Puno ce vode Sanom proci dok Borac bude vidio bodove u Prijedorumostar_mo je napisao/la:čestitke za pobjedu nad Borcem ...svaka čast , konačno im je neko dohakao ..

Puno ce vode Sanom proci dok Borac bude vidio bodove u Prijedorumostar_mo je napisao/la:čestitke za pobjedu nad Borcem ...svaka čast , konačno im je neko dohakao ..
јооој све & $ ? $ " ", па & -, " $ ' / " $, ? 'grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Ma sta da se kaze spreman si da vodis sportsku redakciju radio Televizije Prijedor
ma prepravljeno je malo...to pisano u zurbi...da to treba pravo pisati ajoj bilo bi to "cakum-pakum"" je napisao/la:јооој све & $ ? $ " ", па & -, " $ ' / " $, ? 'grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Ma sta da se kaze spreman si da vodis sportsku redakciju radio Televizije Prijedor![]()
$ " " ? ?, ? " " " % $ " ? " & - се ". " " ?, ? ' ' "![]()
& $ ", " $ " јер ' ? па " " & $ &
Mora da si clan tih alcohol boys-a ili kako se vec ide to neozbiljno, zapravo smijesno ime. Ako nisi, onda si dobro bio pod gasom kad si imao hrabrosti da napises "izvjestaj". Druga recenica ti je najjacagogineman je napisao/la:Evo lagano izvjestaj sa utakmice u Prijedoru(koji sam ja napisao,da se malo pohvalim)
Rudar Prijedor - Borac Banja Luka 1:0
Rudar Prijedor je zasluzeno odnio sva tri boda sa Gradskog stadiona u Prijedoru.
Borac je imao samo jedan sut na gol Rudar Prijedora koji bi mogao da ugrozi domacine dok su ostali sutevi bili bez-opasni,dok je Rudar cijelo vrijeme igrao ofanzivno,da bi Ognjen Dasic glavom zabio gol u 54 minuti,nakon toga Rudar jos vise napada i jos nekoliko sansi koje brani golman "crveno-plavih".
Moze se izdvojiti jos akcija "zuto-plavih", pred kraj prvog poluvremena je Rudar imao ozbiljnu sansu ali Borcevi igraci sigurno reaguju i odklanjaju opasnost ispred gola...
Sto se tice Borca,sa ovakvom igrom koju je pruzio danas niko nebi mogao da povjeruje da je to onaj isti Borac koji nije porazen od pocetka sezone,ali,lopta je okrugla.
Rudar je jos jednom pokazao da ce svim klubovima biti tesko protiv debitanta i kod kuce i u gostima.
Rudar Prijedor je zasluzeno odnio sva tri boda,uz pomoc svojih navijaca koji su ga bodrili cijelu utakmicu!Mora se dodati da je oko 270-300 Borcevih navijaca zvanih "Lesinari" doslo u Prijedor da podrze Lidera,ali kuci su se vratili "praznih ruku"!
Rudar Prijedor sledece kolo koje ce se igrati za dve sedmice(zbog reprezentacije Bosne i Hercegovine)ide u goste u Tuzlu protiv kluba "Sloboda Tuzla",a Borac ide u goste u Travnik gdje ce ih docekati istoimena ekipa.
Rudar Prijedor za sada ima 11 bodova i nalazi se na 10. mjestu a Borac Banja Luka 22 i nalazi se na 1. mjestu
Kakav je izvjestaj ajd komentarisite maloi tekmu i usput izvjestaj
drug to ti znac da se negdje ispred moje zgrade SLAVI,PJEVA SKACE LUDUJE...ali vani od mog drustva nikog nije bilo a i bilo je zima da se zaledisEfEDRIN FLEX je napisao/la:Hajd prevedi svega ti!gogineman je napisao/la:hahaha prespreman sam hahaha ma dosadno do J.. negdje ispred zgrade moje se jangija al vani od mojih nikog nema a vani - 10000 stepenigrad-na-rijeci-sani je napisao/la:Ma sta da se kaze spreman si da vodis sportsku redakciju radio Televizije Prijedorebo ti to...uglavnom po gradu se slavi do J
Da jesam clan al to nije bitno,a i ime mi je bas gotivnoAdo1 je napisao/la:Mora da si clan tih alcohol boys-a ili kako se vec ide to neozbiljno, zapravo smijesno ime. Ako nisi, onda si dobro bio pod gasom kad si imao hrabrosti da napises "izvjestaj". Druga recenica ti je najjaca
Fala pobrocole-ch je napisao/la:Bravo Rudari!
