Igokea

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

lolo d pitar
Kontakt:

Re: Igokea

Post Postao/la lolo d pitar » 13 maj 2009, 01:17

hahahha,pa sto se nisi javio,da kafu popijemo

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 maj 2009, 01:46

Ronhilovci su pravi seoski klub,svake godine su im dresovi druge boje,jedne zute,druge bijele,trece crvene,cetvrte crne,naredne ce biti zelene,masala ta mi se nekako najvise svidja,mozda tada budem i navijao za vas:) naravno ako vam se klub ne ugasi,obzirom da vam sefu prijeti dugotrajna robija u nekom od bh zatvora!
eh tad ce Robijasi iz Zenice biti jaci za jednog clana,pa cete imati simpatizere i u tom gradu,heheh

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 13 maj 2009, 10:48

elvir.vogosca je napisao/la:S obzirom na klupsku politiku Igokee najbolje bi im bilo da kupe kompletan tim - trenera i igrace koji su UIGRANI... Ili da konacno shvate da treba da stvore SVOJE IGRACE.
Nije sramota prepisati od Bosne, Sirokog, Slobode... pa i od Leotara, sto da ne. S obzirom koliko su para imali samo zahvaljujuci ljubavi prema klubu i uigranosti postigli su ono sto su postigli. A vjerujem da su imali manje para nego recimo Vitez
Da, svakako, nije sramota prepisati. Vidite da su nosioci igre u Bosni sve Bosnina djeca - Ikonic, Ivanovic, Djordjevic, Vucurovic, Ovcina, Rakic ... U Sirokom isto tako, pa Grgat, Spralja, Vrbanc, Ruzic su do juce igrali u juniorima Sirokog. Da ne spominjemo malog Thomasa i Masona, jos od vrtica su u Sirokom Brijegu. :roll:

Ko iole prati kosarku na nasim prostorima, zna da je politika svih vodecih klubova manje-vise ista. Dovesti isluzene veterane ili propale talente iz Srbije ili Hrvatske, nemotivisane Amerikance koji ne mogu igrati nigdje drugdje, pa sta bude. Domaci igraci su ili totalno sporedni likovi ili odlaze jos dok su maloljetni (cast veoma rijetkim izuzecima). Ja bih prvi volio da to nije tako, ali na zalost jeste. Ali, i bez obzira na sve to, neka se igra, bolje i tako nego nikako.

Bez razmisljanja priznajem da su Bosna i Siroki u potpunosti zasluzili mjesta na tabeli koja zauzimaju, i svaka im cast na tome. I ko god na kraju osvoji titulu i to drugo mjesto za NLB, priznacu da je bolji. Samo ne treba iznositi nebuloze koje nemaju veze s vezom.

tasman
Kontakt:

Post Postao/la tasman » 13 maj 2009, 12:12

ikonic,djordjevic,rakic,vucurovic,ivanovic su sigurno vasa djeca....haha pa gdje ti zivis.....pametniji si kad sutis!!!!!!!!!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 13 maj 2009, 12:13

big man je napisao/la:Da ste bili bolji priznao bih ali niste..Covece Zurapovic vam je uradio ono za sta ste ga platili...pa covjek ladno iznosi svoja misljenja protiv Dodika i ostalih na facebooku i onda nam takav kreten treba suditi utakmicu sezone...ma daj molim te...i onda ste kao regularno dobili..jeste *****...kad smo vam prisli usrali ste se...sudija kad god je mogao(zurapovic)(ova dvojica su bili korektni),on nas je terorisao...**** ti sport i kosarku kad je stanje ovakvo kakvo je...popisam se na sve...

