Platini (inace moj dobar prijatelj) ce povuc neke veze da budemo drugi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
hahhahahaEnes Iz Stranke je napisao/la:Ma ovdje cemo biti drugi,
Platini (inace moj dobar prijatelj) ce povuc neke veze da budemo drugi
Svaka cast, ovim postom si dosta toga rekao! I veliki nam je plus sto su nam igraci puno zreliji, po meni imamo najvece sanse do sada da odemo na iduce veliko takmicenje. Samo mi imamo cesto onaj ruzni obicaj da zeznemo na startu a kasnije da igramo odlicno, pa na racun tih kikseva zeznamo sve! Ako odigramo od pocetka do kraja na konstantnom nivou na kojem nasa repka moze igrati mislim da je i vise nego realna druga, mozda cak i prva pozicija! Francuzi precesto kiksaju sa malim repkama, to nam je sansa za prvu poziciju!NoName je napisao/la:Ako neko ima neku dvojbu oko toga da li nam je grupa laka ili teška, odgovor će saznati tako što će je uporediti sa grupom za svjetsko:
FRANCUSKA : ŠPANIJA - Sa Francuzima se može igrati a sa Špancima ne. A ono što je glavna "prednost" Francuza je to što znaju kiksati itekako, dok Španci melju sve pred sobom.
TURSKA : RUMUNIJA - Smiješno je i porediti jednu reprezentaciju sa 11 odličnih igrača i 6 veoma dobrih rezervi sa jednom reprezentacijom čija igra se bazira na 3 ili 4 igrača
BELGIJA : BJELORUSIJA - Belgija je sigurno bolji protivnik za 25% od Bjelorusije. To što Hrvati nisu baš dobro prošli sa Bjelorusima je pokazatelj koliko su oni slabi a ne to koliko su Bjelorusi dobri.
ESTONIJA : ALBANIJA - Ovdje je otprilike ravnopravno, iako su po meni Estonci bolji, što su pokazali nastupima protiv Turske, gdje su odigrali neriješeno kući i namučili ih u Turskoj
ARMENIJA : LUXEMBURG - Ovo je na gotovo istom nivou. Obično gube ali nisu bezopasni i može se potuči na njih.
Grupa za SP je bila 3 puta teža nego ova sad. Kad imaš Španiju u grupi onda se već unaprijed zna ko je prvi, što nije slučaj sa Francuskom i ovdje je otvorena borba za prva dva mjesta. Još jednom ističem, velika prednost je činjenica da Francuzi znaju da izgube od manjih reprezentacija (Austrija?) dok Španci pobjeđuju redom.
Isto tako, Francuzi tek počinju ozbiljnije igrati pred kraj kvalifikacija. One zvijezde misle da će se protivnici sami predati samo kad ih vide i onda, kad vide da to tako ne funkcioniše, krenu kao i nešto i igrati.
ccccc ti ili si glup ili se praviš glup.....pa sušić je tek postao selektor, jel to sad treba da ga savez smijenistampy je napisao/la:Iskreno, cijenim Sušića kao igrača, ali kao trener nije ni do pete Vahi.Mirza_Hordas je napisao/la:stampy je napisao/la:Treba sad Vahida Halilhodžića angažovat ukoliko dobije otkaz u Obali Slonovače.
Čovjek zna francuze napamet. Uzeo bi im 3 boda usred Pariza.![]()
![]()
![]()
Vaha je danas ipak svjetska trenerska klasa.
to je ono najgore, sto ce se igrati rukometemir987 je napisao/la:Mene najvise sekira sto je Platini i sada najbolji igrac Francuske reprezentacije!
Odlicno "seciranje" grupe, nismo mogli bolje proci jer jednostavno mi kvalifikacije pocinjemo sa pozicije broj 3, ali treba se sjetiti da smo prosle kvalifikacije poceli na cetvrtom mjestu i zavrsili na drugom. Sad opet napravimo pomak za dva mjesta i ...NoName je napisao/la:Ako neko ima neku dvojbu oko toga da li nam je grupa laka ili teška, odgovor će saznati tako što će je uporediti sa grupom za svjetsko:
FRANCUSKA : ŠPANIJA - Sa Francuzima se može igrati a sa Špancima ne. A ono što je glavna "prednost" Francuza je to što znaju kiksati itekako, dok Španci melju sve pred sobom.
TURSKA : RUMUNIJA - Smiješno je i porediti jednu reprezentaciju sa 11 odličnih igrača i 6 veoma dobrih rezervi sa jednom reprezentacijom čija igra se bazira na 3 ili 4 igrača
BELGIJA : BJELORUSIJA - Belgija je sigurno bolji protivnik za 25% od Bjelorusije. To što Hrvati nisu baš dobro prošli sa Bjelorusima je pokazatelj koliko su oni slabi a ne to koliko su Bjelorusi dobri.
