99, dana/u 12 maj 2026, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Shategabri
- Kontakt:
Zvanicni Madrid je propalestinski i strogo kontra izraelske politike. Toliko.
Koševo Zapad
Pa valjda ima na internetu spisak ko je bio prvak u periodu od 1946 do 1975?
Džeri Drejk
Tanke je pameti ovaj debilmen da skonta sta napišeš moj salkane, pa mu preostane da baci koju djeciju foru misleći da je zanimljiv.
Istina: zvanična španska vlada sa većinom koju čine socijaldemokrati su apsolutno propalestinski i za to im svaka čast.
Džeri Drejk
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Idi Laporta po Valverdea. To bi bio vrhunac,a nije da nam ne bi lego hahahah
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.