A kad ste Sirokog dobili jedino vam Zurapovic bio dobar :)) lol malo kontradiktorno :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 13 maj 2009, 14:19

Stvarno nema covjeka mjesec dana i vi ovdje pocinjete standardna prepucavanja....
Od SAD SVAKA PRICA VAM KOSARKE I BICETE BANOVANI....
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

elvir.vogosca
Kontakt:

Post Postao/la elvir.vogosca » 13 maj 2009, 18:54

vladedivac je napisao/la:
elvir.vogosca je napisao/la:S obzirom na klupsku politiku Igokee najbolje bi im bilo da kupe kompletan tim - trenera i igrace koji su UIGRANI... Ili da konacno shvate da treba da stvore SVOJE IGRACE.
Nije sramota prepisati od Bosne, Sirokog, Slobode... pa i od Leotara, sto da ne. S obzirom koliko su para imali samo zahvaljujuci ljubavi prema klubu i uigranosti postigli su ono sto su postigli. A vjerujem da su imali manje para nego recimo Vitez
Da, svakako, nije sramota prepisati. Vidite da su nosioci igre u Bosni sve Bosnina djeca - Ikonic, Ivanovic, Djordjevic, Vucurovic, Ovcina, Rakic ... U Sirokom isto tako, pa Grgat, Spralja, Vrbanc, Ruzic su do juce igrali u juniorima Sirokog. Da ne spominjemo malog Thomasa i Masona, jos od vrtica su u Sirokom Brijegu. :roll:

Ko iole prati kosarku na nasim prostorima, zna da je politika svih vodecih klubova manje-vise ista. Dovesti isluzene veterane ili propale talente iz Srbije ili Hrvatske, nemotivisane Amerikance koji ne mogu igrati nigdje drugdje, pa sta bude. Domaci igraci su ili totalno sporedni likovi ili odlaze jos dok su maloljetni (cast veoma rijetkim izuzecima). Ja bih prvi volio da to nije tako, ali na zalost jeste. Ali, i bez obzira na sve to, neka se igra, bolje i tako nego nikako.

Bez razmisljanja priznajem da su Bosna i Siroki u potpunosti zasluzili mjesta na tabeli koja zauzimaju, i svaka im cast na tome. I ko god na kraju osvoji titulu i to drugo mjesto za NLB, priznacu da je bolji. Samo ne treba iznositi nebuloze koje nemaju veze s vezom.
Suad Šehović (No. 5) 196-G-87
Goran Ikonić (No. 7) 196-G-80
Nikola Vučurević (No. 9) 200-G-80
Aldin Majstorić (No. 17) 196-G-90
Muhamed Pašalić (No. 18) 192-G-87

Dušan Đorđević (No. 20) 195-G-83
Miljan Rakić (No. 8) 193-G-86
Božo Đurasović (No. 10) 200-F-87
Ivan Ivanović (No. 4) 205-F/C-80
Seid Hajrić (No. 16) 204-F/C-83
Kemal Avdić (No. 22) 204-F/C-88
Emir Zimić (No. 11) 217-C-86
Amar Suljagić (No. 13) 209-C-88

Elvir Ovčina (No. 25) 210-C-76

Nisam rekao da budu nosioci, ali sigurno je da igraju vise nego Topolovic i Bilanovic u Igokei koje nikada nisam vidio u igri.

Bryan Smithson 183-G-85
Josip Bilinovac 195-G-90
Josip Naletilić 184-G-89
Ivan Mileković 197-G-88

Goran Vrbanc 194-G-84
Ozren Mišić 188-G-83
Ivan Siriščević 196-G-87
Jurica Ružić 200-G-77
Ivan Ramljak 203-G-90
Chester Mason 192-G-81
Hrvoje Puljko 194-G-83
Charles Thomas 203-F-86
Domagoj Bubalo 198-F-91
Ivo Josipović 206-F/C-75
Šime Špralja 206-F/C-83
Darko Planinić 209-C-90
Ivan Grgat 210-C-74

Koliko se sjecam ovi igraju za mladu reprezentaciju Hrvatske... To znaci valjda da znaju igrati i da se sa mladima radi, sto sam i htio reci
Zadnja izmjena: elvir.vogosca, dana/u 13 maj 2009, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 13 maj 2009, 19:02

ja nebi ovdje nikog da vrjedjam...ali tesko je bilo ocekivat da igokea dobije BOSNU u Sarajevu...padale su tu i mnogo jace ekipe ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 13 maj 2009, 20:11

http://www.****/index.php?op ... 2&Itemid=1

" пажњу на " $ &,у & се ? % % је " " & је $ $.$," све своје успјехе $ & " ?,са / $ нас угасе." $ се & " са " $ је у " & % $ се ? у ?. :evil:
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

