Nadam se da je Džemidžić provuk'o koju za Janelta ovom Infantinu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
kazu daje brigada ulozijo veto idaje sve propalo neuklapa muse uviziju neznam jel istina kazu ljudi19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 20:25Davno bi on bio zavrsen da se Brigada umijesao, ali on smatra da Janelt nije nikakav upgrade za reprezentaciju, pa nece da si cima oko njegovog statusa
Ovdje je sve receno i nema izuzetka. Mozda bi ga i bilo da mu je bar jedan clan roditelja bh. drzavljanin. Ovako nije imamo nikakvog dodira s BiH prije 21. godine, pa ni tu nekretninu koja bi ga izvukla. Pokusali smo, ponadali se, idemo dalje jer ima tu jos omladine za spasiti...Mow je napisao/la: ↑14 mar 2025, 21:12Mislim da se bezze lozite na ovu temu jer su stvari jasne:
- igrao je sa 23 godine za U21 njemacke (nije mi jasno kako je to moguce, ali ocito postoji i za to neki izuzetak)
- nije prije 23. imao nas pasos da bi mu iole olaksao proces kod sportskog pasosa
Kao sto vec neko rece: kad bi mu ipak uspjelo to, to bi onda izazvalo ogromnu lavinu nepravde svih onih odbijenih zahtjeva, pa i onaj od djikana kovacevica. Vrijedi pokusati ako nista, ali mozda bi bilo bolje se pobrinuti za igrace koji su jos ispod 21. ili oko te godine, kao Huskovic ili Ugwu npr.
Stvar je u tome sto su se stvari dobro odvijale dok FIFA nije zatrazila dodatnu dokumentaciju. Nakon toga su zatrazili sastank sa predstavnicima DFB-a kako bi utvrdili da ovo sto Janelt radi nema veze sa licnom koristi
Znas li sa kojom su osnovom uopste usli u proces? Meni je da preko zene dobije pravo nastupa bilo glupo. Al sam mislio da nisu ludi da ulaze u ovo bezveze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.