To je sve "ofrlje". Boli Svabe k.... za PLBiH.AlcoholBoysPD je napisao/la:Ekipa Vrijednost
1.Željezničar 6.025.000
2.Sloboda 4.250.000
3.Sarajevo 3.975.000
4.Široki Brijeg 3.525.000
5.Zrinjski 3.215.000
6.Velež 2.725.000
7.Modriča 2.625.000
8.Olimpik 2.610.000
9.Leotar 2.200.000
10.Slavija 1.925.000
11.Borac 1.625.000
12.Laktaši 1.500.000
13.Čelik 1.465.000
14.Zvijezda 1.000.000
15.Travnik 350.000
16.Rudar Prijedor 200.000
Po Njemačkoj agenciji transfermarket.de
gogineman je napisao/la:Ekipa Rudar Prijedora posljednji poraz na domaćem terenu su doživjeli 4. novembra 2006. godine, kada su poraženi sa 0:2 od prnjavorskog Ljubića. Tada je na klupi "rudara" sjedio Vlado Kotur. Od tada, pa sve do susreta protiv Borca, Prijedorčani su odigrali 41 prvenstvenu utakmicu kod kuće, zabilježili 39 pobjeda i dva remija, uz gol razliku 112:10. Tome treba dodati i utakmice u Kupu. Od pet susreta u najmasovnijem takmičenju "zeleno-crni" imaju četiri pobjede i jedan remi, uz gol razliku 23:1.
Hvala,i vi samo tako nastavite dobri ste!el-fighter je napisao/la:Drago mi je vidjeti da novi Premijerligaš dobro igra i da ostvaruje pobjede protiv trenutno jakih ekipa.
Samo tako nastavite.
FK "Rudar" zeleno-crni. OFK "Prijedor" zuto-plavi. Poslije rata se ujedinili u FK "Rudar-Prijedor" pa smo sad i jedno i drugo.EfEDRIN FLEX je napisao/la:Ovdje ZELENO CRNI, u postu iznad PLAVO ZUTI, dogovorite segogineman je napisao/la:Fudbaleri Rudar Prijedora posljednji poraz na domaćem terenu su doživjeli 4. novembra 2006. godine, kada su poraženi sa 0:2 od prnjavorskog Ljubića. Tada je na klupi "rudara" sjedio Vlado Kotur. Od tada, pa sve do susreta protiv Borca, Prijedorčani su odigrali 41 prvenstvenu utakmicu kod kuće, zabilježili 39 pobjeda i dva remija, uz gol razliku 112:10. Tome treba dodati i utakmice u Kupu. Od pet susreta u najmasovnijem takmičenju "zeleno-crni" imaju četiri pobjede i jedan remi, uz gol razliku 23:1.
Ma to su bili zeleno-cni...a sad su zuto plavi...ma kako kad...isto je toEfEDRIN FLEX je napisao/la:Ovdje ZELENO CRNI, u postu iznad PLAVO ZUTI, dogovorite segogineman je napisao/la:Fudbaleri Rudar Prijedora posljednji poraz na domaćem terenu su doživjeli 4. novembra 2006. godine, kada su poraženi sa 0:2 od prnjavorskog Ljubića. Tada je na klupi "rudara" sjedio Vlado Kotur. Od tada, pa sve do susreta protiv Borca, Prijedorčani su odigrali 41 prvenstvenu utakmicu kod kuće, zabilježili 39 pobjeda i dva remija, uz gol razliku 112:10. Tome treba dodati i utakmice u Kupu. Od pet susreta u najmasovnijem takmičenju "zeleno-crni" imaju četiri pobjede i jedan remi, uz gol razliku 23:1.
Hvala...meni je isljucivo drago da nasn neko podrzava,inace nas svi podcjenjuju i onda postaju zrtve Rudar-ael-fighter je napisao/la:Drago mi je vidjeti da novi Premijerligaš dobro igra i da ostvaruje pobjede protiv trenutno jakih ekipa.
Samo tako nastavite.
Ti si onaj sa bihsoccer foruma?gogineman je napisao/la:Ma to su bili zeleno-cni...a sad su zuto plavi...ma kako kad...isto je toEfEDRIN FLEX je napisao/la:Ovdje ZELENO CRNI, u postu iznad PLAVO ZUTI, dogovorite segogineman je napisao/la:Fudbaleri Rudar Prijedora posljednji poraz na domaćem terenu su doživjeli 4. novembra 2006. godine, kada su poraženi sa 0:2 od prnjavorskog Ljubića. Tada je na klupi "rudara" sjedio Vlado Kotur. Od tada, pa sve do susreta protiv Borca, Prijedorčani su odigrali 41 prvenstvenu utakmicu kod kuće, zabilježili 39 pobjeda i dva remija, uz gol razliku 112:10. Tome treba dodati i utakmice u Kupu. Od pet susreta u najmasovnijem takmičenju "zeleno-crni" imaju četiri pobjede i jedan remi, uz gol razliku 23:1.![]()
Hvala...meni je isljucivo drago da nasn neko podrzava,inace nas svi podcjenjuju i onda postaju zrtve Rudar-ael-fighter je napisao/la:Drago mi je vidjeti da novi Premijerligaš dobro igra i da ostvaruje pobjede protiv trenutno jakih ekipa.
Samo tako nastavite.
srijeda 21.09 a sad u srijedu igraju kup RS" ? je napisao/la:Kad se igra kup sa Slogom?
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Giuseppe1 i 14 gostiju.