Glasinac Sokolaczeljeznicar1 je napisao/la: Čiji si ti?
Sadašnje i prijašnje posjete BiH klubova (rasprave,slike,video)
Re: Sadašnje i prijašnje posjete BiH klubova (rasprave,slike,video)
!
Bio sam i realna cifra je izmedju 1000-1500. No opet cifra je odlicna za pripremnu utakmicu protiv Viteza.fedeltafrotta je napisao/la:
prijateljska tekma danas, zeljo-vitez, 2 tisuce gledatelja
Da, tad je čitava Grbavica zdušno pjevala "Modriča šampion" i sličnojovanmaksimovic je napisao/la:stvarno, ova utakmica na grbavici je bila po meni jedna od najboljih u istoriji premijer lige... jos se strasno rado sjecam i atmosfere (obe navijacke skupine su napravile spektakl), i golcine sabica i tog fenomalnog prvog poluvremena... a celik je tada bio ako nista na momenat ekipa koja je zasluzila titulu... steta sto niste... mi smo uradili svoje i pobjedili modricu 4-0macak_ je napisao/la:
Mislim da je više bilo na finalu kupa, i da su nam tada malo skratili zdenku jer je postavljena ona jača ograda. Nisam baš 100% siguran, ali mislim da sam se u kupu više gužvao.. Bilo je po 2-3 čovjeka najednom stepeniku..
Mada, definitivno ovo gostovanje je imalo veći gušt.. fin dan, korteo vilsom, provokacije okolo.. Mada je murija baš nabrijana bila..
I sjećam se da je tada bila minuta šutnje za sestru Ibrahima Šehića koju smo baš ispoštovali, što i nije tako često i lako obzirom na strukturu ljudi..

Dobra, stara vremena

Pravda za flash-a!!!
Zrinjski-Shirak

Zrinjski-Slovan

Zrinjski-Maribor

Zrinjski-Odense

Zrinjski-Braga

Zrinjski-Slovan

Zrinjski-Maribor

Zrinjski-Odense

Zrinjski-Braga

Joj koliko su Ultrasi mjesta promjenili. Stajanje i na toj velikoj tribini u lijevom i desnom cosku.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Zrinjski-Partizan

Zrinjski - Dinamo

Zrinjski -Siroki 2015/16

Zrinjski -Siroki 2014/15

Zrinjski -Siroki 2013/14

Zrinjski -Velez 2003

Zrinjski - Dinamo

Zrinjski -Siroki 2015/16

Zrinjski -Siroki 2014/15

Zrinjski -Siroki 2013/14

Zrinjski -Velez 2003

Jbg stajanje ne ispunjava uslove,kavez lijevo desno ,zavisi s kim se igra,odsad je kavez za gostujuce na gornjoj u lijevom cosku,a Ultrasi dole u desnoj...
MARIBOR

SHIRAK

UE SANTA COLOMA (ANDORA)

[youtube][/youtube]

SHIRAK

UE SANTA COLOMA (ANDORA)

[youtube][/youtube]
- Tristan
- Kontakt:
Zbog cega Ultrasi nisu bili na revansu protiv Partizana u BG-u?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
-
- Kontakt:
daleko begešTristan je napisao/la:Zbog cega Ultrasi nisu bili na revansu protiv Partizana u BG-u?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Mislim da nakon onih batina u Mo, nisu imali dozvolu da idu u BG..Tristan je napisao/la:Zbog cega Ultrasi nisu bili na revansu protiv Partizana u BG-u?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ciji batina grobarskih od strane policije,ili redarskih od strane GrobaraRinuka je napisao/la:Mislim da nakon onih batina u Mo, nisu imali dozvolu da idu u BG..Tristan je napisao/la:Zbog cega Ultrasi nisu bili na revansu protiv Partizana u BG-u?
Nije se znalo do pon hoce li se uopce igrati uzvrat,a s obzirom na desavanja na utakmici prije,na put je ipak krenulo 40-tak ljudi koji su vraceni sa granice prema Srbiji,
Jesam li ti fini i kulturno odgovorio,a ti meni odgovori sto vas nema zadnjih 10-tak god na pripremnim utakmicama Sarajeva u Hercegovini?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da li ti ozbiljno poredis evropsku utakmicu sa pripremama koje traju u Hercegovini i kad je svakih par dana utakmica? Shvati da ljudi rade i da ne mogu otici svaki radni dan tamo haman da bi gledali neke pripremne utakmice. Svasta..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Pa ne rade svi, mani te priče
Vjerovatno nešto ima zbog cega ne dolaze .
Tako ni manijaci nisu smjeli otici u Gabelu na turnir, gdje ih je čekala Torcida

Tako ni manijaci nisu smjeli otici u Gabelu na turnir, gdje ih je čekala Torcida

Ma jašta bolan, išlo se u Split ali mojne u Gabelu kod ove naše Torcide.. Pa Delijama sve zajedno sa Gate 7 bi se noge odsjekle pred takvom mafijaškom organizacijom.. Ne brukaj se zivota ti, shvatam ja da ti nemaš na ovoj temi šta pokazat, sem fantomske bande na čijem čelu je Šaban u intervjuu sa Memom,već se mora riječima nešto dokazivat, ipak, ostavi se toga.. Uhvati se svoje grupe i neće biti nikakvih problema.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
100 % nisu smjeli otići u Gabelu, jer su znali da bi dobili po gubici
Ajzea, a ovo ?
[youtube][/youtube]

Ajzea, a ovo ?
[youtube][/youtube]
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema razloga, to je jedini pa ti mani ili ne mani price, uostalom zasto najbolja i najveca skupina ne bi smjela doci negdje? Ortodoxne gluposti pricas a da je tako ne bi onda ni dolazili na gostovanja tamo..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
To ti je isto kao da ja tebi pametujem o vašoj grupi, tako da.. Ne tjeraj me da se raspišem i o jednim i o drugim.Convicts1988 je napisao/la:100 % nisu smjeli otići u Gabelu, jer su znali da bi dobili po gubici![]()
Ajzea, a ovo ?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
Dobro to, svaka čast, ali to je sve bilo prije nereda u Sarajevu . Izbjegli ste i niste otisli prvo protiv Splita u Split poslije toga, pa onda drugi put u Gabelu na turnir, i to je izbjegavanje, nemaš mi šta pričat i dokazivati kad sve znam i pratim 

-
- Kontakt:
mi bar imamo koga izbjeci, koga vi izbjegavate, vezire i gerilu? 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.