FK Olimpik Sarajevo (opšte diskusije)
-
- Kontakt:
Re: FK Olimpik Sarajevo (opšte diskusije)
Mancini je krivac za sve lose rezultate, da sam ostaonu upravi Olimpik bi bio na mjestima koje vode u Evropu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Valjda će ADMINISTRATOR zabraniti pisanje trolovima na ovoj temi. Prvo onaj iz Srebrenika "divljao" pa sada tuzlanski i lažni makedonac "uništavaju" temu.
Dobro je samo što nisu izgubili danas. Nikada veća grupa ublehaša i neznalica nisu igrali u klubu. Niti imaju nekog tehničara kao što je Zeba a niti naoadača. Karić došao na mjesto koje je igrao Zeba ali ne vjerujem da ga je uspješno zamijenio. Neka Sarajevo još pošalje jedan kombi igrača na posudbu. Za Milanovića i Šišića ćemo valjda saznati do kraja godine što ih nema u ekipi. Neznalice i ublehaši!
Fuj!

Dobro je samo što nisu izgubili danas. Nikada veća grupa ublehaša i neznalica nisu igrali u klubu. Niti imaju nekog tehničara kao što je Zeba a niti naoadača. Karić došao na mjesto koje je igrao Zeba ali ne vjerujem da ga je uspješno zamijenio. Neka Sarajevo još pošalje jedan kombi igrača na posudbu. Za Milanovića i Šišića ćemo valjda saznati do kraja godine što ih nema u ekipi. Neznalice i ublehaši!

Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Samo ti nastavi vrijeđati i "divljati" ovdje! Postoje Mokroguz i Administrator pa neka oni odluče kako misle da treba. Malo vam je opšta tema pa ste ovdje prešli da se iživljavate. Onaj iz Srebrenika je opomenut a nadam se da ćete i vi ostali biti. 

Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
- 7aprildomemoj
To bi bilo to. Gasi mješalicu, motaj kablove. Fuj ublehaši i nesposobnjakovićii kuknjava
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- 7aprildomemoj
2 1 11 -16 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- 7aprildomemoj
Možda i postoji šansa za opstanak ako se na svakoj idućoj tekmi bude dosuđivalo po dva penala 

Dobar ovaj FK Penaltic
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- 7aprildomemoj
Pošteno sudjenje i Fucovi jednostavno neidu u istu rečenicu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kogmagie46, Resolute i 32 gosta.