ESTONIJA : ALBANIJA - Ovdje je otprilike ravnopravno, iako su po meni Estonci bolji, što su pokazali nastupima protiv Turske, gdje su odigrali neriješeno kući i namučili ih u Turskoj
ARMENIJA : LUXEMBURG - Ovo je na gotovo istom nivou. Obično gube ali nisu bezopasni i može se potuči na njih.
Grupa za SP je bila 3 puta teža nego ova sad. Kad imaš Španiju u grupi onda se već unaprijed zna ko je prvi, što nije slučaj sa Francuskom i ovdje je otvorena borba za prva dva mjesta. Još jednom ističem, velika prednost je činjenica da Francuzi znaju da izgube od manjih reprezentacija (Austrija?) dok Španci pobjeđuju redom.
Isto tako, Francuzi tek počinju ozbiljnije igrati pred kraj kvalifikacija. One zvijezde misle da će se protivnici sami predati samo kad ih vide i onda, kad vide da to tako ne funkcioniše, krenu kao i nešto i igrati.
Safet Sušić za .....
'Bilić mi je rekao da moramo biti oprezni sa Bjelorusijom'
Na pitanje da li je zadovoljan, Susić odgovara: "Stalno sam napominjao da želim izbjeći Španiju, Holandiju i Portugal iz prvog šešira. Na svu sreću moja želja se ostvarila. Drugo, htio sam da izbjegnemo sve reprezentacije sa prostora bivše Jugoslavije i to smo uspjeli. Sve u svemu, zadovoljan sam."
O suparnicima u grupi bh. selektor kaže: "Sve selekcije zaslužuju maksimalan respekt. O Francuskoj se manje više sve zna. Rumunija je izuzetno kvalitetna, bez obzira na posljednje rezultate. Ne smijemo ih potcijeniti. Evo upravo sam razgovarao sa Slavenom Bilićem. Podvukao je da moramo biti oprezni u dvobojima sa Bjelorusijom koja je sa Hrvatskom bila u grupi za Svjetsko prvenstvo. Albanija također zaslužuje maksimalan respekt. Ipak, vjerujem da imamo kvalitet i da se možemo plasirati na Evropsko prvenstvo".
Potpis, ako je Ciro u takvoj grupi mogao biti drugi, Pape bi u ovoj MORAO biti (barem) drugi, sve ostalo su suplje..NoName je napisao/la:Ako neko ima neku dvojbu oko toga da li nam je grupa laka ili teška, odgovor će saznati tako što će je uporediti sa grupom za svjetsko:
Ma da mi abd , i odemo jednom na to prvenstvo, pa boze zar smo toliko zgrijesili , 3 sanse i tri promasajamiky_hz je napisao/la:Safet Sušić za .....
'Bilić mi je rekao da moramo biti oprezni sa Bjelorusijom'Na pitanje da li je zadovoljan, Susić odgovara: "Stalno sam napominjao da želim izbjeći Španiju, Holandiju i Portugal iz prvog šešira. Na svu sreću moja želja se ostvarila. Drugo, htio sam da izbjegnemo sve reprezentacije sa prostora bivše Jugoslavije i to smo uspjeli. Sve u svemu, zadovoljan sam."
O suparnicima u grupi bh. selektor kaže: "Sve selekcije zaslužuju maksimalan respekt. O Francuskoj se manje više sve zna. Rumunija je izuzetno kvalitetna, bez obzira na posljednje rezultate. Ne smijemo ih potcijeniti. Evo upravo sam razgovarao sa Slavenom Bilićem. Podvukao je da moramo biti oprezni u dvobojima sa Bjelorusijom koja je sa Hrvatskom bila u grupi za Svjetsko prvenstvo. Albanija također zaslužuje maksimalan respekt. Ipak, vjerujem da imamo kvalitet i da se možemo plasirati na Evropsko prvenstvo".
neka ih, neka nas podcijene, pa ce im se obit od glavu !ljubav je napisao/la:Nemojte se zavaravati, Francuska i Rumunija su velesile za Bosnu koja je, ruku na srce, u rangu
sa Bjelorusijom i Albanijom.
Umalo ti ne reko nesto...ljubav je napisao/la:Nemojte se zavaravati, Francuska i Rumunija su velesile za Bosnu koja je, ruku na srce, u rangu
sa Bjelorusijom i Albanijom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.