Adrian Leon Barišić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Adrian Leon Barišić
Zašto bi Denis otpao kada je tu Mujakic ?
Mujakić ako sad ne otpadne, e ne znam onda.
Pa ja bih volio da otpadne Mujakic,al nas selektor ga puno vise cijeni od Dennisa reklo bi se,plus NIho pokriva 2 pozicije: bek i stoper.. cemo da vidimo
Mogao bi ostati Mujakic na spisku, pogotovo jer sa Kolasincem nisi nikad siguran. Mada je naravno Karic zamjena za Sea, ali ima i ovo sto kolega iznad kaze za pozicije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako kockar stisne damu pa izostavi Dennisa ili Leona treba ga lincovat cim dodze ma aerodrom. Od svih nasih odbrambenih igraca Leon igra u najjacem klubu. Zatim celik pa tarik. Dennis I katic igraju za klubove I lige slicnog kvaliteta. Dennis svaku utakmicu igra 90 minuta tj 10 zaredom vec. Sampdoria 6 utakmica ne zna za poraz a svega su 8 bodova od playoffa za seriju a a 13 utakmica do kraja. Nije nerealno da Dennis igra sljedece godine seriju a.
Naravno ovaj od srpskih tajnih sluzbi infiltrirani portal ni rijeci da napise o tome. Jedan od mujakica ili radeljica ce sigurno biti a najvjerovatnije ce obojica. Ako budu pozvani kockar ce naci nacina da ih ugura u igru kao sto je to uradio protiv austrije. Cim objavi spisak treba dignuti medijsku hajku I atmosferu do okupljanja dovesti do usijanja.
Naravno ovaj od srpskih tajnih sluzbi infiltrirani portal ni rijeci da napise o tome. Jedan od mujakica ili radeljica ce sigurno biti a najvjerovatnije ce obojica. Ako budu pozvani kockar ce naci nacina da ih ugura u igru kao sto je to uradio protiv austrije. Cim objavi spisak treba dignuti medijsku hajku I atmosferu do okupljanja dovesti do usijanja.
Trenutno korisnika/ca: General505, Goalgetter, jasmin10, Sarun i 16 gostiju.
.jpg)