BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Dobar poziv, Petev da ima petlje ubacio bi Kodru u ovim mecevima. Jer sigurno je korisniji od Demirovica i Prevljaka.
A Djuric? Meh, previse staticnih igraca imamo u napadu, potrebni su igraci koji mogu barem malo izdrzati u duelima i biti mobilniji.
A Djuric? Meh, previse staticnih igraca imamo u napadu, potrebni su igraci koji mogu barem malo izdrzati u duelima i biti mobilniji.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Ovaj poziv Kodri vjerovatno znaći da Dzeko nije spreman za Finsku nadam se da ce biti bar za Ukrajinu spreman.
Vjerujem da Prevljak, Demirovic i Kodro mogu odraditi dobar posao protiv Finske

Vjerujem da Prevljak, Demirovic i Kodro mogu odraditi dobar posao protiv Finske

-
- Kontakt:
Jedno pitanje treba li test na covid za utakmicu
Pisao sam vec da očekujem Kodru ako Dzeko ne bude mogao igrati protiv Finske a i nastup protiv Ukrajine bude pod upitnikom.
U tom slučaju se ne smiješ osloniti samo na 2 spica.
Mozda malo nerealno zvuci jer je novi i neuhodan u sistem ali ne bih se iznenadio da počne u prvih 11.
Kodro igra dobro u Fehervaru...Vraca se po loptu, sad je desno sad lijevo, proigrava, tehnički jak i veoma okretan za svoju visinu, i zabija.
Zasluženo je dobio poziv. Bravo Petev!
Sto se tice Djurica on je odličan za zadnjih 15,20 minuta...odnosno kao 4.napadac u rosteru.
Vjerovatno ce Dzeko imati ulogu Djurica ako bude trebalo...
Preslikan pogodak Hajrovica protiv Slovacke:
Mozda malo nerealno zvuci jer je novi i neuhodan u sistem ali ne bih se iznenadio da počne u prvih 11.
Kodro igra dobro u Fehervaru...Vraca se po loptu, sad je desno sad lijevo, proigrava, tehnički jak i veoma okretan za svoju visinu, i zabija.

Sto se tice Djurica on je odličan za zadnjih 15,20 minuta...odnosno kao 4.napadac u rosteru.
-
- Kontakt:
Kad je zadnji put Bilino polje bilo puno (ili skoro puno) na utakmici repke?
- kontrasviju
- Kontakt:
Protiv Grčke, mart 2019. 2-2.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑10 nov 2021, 13:59Kad je zadnji put Bilino polje bilo puno (ili skoro puno) na utakmici repke?
1921
- feniksptica
- Kontakt:
Je l ostala odluka da je obavezan test
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dobro je da se od medija cuva tacan status Dzeke, odnosno stepena povrede, opcija da preskoci Finsku i bude spreman za drugu utakmicu i nije tako losa, ali opet on je veliki nedostatak.
Mjau !
Ne znam, Kodro me nikad nije odusevio kad sam ga gledao. Ali nadam se da moze pomoc.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- kolezeljovac
- Kontakt:
A ko kaže da će Kodro igrat? 
Prevljak u strašnoj formi... Prije očekujem Demirovića uz Prevljaka...

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Nakon repr.pauze Prevljak je odigrao 4 utakmice, 3 su izgubili i jednu neriješeno odigrali, postigao 0 golova.kolezeljovac je napisao/la: ↑10 nov 2021, 17:15A ko kaže da će Kodro igrat?
Za klub ove sezone inače postigao 4 gola u 14 kola...premalo.
Dakle, bez pogotka je od Kazahstana! Daleko je to od dobre napadacke forme a pogotovo strašne forme.
Petev će na treninzima vidjeti ko, sta, kako, gdje...koja dvojica napadača ili samo jedan uz ofanzivnog Krunica (nadam se da se neće odlučiti na ovaj potez).
ja mislim da ce poceti protiv Finske bez Dzeke, i na poluvremenu ako vide da ne ide, da ce ga ubaciti...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Napadaci su samo tu da uguraju prilike koje imaju u gol. Odbrana i vezni red ce morati biti dinamicni, drzati posjed, kontrolisati utakmicu i stvoriti barem 2-3 zicera.
Nadam se, da se Petev nece ponovo oslanjati na nasa 2 najbolja igraca (Stevanovic/Ahmedhodzic) kao jedini napadacki outlet. Mora tu biti vise ukljucenih igraca u fazi napada, pogotovo lijeva strana.
Ali eto, Petev igra sa dvojicom napadaca, (mora jedan biti mobilniji i kreirati prilike).
Nadam se, da se Petev nece ponovo oslanjati na nasa 2 najbolja igraca (Stevanovic/Ahmedhodzic) kao jedini napadacki outlet. Mora tu biti vise ukljucenih igraca u fazi napada, pogotovo lijeva strana.
Ali eto, Petev igra sa dvojicom napadaca, (mora jedan biti mobilniji i kreirati prilike).
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 10 nov 2021, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
Volim te Bosno ljubavi moja 
Slazem se, Kodro je zasluzio poziv jer je trenutno najboli u formu osim Dzeke. Djuric je meni drag i pruzi solidne partije u Salernitanu, ali dobar igrac za 15-20 minuta, Bajic takodje.hurem je napisao/la: ↑10 nov 2021, 13:19Pisao sam vec da očekujem Kodru ako Dzeko ne bude mogao igrati protiv Finske a i nastup protiv Ukrajine bude pod upitnikom.
Vjerovatno da
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Krunic Pjanic i Hadziahmetovic moraju rasturit u veznom redu sa Stevanovicem i Kolasincem po stranama,a loptu ce ugurati vec neko naprijed u gol..
Pa nije pes drugovi.
Ako ne bude spreman, nece nikako ulaziti.
Dzeko je neophodan od prve minute u napadu. On je taj koji pravi prostor za kolege u napadu, bez njega su nam napadaci apsolutno BEZOPASNI i to je dokazano.
NEMA NAZAD
Da ali prosli put smo kuci dobili Fince bez njega, zato ako sad ne bude na 100% (a vjerujem da hoce) ce mozda da ostane na klupi, pa onda u drugom da udje. Ovdje bod nije los ako dobijemo Ukrajinu, puno bitnija tekma.
Danas 10 godina od tekme protiv Francuza u Parizu.

15.10.2013.
-
- Kontakt:
Ne mogu se nacuditi ovim strucnjacima koji prizivaju Kodru petorazredni igrac realno, previse sminkerski igrac bez nekog garda i ratobornosti. Dovoljan dokaz gdje god ode ne igra
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.