Adrian Leon Barišić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Adrian Leon Barišić
Zašto bi Denis otpao kada je tu Mujakic ?
Mujakić ako sad ne otpadne, e ne znam onda.
Pa ja bih volio da otpadne Mujakic,al nas selektor ga puno vise cijeni od Dennisa reklo bi se,plus NIho pokriva 2 pozicije: bek i stoper.. cemo da vidimo
Mogao bi ostati Mujakic na spisku, pogotovo jer sa Kolasincem nisi nikad siguran. Mada je naravno Karic zamjena za Sea, ali ima i ovo sto kolega iznad kaze za pozicije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako kockar stisne damu pa izostavi Dennisa ili Leona treba ga lincovat cim dodze ma aerodrom. Od svih nasih odbrambenih igraca Leon igra u najjacem klubu. Zatim celik pa tarik. Dennis I katic igraju za klubove I lige slicnog kvaliteta. Dennis svaku utakmicu igra 90 minuta tj 10 zaredom vec. Sampdoria 6 utakmica ne zna za poraz a svega su 8 bodova od playoffa za seriju a a 13 utakmica do kraja. Nije nerealno da Dennis igra sljedece godine seriju a.
Naravno ovaj od srpskih tajnih sluzbi infiltrirani portal ni rijeci da napise o tome. Jedan od mujakica ili radeljica ce sigurno biti a najvjerovatnije ce obojica. Ako budu pozvani kockar ce naci nacina da ih ugura u igru kao sto je to uradio protiv austrije. Cim objavi spisak treba dignuti medijsku hajku I atmosferu do okupljanja dovesti do usijanja.
Naravno ovaj od srpskih tajnih sluzbi infiltrirani portal ni rijeci da napise o tome. Jedan od mujakica ili radeljica ce sigurno biti a najvjerovatnije ce obojica. Ako budu pozvani kockar ce naci nacina da ih ugura u igru kao sto je to uradio protiv austrije. Cim objavi spisak treba dignuti medijsku hajku I atmosferu do okupljanja dovesti do usijanja.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Starter. Jest da je imao kikseva u reprezentaciji, ali ja bih ga ubuduće projektovao kao par uz Tarika. Ipak igra na puno većem nivou od Katića, a i plafon u budućnosti mu je svakako veći.
U jbt
Dok se mi zabavljamo Džekom, ovaj zabi autogol. Gleda li ko, šta mu bi?
Dok se mi zabavljamo Džekom, ovaj zabi autogol. Gleda li ko, šta mu bi?
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Gledam ja, ybg namjestio nogu da je izbaci nakon centriranja protivničkog igrača, ali ružno ju je primio i ode u go. Šteta.
E cuj Dennisu tjs Sampdoriji treba 8 bodova za playoff za veci rang a ne kazes da 3 boda bjezi za playoff za ispadanje u 3 rang ,pa prije ce ispast nego otic u veci rang,kakvo preseravanje,a i po kojoj logici je Braga veci klub od Dediceve Benfike,posto si rekao od svih odbrambenih igraca,ili od Atalante,Fejnorda pa i Sasuolo je tu negdje sada u rangu Brage,a ta ista Sampdorija se grcevito bori za opstanak u drugoj ligi,smijesan siDiadora je napisao/la: ↑15 feb 2026, 04:24Ako kockar stisne damu pa izostavi Dennisa ili Leona treba ga lincovat cim dodze ma aerodrom. Od svih nasih odbrambenih igraca Leon igra u najjacem klubu. Zatim celik pa tarik. Dennis I katic igraju za klubove I lige slicnog kvaliteta. Dennis svaku utakmicu igra 90 minuta tj 10 zaredom vec. Sampdoria 6 utakmica ne zna za poraz a svega su 8 bodova od playoffa za seriju a a 13 utakmica do kraja. Nije nerealno da Dennis igra sljedece godine seriju a.
Ma mislio Sam na stopere samo, ne bekove. Nisu vise u borbi za opstanak izvukli su SE imali su 6 7 tekmi bez poraza.Roki50 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:25E cuj Dennisu tjs Sampdoriji treba 8 bodova za playoff za veci rang a ne kazes da 3 boda bjezi za playoff za ispadanje u 3 rang ,pa prije ce ispast nego otic u veci rang,kakvo preseravanje,a i po kojoj logici je Braga veci klub od Dediceve Benfike,posto si rekao od svih odbrambenih igraca,ili od Atalante,Fejnorda pa i Sasuolo je tu negdje sada u rangu Brage,a ta ista Sampdorija se grcevito bori za opstanak u drugoj ligi,smijesan siDiadora je napisao/la: ↑15 feb 2026, 04:24Ako kockar stisne damu pa izostavi Dennisa ili Leona treba ga lincovat cim dodze ma aerodrom. Od svih nasih odbrambenih igraca Leon igra u najjacem klubu. Zatim celik pa tarik. Dennis I katic igraju za klubove I lige slicnog kvaliteta. Dennis svaku utakmicu igra 90 minuta tj 10 zaredom vec. Sampdoria 6 utakmica ne zna za poraz a svega su 8 bodova od playoffa za seriju a a 13 utakmica do kraja. Nije nerealno da Dennis igra sljedece godine seriju a.
Izasao zbog povrede haman, sta li je
Sad sam vratio na SK da vidim sta je, u nadoknadi prvog poluvremena napravio raskorak da blokira sut, ocigledno je taj raskorak prevelik bio pa je nesto istegao,kad je izlazio drzi se za medjunozje.. ugl ne djeluje mi nista strasno
- Beduin
- Kontakt:
Mozda malo aduktor istegnuo, sto me bi trebalo biti strasno uz odmor i adekvatan tretman.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Eto otpade nam i on sad ce poziv dobit Bicakcic
- invincible1921
- Kontakt:
Iskreno kiksara svaki put kad je igro, mozda i bolje da nije tu, Sergej kakav je gurno bi ga od prve
=\_1921_/=
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ja ne mogu nigdje izvor za ovo da nađem, osim naših medija.
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 mar 2026, 19:49Ja ne mogu nigdje izvor za ovo da nađem, osim naših medija.
Ma kakav Bicakcic. Pravio ga budalom lik koji je do jucer igrao u Prvoj ligi FBiH.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tanak je Adrian i ovako.. nikakav gubitak..