Dosta stara momčad, zato mislim da bi Hrvatska mogla osvojiti grupu.
Pa jedan Gakpo vrijedi vise nego vas cijeli napad.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑19 nov 2022, 22:30Vapimo za Luukom De Jongomforgempp je napisao/la: ↑19 nov 2022, 22:28Napad, da imaju solidnog napadaca i dobra krila tacno me ne bi cudilo da opet ponove Rusiju, ali ovako nema teorije.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑19 nov 2022, 22:20Po čemu su Nizozemska i Njemačka jači od Hrvatske?
Nizozemska i Njemačka su za 3 koplja jače i raznovrsnije u tom smislu.
Želiš li da usporedimo vezne linije?
Griezmann je siguran starter.Ne vjerujem da ce Cama biti starter,zapravo sam siguran da nece.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑19 nov 2022, 23:23Giroud
Mbappe ? Coman
Tchouameni Camavinga
Theo Lucas Varane Kounde
Lloris
Nema sreća veze sa tim što je lik glupan teški.
Tchouameni-Camavinga ne funkcionise, bar se tako u RMD pokazalo. Jednostavno ne mogu igrati zajedno, fali kreacije, njima Pogba ovdje fali ko suho zlato.L-Train je napisao/la: ↑20 nov 2022, 00:14Griezmann je siguran starter.Ne vjerujem da ce Cama biti starter,zapravo sam siguran da nece.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑19 nov 2022, 23:23Giroud
Mbappe ? Coman
Tchouameni Camavinga
Theo Lucas Varane Kounde
Lloris
Steta za Banezemu jbga,ovo bi mu bilo poslednje SP svakako,koliko je imao srece na klupskom nivou toliko sa reprezentacijom nimalo.
Polufinalista zadnjeg EP, koji je nesretno na penale ispao u utakmici gdje su bili bolji?
Ma to realno nije ni bitno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.