FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la geronimo » 15 jul 2009, 00:28

Barcaaa4ever je napisao/la: Ama znaju oni ba sta valja, mozda i od njega postane kakva igracina, jedino sto ima i godina:(((((((
Et' on ako valja i to za Barcu onda stvarno ne znam..... :mrgreen:

Ovi iz Juveta jedva cekaju da ga se kotarisu, u SO4 bio vodonosa, a sad bi trebao pojacati redove najboljeg tima u Europi. :mrgreen:

Uzmi pusku pa se ubij.... :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 15 jul 2009, 00:30

pa mozda im fali neko da donosi vodu pa culi da je on jedan od najboljih :mrgreen:
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 jul 2009, 09:55

Josep Guardiola, trener aktualnog prvaka Španjolske i Europe, nogometaša Barcelone, i dalje je u potrazi za kvalitetnim razgraditeljem igre na sredini terena...
Njegova prva opcija bio je Argentinac Javier Mascherano, no u Liverpoolu su stalno odbijali i pregovore i sve ponude nuđene od strane Katalonaca.

Imao je Guardiola i drugih ideja, a trenutačno je zanimanje usmjerio prema danskom igraču, 29-godišnjem Christianu Poulsenu. Prošlog ljeta je Poulsen za 9.7 milijuna eura došao iz Seville u Juventus, no trebalo je vremena da se privikne na talijanski tip nogometa, a nakon toga su uslijedile i ozljede.
Barcelona ovom igraču, koji ne bi trebao prolaziti kroz fazu aklimatizacije na Primeru (zbog igranja u Sevilli) nudi 16 milijuna eura i sada se čeka reakcija Juventusa.

Pisalo se kako bi Poulsen mogao i natrag u Schalke, gdje je igrao između 2002. i 2006. godine
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 15 jul 2009, 11:04

omerbavarac je napisao/la:Barcelona ovom igraču, koji ne bi trebao prolaziti kroz fazu aklimatizacije na Primeru (zbog igranja u Sevilli) nudi 16 milijuna eura i sada se čeka reakcija Juventusa.
Nije li to malo previse za Poulsena, za te pare mozete naci boljeg igraca
geronimo je napisao/la:Uzmi pusku pa se ubij....
To se kaze ovako: Uzmij ubij pa se pistolj... :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 jul 2009, 13:37

Paulsen :roll: :roll: ovo nam ni najveci dusman nebi napisao,lol pa taj lik nemoze u Famosa igrat kakav on i pojacanje ccc
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 15 jul 2009, 21:24

Official : Barcelona sign Maxwell .
skysport
fcbtransfers.****

Weee , 1. pojacanje , 4mil kosta :)
Za te novce nemoze bolje.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 15 jul 2009, 21:32

Furymaker je napisao/la:Official : Barcelona sign Maxwell .
skysport
fcbtransfers.****

Weee , 1. pojacanje , 4mil kosta :)
Za te novce nemoze bolje.
tako male pare,a tako dobar igrac...steta sto se Real nije okrenuo ovom sjajnom igracu :(
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 15 jul 2009, 21:37

zato sto real misli ako je igrac skup dobar je a negleda ove jeftine,ovo je pametna kupovina ali nezna svaki klub pametno poslovat.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 15 jul 2009, 21:40

adnan_nanda je napisao/la:zato sto real misli ako je igrac skup dobar je a negleda ove jeftine,ovo je pametna kupovina ali nezna svaki klub pametno poslovat.
jarane Real je jedno vrjeme bio zainteresovan za njega...ali nakon sjajnih partija Maicona na Cupu Konfederacija okrenuli su se ovom igracu pomalo zaboravivsi na Maxvela i dok je Real ganjao Maicona,Barca je samo pokupila ponudjeno tj. Maxvela ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 15 jul 2009, 22:02

Haha nemogu biti veseliji što nam je uspio taj transfer, 4,5 mio za igrača koji če biti odlična zamjena za Abidala. A tako smo i odbili Depor i njihovih 20 mio od Lendoira haha, neka sad imaju u klubu igrača koji je nezadovoljan a za 20 mio eur ga neče nikom prodat, samo možda ludom Perezu. :D

Gdje je onaj što ima jake veze i informacije i njegov Bastos. Bastos je podpisao za Lyon ;)

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 15 jul 2009, 22:20

kad su ga kasike i grah iznevjerile onaj se usutio skroz :D :D a bio je uporan u svakom postu je ponavljao ta ista imena ima sansu da se izvuce ako dovedete villu :mrgreen:

blaugrana85
Kontakt:

