Kup Bosne i Hercegovine 2023/24
-
- Kontakt:
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2023/24
Parovi :
Zrinjski - Borac
Sloga - Siroki
Moje predvidjanje je iduce, ko pobijedi u susretu ovog donjeg para, osvaja kup.
Zrinjski - Borac
Sloga - Siroki
Moje predvidjanje je iduce, ko pobijedi u susretu ovog donjeg para, osvaja kup.
Nekakav Pamuk, ne znam ime. Tačno i jest bolje, pusti ton sa stadiona slušat ćemo navijanje, al nek ove budale više ne komentarišu
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sanid Poliester
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Što je najgore, ne očekujem da će donijeti neki preveliki kvalitet, dzaba VAR kada su tvoje sudije u VAR sobi, a i druga stvar, s obzirom kako sve u ovoj državi funkcioniše, vjerovatno će raditi sa nekakvom amaterskom kamerom.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Najviše bih sretan bio da javnost ima dostuone VAR sobi i snimkama razgovora odmah iza zadnje utakmice u kolu u ponedeljak navečer. Neki moj dojam danas da onaj ne svirani penal danas za Široki da bi se na VAR snimcima i vidjelo da zaista nije penal. Arena ima dvije ili tri kamere danas na stadionu Rođeni. Ona glavna,zatim offside kamere i kamere iza gola. Nedovoljno da sa sigurnošću kažeš bilo koja odluka. Najbolja moguća verzija VAR kamera i sistema mora biti sve ostalo znači da ćeš na jednu dobru odluku imati 3 odluke sa kojima neko neće biti zadovoljan.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Čestitke Širokom na pobjedi protiv pijaĆara i sudaca danas kraj magistrale. Tuzlu City su u prošlom kolu uspjeli koliko toliko oštetit, al Široki je ipak prejak.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kad je izvlačenje parova?
Žrijebanje parova 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovine 2023/24. za seniore biće održano u četvrtak, 21. 03. 2024. u 12:00 sati u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu.
Ne njajke, U Citluku smo primili neregularan prvi gol , a nama nije svirao cist penal.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
I prvi gol Veleža i Širokog su bili neregularni u Čitluku. Nije svirao penal za Široki u Mostaru tako da ne kmečite bezveze. Riješavajte radije gej situacije po tribinama
Ti su vas “gejevi” gonjali po putu pa ste u sumu bjezali i krivili se putem nemojte nas molim vas,nekad je bolje i sutiti i je pisati svasta2sb1996 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 12:13I prvi gol Veleža i Širokog su bili neregularni u Čitluku. Nije svirao penal za Široki u Mostaru tako da ne kmečite bezveze. Riješavajte radije gej situacije po tribinama
moze bitRadobolja je napisao/la: ↑15 mar 2024, 14:22Ti su vas “gejevi” gonjali po putu pa ste u sumu bjezali i krivili se putem nemojte nas molim vas,nekad je bolje i sutiti i je pisati svasta
Zar ti ne bježiš od gejeva? Možda si jedan od ona 2 sa slike?Radobolja je napisao/la: ↑15 mar 2024, 14:22Ti su vas “gejevi” gonjali po putu pa ste u sumu bjezali i krivili se putem nemojte nas molim vas,nekad je bolje i sutiti i je pisati svasta

-
- Kontakt:
Po teorijama zavjere koje kruže forumom, Siroki preko kupa ide u evropu, ali se oni i Zrinjski sklanjaju Slogi da kroz ligu ode.
A realnost je sledeća:
Finale Borac - Zrinjski
Dve dobre utakmice , nadam se da Borac uzima duplu krunu.
A realnost je sledeća:
Finale Borac - Zrinjski
Dve dobre utakmice , nadam se da Borac uzima duplu krunu.