Tong_Po
Kontakt:

Post Postao/la Tong_Po » 13 maj 2009, 22:17

Ja ne mogu da verujem koliko ima prepucavanja na ovom forumu, ma najmanje se prica o kosarci. Sa druge strane posle svakog meca navijaci pobednicke ekipe su toliko sretni kao da su se popeli na Himalaje, toliko se velica ta igra da je to cudo. Koja je to ekipa toliko bolja od drugih, ko je koga pobedio na strani.Igokea kod kuce razvali i Bosnu i Siroki odu u goste popuse ko da su sa Jupitera pali. Siroki takodje, autsajdere guravo dobijaju, a u Sarajevu i Aleksandrovac kao da su dosli na izlet. Opet u svoj toj prici Bosna izgleda najbolje i zato i jest tu gde jest. Sto se tice NLB lige najrealnije je da BiH ima samo jednog predstavnika jer svake godine smo glavni kad je nositi fenjer. Svaka cast Bosni za ovu sezonu a i ona bi isto dozivela da na vreme nije dosao Vukoicic. A iskren da budem, ni meni nije jasno kako su oni pobedjivali ove bolje ekipe jer i njihov sastav nije nista posebno, naravno sto se tice nivoa NLB. I na kraju price sta dobro donosi NLB, dok se igra dvorane su pune, a nagodinu kad se iz nje ispane koliko ljudi dolazi na tekme domaceg prvenstva,,,,,, ja mislim cak do 150, ma masa je to, jos ako su grlati, ma gori zemlja. Ja sam navijac Igokee, al navijam da Bosna igra NLB jer jedina to zasluzuje, a uopste mi nije toliko stalo da Igosi budu drugi, jer lepo je videti da u Aleksandrovcu na utakmici protiv Mrkonjica ili Gruda bude 500-600 pa i vise gledalaca, a posle meceva sa Cibonom, Zvezdom, Partizanom( gde ce biti prepuno) na te iste tekme sa Grudama ce doci 50 ljudi. I jos prognoza, Bosna sampion,a Siroki drugi i to na jedvite jade.

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 13 maj 2009, 22:31

Dragan-BL je napisao/la:http://www.****/index.php?op ... 2&Itemid=1

" пажњу на " $ &,у & се ? % % је " " & је $ $.$," све своје успјехе $ & " ?,са / $ нас угасе." $ се & " са " $ је у " & % $ се ? у ?. :evil:
Nema sta, eminentni strucnjak Davor Crnic. Naravno, svi smo culi za njega. Nema ni 50 godina radnog staza, a vec je stigao do koordinatora mladjih selekcija Borca... Da nije zalosno, bilo bi smijesno.
Ali tako je to kod nas, kad je jedna politicka opcija na snazi, gore je jedan klub, a kad dodje druga, ispliva neki drugi. Ja se samo nadam da ce Borac opet biti gore i prije nego sto se oni stari vrate na vlast, s obzirom da nece jos dugo, dugo...

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 13 maj 2009, 22:35

Znas li kakva je razlika izmedju BOSNE i igokeje ???
U Sarajevu svi koji prate kosarku navijaju za KK BOSNA,, dok pola BANJALUCANA odnosno ALEKSANDROVCANA navija za CZ i Partizan a samo jedan dio navijaca navija za Borac i Igokeu..Ako nisam u pravu ti me ispravi ...
pozdrav...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 13 maj 2009, 22:37

Melo15 je napisao/la:Znas li kakva je razlika izmedju BOSNE i igokeje ???
U Sarajevu svi koji prate kosarku navijaju za KK BOSNA,, dok pola BANJALUCANA odnosno ALEKSANDROVCANA navija za CZ i Partizan a samo jedan dio navijaca navija za Borac i Igokeu..Ako nisam u pravu ti me ispravi ...
pozdrav...
za igokeu samo navijaju ti stanovnici aleksandrovca,ja ne znam kolko ima to mjesto stanovnika,banjalucani navijaju za borac naravno,a inace svi srbi navijaju za partizan ili zvezdu,ali ipak vise za zvezdu

