Kako igra? Ako dobro vidim, falila su mu dva skoka i dvije asistencije do dobre tekme.miki_92 je napisao/la:
NBA Finals 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: NBA Finals 2017
A ništa barem 7 TO?Donnie Darko je napisao/la:Kako igra? Ako dobro vidim, falila su mu dva skoka i dvije asistencije do dobre tekme.miki_92 je napisao/la:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa postavio sam klip prve tekme prošlog Durantovog finala. Jel mu tada smetao Westbrook?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Durantulica i sedam mentalnih patuljaka će pomesti LeBrona.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Klay Thompson ušao u tijelo Barnesa iz prošlog finala
Cavsi ga trebaju puštati na otvoren šut tj pustiti mu sve ono kao i Barnesu prošle godine
Cavsi ga trebaju puštati na otvoren šut tj pustiti mu sve ono kao i Barnesu prošle godine
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nazalost bojim se da fkt ne bude 4:0
Cavsima ocajnicki fali jedan elitan defender na perimetru da sklone LeBrona sa Duranta,jasno je da LeBron s godinama vise nije lock down defanzivac,a sa dodavanjem Duranta na roster,oduzimas mu najbolju poziciju u odbrani a to je libero.Cavsi imaju previse jednosmjernih igraca na rosteru,npr. Kada Deron i Korver igraju ovako uzasno u napadu oni su igraci manje na parketu jer jasno je da ti u defanzivi nista ne mogu pomoci,a nazalost nisu jedini koji sinoc nista nisu ponudili,kada pogledas ovaj roster Cavsa na sve strane missmatchevi za Wariorse
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ma budi optimist. Kad je god James osvajao naslov izgubio je 1.utakmicu u seriji
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
James ima 7 izgubljenih prvih utakmica u finalu. Ne sjećam se nešto da ima 7 titulaKingJamesMVP je napisao/la:Ma budi optimist. Kad je god James osvajao naslov izgubio je 1.utakmicu u seriji
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Decko se pravilno izrazio,nije napisao da je James uvijek osavajao nakon sto je gubio prvu utakmicu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Pa skor mu 1-7 u prvim utakmicama, ne moraš bit genije da skontaš da je osvajao kad je gubio prvu utakmicu.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
ajde otpepaj, šta provociraš, čitaj s razumijevanjem
LeBron James
BernardBarnjak je napisao/la:Daj imena. Samo konretnoLuminary je napisao/la:NBACro fb stranica procvjetala kako je izgubio Klivlend, tacno mozes prepoznati bar jedno deset forumasa SS foruma koji tamo redovno ordiniraju.
![]()
Udjem na stranicu procitam prvi post "KD najbolji strijelac u NBA ikad " dodjemi da obrisem FB
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Pa sta da cita s razumijevanjem kad ti je argument retardiran, da ima 6/6 u finalima kad izgubi prvu tekmu imalo bi smisla
Lik dobio koliko je i izgubio finala nakon poraza u 1. tekmi, ako je tebi to razlog za optimizam svaka cast
Lik dobio koliko je i izgubio finala nakon poraza u 1. tekmi, ako je tebi to razlog za optimizam svaka cast
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Evo pogledao sam i ja tekmu, šta reći za ovu igru. Durant pokidao, Curry standardno, koliko ga se protivnici plaše to je strašno. U par navrata lik i nema loptu a odbrana se orijentise prema njemu dok ostali trpaju. Ova ekipa da nema Currya bi ovo izgubila, može pričati šta ko hoće, ali igrač koji donosi titule. Biće teško cavsima ovdje bilo šta uzeti.
Penny Hardaway #1
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Cekajte jos, ovo je tek prva utakmica.. Nikad Jamesa ne treba otpisati.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Joj brate ti pišeš isto ko da je Curry dobio utakmicu, a ne Durant. Curry je odigrao dobro i to je to. Ništa spektakularno.Tracy3McGrady je napisao/la:Evo pogledao sam i ja tekmu, šta reći za ovu igru. Durant pokidao, Curry standardno, koliko ga se protivnici plaše to je strašno. U par navrata lik i nema loptu a odbrana se orijentise prema njemu dok ostali trpaju. Ova ekipa da nema Currya bi ovo izgubila, može pričati šta ko hoće, ali igrač koji donosi titule. Biće teško cavsima ovdje bilo šta uzeti.
Penny Hardaway #1
Pričekajmo Jamesa u goat modu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
J*bote od kada je 28-6-10 nista posebno, pa cak i za Currya
Da se ne lazemo, nisam gledao utakmicu, samo onaj rezime od 10ak minuta.. i cini mi se da su se Cavsi malo previse fokusirali na odbranu Curryeve trojke. Barem u tom klipu ima nekoliko cistih situacija gdje igraci Warriorsa daju poene zato sto im je ostao autoput do kosa, jer su ovi radije birali da stanu uz Stepha nego pokusaju odbraniti tu situaciju kada neki igrac ide na kos. Bukvalno niko nije pomagao pri prodorima Duranta i kompanije.
Da se ne lazemo, nisam gledao utakmicu, samo onaj rezime od 10ak minuta.. i cini mi se da su se Cavsi malo previse fokusirali na odbranu Curryeve trojke. Barem u tom klipu ima nekoliko cistih situacija gdje igraci Warriorsa daju poene zato sto im je ostao autoput do kosa, jer su ovi radije birali da stanu uz Stepha nego pokusaju odbraniti tu situaciju kada neki igrac ide na kos. Bukvalno niko nije pomagao pri prodorima Duranta i kompanije.
Pa ko je rekao da je ništa posebno? Odigrao je dobro, ali ko je god gledao utakmicu vidio je ko je prelomio i ko je odigrao apsolutno savršeno - Kevin Durant.dscile je napisao/la:J*bote od kada je 28-6-10 nista posebno, pa cak i za Currya![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.