Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ma ljudi, Federer djeluje ko da je doš'o mahmuran na meč. Uopšte ne liči na sebe, promašuje sve. I opet ima dobar rezultat. Ovo je dosad njegovo najblijedđe izdanje na Wimbledon-u koje sam imo priliku gledati. To nije zbog toga što Roddick igra dobro, nego jednostavno čovjek ne liči na sebe. Igra tenis ko u svojim najočajnijim danima. 
19TM87 je napisao/la:za Nadala se slazem za Murray-a ne znam sta bih ti reko ali eto...ispada ovde da navijam nesto za Federera naprotiv bas mi je svejedno, ali ne volim kad pocnu osporavati covjekovu sposobnost
Ma daleko od toga da barem ja osporavam Federera ali neko gore rece da je Federer u drugom setu pokazao zasto je najbolji svih vremena...jedan od slabijih setova na ovogodisnjem wimbledonu koje je federer odigrao
.
Zadnja izmjena: formance, dana/u 24 jan 2012, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
cime je zasluži,sviju ti...gdje se ta sreca zaslužuje pa da je i ja zaslužim **** joj mišaformance je napisao/la:Frajer je sretan to stoji,ali i sreca se treba zasluziti!
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
15 titulu napada jednostavno sreca 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Evo slicna situacija iako je ovaj volej federera bio mnogo laksi ali daleko od toga da onaj nije bio za jednog finalistu wimbledon-a...da je federer ovo promasio ne bi bila zasluga roddick-a vec debilizam rogera sto ovaj naravno sebi nije dozvolio...
.
Zadnja izmjena: formance, dana/u 24 jan 2012, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
ovaj americku gubitnik evo dva seta za redom gubi kroz tiebreak...ko fol najbolji igrac tiebrake u 2009 godini---niđe veze podatak...evo sad je domonstrirao koliko je dobar u takvim okolnostima.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
pocela ja magija teniskog carabnjaka iz Basela come on Roger 
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Najsmiješniji su oni koji se oslanjaju na statistiku. Tenis je puno više od statistike.
Ali jednostavno još ne mogu da se otmem utisku kako loše Federer igra ovaj meč, djeluje totalno nezainteresovano. Ne znam jeli to zbog toga što mu je Roddick u finalu , koji je njegova redovna mušterija, ili ima nekih zdravstvenih problema, ali kažem vam ovo jednostavno nije Federer koji je došao do finala Wimbledon-a.
Nikad nisam vidio toliki broj grešaka od njega,a pogotovu onakvo loše kretanje i postavljanje na loptu, što je njegov specijalitet, jer niko ne zna dobro odraditi poen nogama kao on.
Danas jednostavno nije na svom nivou, a evo opet izgleda da će osvojiti turnir
Ali jednostavno još ne mogu da se otmem utisku kako loše Federer igra ovaj meč, djeluje totalno nezainteresovano. Ne znam jeli to zbog toga što mu je Roddick u finalu , koji je njegova redovna mušterija, ili ima nekih zdravstvenih problema, ali kažem vam ovo jednostavno nije Federer koji je došao do finala Wimbledon-a.
Nikad nisam vidio toliki broj grešaka od njega,a pogotovu onakvo loše kretanje i postavljanje na loptu, što je njegov specijalitet, jer niko ne zna dobro odraditi poen nogama kao on.
- bilalinho2
- Kontakt:
2 break lopte andy idemooo
jedna spasena idemo andyyyyyyyyyyyyyyyyy
tooooooooooooooooooo andyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 3 111111111111111111
jedna spasena idemo andyyyyyyyyyyyyyyyyy
tooooooooooooooooooo andyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 3 111111111111111111
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
Ovo je definitvno najgore finale u posljednih par godina. Iako sam navijac Federera moram, realno reci da bi i jednog i drugog sa ovakvom igrom Nadal isprasio u tri seta. Federer je katastorfalan a ima pozitivn rezultat. To toliko govori o snazi Roddicka.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ma ja sam se odmah u startu oteo tom utiskujasko88 je napisao/la:Najsmiješniji su oni koji se oslanjaju na statistiku. Tenis je puno više od statistike.
Federer igra onoliko koliko mu protivnik dopušta (to je pravilo svih sportova)...mislim,i Andy igra onoliko koliko mu Roger dozvoljava...ništa novo.
Ono što je cinjenica jeste to da je Federer imao mnogo mnogo srece u tiebrake-u drugog seta...tu su ga vile pronsale.
Sad ta prica nije zainteresovan i slicno naglabanje...mislim,vrlo smiješna prica...covjek igra finale Wimbldona i nije motivisan,jel:lol:
Zadnja izmjena: drop, dana/u 05 jul 2009, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Stavrno je Federer neprepoznatljiv, mozda se prepao rekorda....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
amerosm je napisao/la:Ovo je definitvno najgore finale u posljednih par godina. Iako sam navijac Federera moram, realno reci da bi i jednog i drugog sa ovakvom igrom Nadal isprasio u tri seta. Federer je katastorfalan a ima pozitivn rezultat. To toliko govori o snazi Roddicka.
Slazem se...ne znam sta je sa federerom ali evo opet ce vratiti break,nema ovdje petog seta
EDIT: Ili ipak ne...ovo mu poklanja federer i vraca za onaj drugi set...
RAFA NEDOSTAJES NAM...
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 05 jul 2009, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
zbog takvoga pristupa igre nadal se vec u svojoj ranoj mladosti mora oprastati od tenisa. nisu ga strucnjaci dzaba upozoravali o njegovoj preagresivnosti i vijeku trajanja
Bgm 5 set...kako sam prizeljkivao
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
bh hrvat je napisao/la:zbog takvoga pristupa igre nadal se vec u svojoj ranoj mladosti mora oprastati od tenisa. nisu ga strucnjaci dzaba upozoravali o njegovoj preagresivnosti i vijeku trajanja
Pusti suplju...nadal se vraca vec u montrealu pocetkom augusta pa cemo onda da vidimo koliko ce trajati...
tko ne bi volio da se spanjolac ne vrati, ali na njegovu povredu i na nacin igre sumnjam
Andy igra strašno i mislim da će do kraja života žaliti za propuštenim u taj brejku drugog' seta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.