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 13 maj 2009, 22:44

pozdrav...
Samo donekle si u pravu. Svakako da ljudi iz banjalucke regije navijaju za Partizan i Zvezdu, ali kad bi se igrale utakmice Borca ili Igokee protiv Partizana ili Zvezde, budi siguran da bi navijali za svoj klub, tj. Borac ili Igokeu. Inace, svima je jasno da smo mi oduvijek bili ili partizanovci ili zvezdasi, tako da nikakve nove podjele ili granice ne mogu to promijeniti. Jer ne navijas ustavima ili zakonima, vec srcem.

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 13 maj 2009, 23:18

pozdrav...
Samo donekle si u pravu. Svakako da ljudi iz banjalucke regije navijaju za Partizan i Zvezdu, ali kad bi se igrale utakmice Borca ili Igokee protiv Partizana ili Zvezde, budi siguran da bi navijali za svoj klub, tj. Borac ili Igokeu. Inace, svima je jasno da smo mi oduvijek bili ili partizanovci ili zvezdasi, tako da nikakve nove podjele ili granice ne mogu to promijeniti. Jer ne navijas ustavima ili zakonima, vec srcem.
Pratio sam prosle godine utakmicu u ALEKSANDROVCU Igokea--CZ. Bila je prijateljska utakmica i bilo mi je smjesno da vecina navija za CZ. E kako onda SRECEM navijas ti iz BL. a CZ iz BG...PO toj logici niko nebi trebao navijati ni za Vojvodinu ni za Hemofarm ni za Metalac kada ima CZ. sto bi neko navijao za Igokeu kada je BORAC u gradu .. pozdrav.
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 14 maj 2009, 09:05

Melo15 je napisao/la:
pozdrav...
Pratio sam prosle godine utakmicu u ALEKSANDROVCU Igokea--CZ. Bila je prijateljska utakmica i bilo mi je smjesno da vecina navija za CZ. E kako onda SRECEM navijas ti iz BL. a CZ iz BG...PO toj logici niko nebi trebao navijati ni za Vojvodinu ni za Hemofarm ni za Metalac kada ima CZ. sto bi neko navijao za Igokeu kada je BORAC u gradu .. pozdrav.
Kao prvo, na toj utakmici nije vecina navijala za Zvezdu, to je skroz netacno. Jedino ako nisi vrsio anketu na utakmici, pa da mozes tvrditi tako nesto. A drugo, ako ja cijeli zivot navijam za Partizan, nema veze ni ko sam ni odakle sam, ja cu uvijek navijati za njega. A to sto neko dodje iz Tunguzije da nam soli pamet i kaze 'eto, sad zivis u toj i toj drzavi i navijaj za tog i tog', to moze proci samo kod dobrih morona. A te gradove koje pominjes, sve ti je to isto. Cijeli Novi Sad, Vrsac i Valjevo navijaju ili za Partizan ili za Zvezdu, ali ako igraju protiv njihovih klubova, tu onda srce odluci, a ne glava.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 maj 2009, 09:45

Ma ebo srce i glavu kad vam je ionako prazno.Cubaj zdravlje :geek:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 16 maj 2009, 19:38

igosi bi veceras mogli iznenadit domacina imam osjecaj.....
I feel devotion!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 maj 2009, 09:07

Koga,cega????? :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Malena
Kontakt:

Post Postao/la Malena » 20 maj 2009, 01:58

Sta je sa McCaskillom pa se probudio iz zimskog sna? Nevjerovatno dobro igra u zadnje dvije-tri utakmice. Lijepi onog nepokretnog Grgata kad god pozeli.
Neka dobra lova mu je obecana, cim Sirokobrijezani traze da uradi doping test.

Ako Taylor odigra kao opet dobro, a Duskaj bude sudio i dobije od Dodika odredjenu svoticu za svoje poroke, mozda ima nade za Igokeu...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.