EURO 2016: Grupa C (Njemačka. Poljska, Ukrajina, S. Irska)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016: Grupa C (Njemačka. Poljska, Ukrajina, S. Irska)
Moram rec ono sto mnogi drugi misle...zabrinjavajuci je broj neznalica koje komentiraju prvenstvo ovdje.
Najbolja utakmica dosad.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa ne moze bit losija od Engleska v Wels nikako. Pa umalo zaspao nisam.Donnie Darko je napisao/la:Ovo je istina. Prva utakmica koja me je toliko ubila u pojam da sam prestao gledati. Istina, propustio sam nekoliko utakmica, ali ne vjerujem da su mogle biti lošije od ove.Policeman je napisao/la:NAJSLABIJA UTAKMICA PRVENSTVA
ZVANICNO
A ko bi reko, ako je i na jednoj utakmici trebalo biti golova to je ova.
27.10.2020
Re: Odg: EURO 2016: Grupa C (Njemačka. Poljska, Ukrajina, S. Irska)
Dobra utakmica, bez obzira što je na kraju bilo 0:0.
I Poljska mi je baš draga ekipa, dobro djeluju zajedno i zaista su bolji nego prije. Lewa, Kuba, Milik, Krykoviak, svi su zaista veoma dobri igrači i jak kolektiv.
Volio bih da i oni daleko doguraju.
I Poljska mi je baš draga ekipa, dobro djeluju zajedno i zaista su bolji nego prije. Lewa, Kuba, Milik, Krykoviak, svi su zaista veoma dobri igrači i jak kolektiv.
Volio bih da i oni daleko doguraju.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Ma Poljska je predobra, drugi red repki, neko ce dobro zube polomiti na njima.
Ma ubij me al Smelcer i Strancl ili Jantske ko je vec bek u BMG bi odigrali ovo bolje od Benija i Hectora.
Je.bi se Lahme ba, mogao si jos ovo odigrati.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- invincible1921
- Kontakt:
Imal neko tacan podatak jeli Lewandovski uputio i jedan jedini sut na gol? da ne kazem da je bio u sansi...? ja kolko sam upratio u obje tekme nije imo sut
=\_1921_/=
U prvoj utakmici nije imao nijedan šut, u drugoj je imao dva šuta, ali nijedan nije išao u okvir gola.invincible1921 je napisao/la:Imal neko tacan podatak jeli Lewandovski uputio i jedan jedini sut na gol? da ne kazem da je bio u sansi...? ja kolko sam upratio u obje tekme nije imo sut

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- invincible1921
- Kontakt:
Mora da sam prespavo tohapuc je napisao/la:U prvoj utakmici nije imao nijedan šut, u drugoj je imao dva šuta, ali nijedan nije išao u okvir gola.invincible1921 je napisao/la:Imal neko tacan podatak jeli Lewandovski uputio i jedan jedini sut na gol? da ne kazem da je bio u sansi...? ja kolko sam upratio u obje tekme nije imo sut

=\_1921_/=
Re: Odg: RE: Re: EURO 2016: Grupa C (Njemačka. Poljska, Ukrajina, S. Irska)
I ja sam pisao o tome. Low nije ni zvao Schmelzera kao i Durma koji bi sigurno bili odlični na beku. Samo on zna zašto.Besic je napisao/la:Ma ubij me al Smelcer i Strancl ili Jantske ko je vec bek u BMG bi odigrali ovo bolje od Benija i Hectora.
Re: Odg: RE: Re: EURO 2016: Grupa C (Njemačka. Poljska, Ukrajina, S. Irska)
Durm pogotovo. Na proslo SP ga je zvao.cipiripi je napisao/la:I ja sam pisao o tome. Low nije ni zvao Schmelzera kao i Durma koji bi sigurno bili odlični na beku. Samo on zna zašto.Besic je napisao/la:Ma ubij me al Smelcer i Strancl ili Jantske ko je vec bek u BMG bi odigrali ovo bolje od Benija i Hectora.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
nisi ti "umalo zaspao" nego si ti izgleda prespavao citavu utakmicu cim tako mislisleorey je napisao/la:Pa ne moze bit losija od Engleska v Wels nikako. Pa umalo zaspao nisam.Donnie Darko je napisao/la:Ovo je istina. Prva utakmica koja me je toliko ubila u pojam da sam prestao gledati. Istina, propustio sam nekoliko utakmica, ali ne vjerujem da su mogle biti lošije od ove.Policeman je napisao/la:NAJSLABIJA UTAKMICA PRVENSTVA
ZVANICNO
A ko bi reko, ako je i na jednoj utakmici trebalo biti golova to je ova.
ako ti je Engleska - Vels bila losija utakmica od ove onda

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Zanimljiva situacija.
Ircima treba remi za siguran prolaz (živio bunker
), a Nijemci imaju jedan gol prednosti u odnosu na Poljake.
E sad imaš situaciju da ideš kao prvi te upadaš u onaj dio žrijeba gdje su Italijani, Francuzi i Englezi, ili kao drugi gore sa Špancima.
Znači Nijemci biraju između Španije ili Italije u četvrtini (pod uslovom da sve bude po planu naravno). 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Bježe oni od Italije kao đavo od krstamessilla je napisao/la:Zanimljiva situacija.Ircima treba remi za siguran prolaz (živio bunker
E sad imaš situaciju da ideš kao prvi te upadaš u onaj dio žrijeba gdje su Italijani, Francuzi i Englezi, ili kao drugi gore sa Špancima.
Znači Nijemci biraju između Španije ili Italije u četvrtini (pod uslovom da sve bude po planu naravno).

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma previse je to kalkulacija. Svabija ce sutra proci kroz Irsku i cekati rasplet, jer realno oni su najjaci na ovom prvenstvu i njih svi trebaju izbjeci,a ne da oni kalkulisu kome ce da idu..
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Složit ćemo se da nije baš poželjna opcija ni gore uletiti.Raonffa je napisao/la:Bježe oni od Italije kao đavo od krsta

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ne mogu spavatiRaonffa je napisao/la:Bježe oni od Italije kao đavo od krstamessilla je napisao/la:Zanimljiva situacija.Ircima treba remi za siguran prolaz (živio bunker
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Sigurno da nije al' evo kao što vidiš već im se guzovi tresu na pomisao da će se susresti sa Italijommessilla je napisao/la:Složit ćemo se da nije baš poželjna opcija ni gore uletiti.Raonffa je napisao/la:Bježe oni od Italije kao đavo od krsta

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Evo ih opet o duelima Italija - Njemačka, skoro svake dvije stranice ista priča. Pomislio bi čovjek da Italijani imaju više titula i da su ih pobjeđivali po 4-0 

-
- Kontakt:
Will Grigg's on fire, your defence is terrified
Večeras prčija (govorim o Elfu dakako) igra na remi da izbjegne svoj kriptonit Digiće, a onda ih Will Grigg u završnici cementira na C3.

Večeras prčija (govorim o Elfu dakako) igra na remi da izbjegne svoj kriptonit Digiće, a onda ih Will Grigg u završnici cementira na C3.

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.