Post Postao/la blaugrana85 » 15 jul 2009, 22:23

ma kaki od Ville nema nista to je gotova prica , al ovo sa Maxwellom je odlican poso jos sam da ga zdravlje ispostuje da nema povreda ko u interu to ce bit izuzetno dobar potez Barcine uprave al sa druge strane zaljepipli su se za Forlana koji nije los ali nije Etoo ni do koljena em je prestar a i bit ce jako skup ako ga kupe to bi mogla bit najveca budalastinja ovog prelaznog roka

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 15 jul 2009, 22:27

ovi iz Barcelone su rekli da ce pokusati Villu dovest do ponedeljka i ako ne uspiju da ce se onda okrenut Forlanu.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 15 jul 2009, 23:16

Gai ce dobiti passport i igrati ce za Barcu , imamo Bojana kojem bi trebalo pruziti sansu kakvu zasluzuje.
Mozda kupiti Villu ili nekog igraca za zamjenu al ne skuplje od 20mil i mozda neki igrac u sredini do 40mil i to je to.
Ma Barca zna pametno poslovati , ali nekada ima glupih transfera ovih starijih igraca tipa Forlan , nadam se da ga nece dovesti , on je svoje ispuco .

alldenn
Kontakt:

Post Postao/la alldenn » 15 jul 2009, 23:44

Ma kakav ljudi Forlan to nije tip igraca za Barcu ! to je spekulacija , niko nije ponudio niti ime spomeno njegovo ! FOrlan prvo ima 31 god , a Barca ganja napadaca koji ce uskoro moci zamjeniti Etoa , tu nema logike ! Oni ce pokusati dovesti Villu ako ne uspiju , **** ga , Etoo ostaje , imace Keirrsona i Bojana , koji su takodje sjajni igraci , tu mislim prvo na bOjana , jer mislim da bi ove godine trebao dobiti veliku minutazu , a Keirrson po prici i po kojim klipovima izleda kao neki golgeter koji nefula zicer , a umje i solirat !Maxvell mislim da je savrseno pojacanje , iznenadio sam se da za tako male pare su ga mogli dovesti , ocekivao sam minimum 15 mil , ali barca zna trgovati i jedna " Salbija " pozicija je riejsena !Sada mislim da ce imati dovoljno novca za Cesca u koliko villa odpadne !

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 jul 2009, 01:06

Ovo oko Maxvela je pravi potez Barce, a što se tiče Ville izgleda da nema ništa od njega jer ga Valencia neda, a on želi da ide. Ako nedođe onda napadač i netreba, jer bi ova trojica mogla igrati i sljedeću sezonu, a Bojanu i Keirsonu davati određenu minutažu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 16 jul 2009, 10:05

sport.es kojem ja inace ne vjerujem tvrdi da bi Villa platio 8mil potrebnih za njegov transfer kako bi dosao u Barcu.
Barca nudi 42mil a Valencia trazi 50mil , tako da bi on platio tih 8mil , iako bi mu primanja pala sa 7.5mil na 5.5mil to je duplo nego sto je zaradjivao u Valenciji.
Ako je ovo istina onda je Villa vec u Barci , ako ne jbi ga :)

alldenn
Kontakt:

Post Postao/la alldenn » 16 jul 2009, 12:38

Da isto to sam procito na vvec 3 , 4 portala za Villu , da zeli sam otkupit 8 miliona jer ima nehumanu zelju da igra u Barci next season !ALi ako otpadne Villa , Laporta ce istog trena na Emirates poslati 50 mil i otkupit Cesca !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jul 2009, 13:44

Furymaker je napisao/la:sport.es kojem ja inace ne vjerujem tvrdi da bi Villa platio 8mil potrebnih za njegov transfer kako bi dosao u Barcu.
Barca nudi 42mil a Valencia trazi 50mil , tako da bi on platio tih 8mil , iako bi mu primanja pala sa 7.5mil na 5.5mil to je duplo nego sto je zaradjivao u Valenciji.
Ako je ovo istina onda je Villa vec u Barci , ako ne jbi ga :)
Gladan trofeja ovo se danas cjeni,nije mu da para zaista slucaj 1 od milion da mu godisnja plata bude toliko manja i da on da od sebe 8 mil za transfer...sad mi je jos drazi ako je ovo zaista istina
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 16 jul 2009, 15:13

negdje sam procitao nisam ni ja siguran gdje , na nekom od portala kako je valencia pristala na villinih +8mil i da bi danas , najkasnije do subote sluzbeno objavljeno da je u barci.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.