Ja bih iskreno volio da ode negdje, jer gledajuci ga u caji, nema on tu dosta lopti, sve su to igraci koji sami zele da zavrse, nema tu nikakvog kolektiva, a mirza da dobiva dosta lopti bilo bi tu i po 30-35 poena, mada i sada daje jako puno, s obzirom na broj lopti koje dobiva.Nikako nebi volio da ode bude cska, njihov stil igranja mi se nimalo ne svidja, a ova sezona im je bila katastrofalna. Ja mislim da bi mirzi bilo jako dobro u barseloni, jer tamo se stvarno igra timska igra, a mirza je i u odbrani odlican!L' Imperator je napisao/la:CSKA ga zeline bi bilo lose da malo i promijeni sredinu
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Izdržati, to je temelj vrline!
Dragi moj ti si ocito nesto grdno pomjesao , Mirza nigdje nikada ni na jednom mjestu u svijetu nece imati ni pola ovlasti koliko ima trenutno u caji laboral , kazezs ne dobiva dovoljno lopti , pa ako 25 suteva po tekmi nije dovoljno onda najbolje da se igra sa 5 lopti svima po jedna iz petorke . Ocito ti nisi gledao Caju svih ovih godina.rogeRF je napisao/la:Ja bih iskreno volio da ode negdje, jer gledajuci ga u caji, nema on tu dosta lopti, sve su to igraci koji sami zele da zavrse, nema tu nikakvog kolektiva, a mirza da dobiva dosta lopti bilo bi tu i po 30-35 poena, mada i sada daje jako puno, s obzirom na broj lopti koje dobiva.Nikako nebi volio da ode bude cska, njihov stil igranja mi se nimalo ne svidja, a ova sezona im je bila katastrofalna. Ja mislim da bi mirzi bilo jako dobro u barseloni, jer tamo se stvarno igra timska igra, a mirza je i u odbrani odlican!L' Imperator je napisao/la:CSKA ga zeline bi bilo lose da malo i promijeni sredinu
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
@kksiroki
Pa ima 25 suteva zato sto suta sa svih pozicija, cim dobije loptu, on se odluci za sut. A ja sam caju gledao gotovo svaku utakmicu u acb ligi, i tu san emeterio cesto sam ide u prodor, suta..., huertas - najbolji asistent, ali zna puno usrati, i zna se desiti da nekoliko napada zaredom promasi, barac, isto tako, kada dobije loptu, odma ide pod kos i hoce da suta, a vrlo cesto se desi da promasi, ribas-jako cesto suta za 3 poena, logan- isto tako, dobar suter.
Tako da, mirzi ne preostaje nista drugo nego da suta cim mu se stvori i najmanja prilika za sut, odakle toliki broj suteva, i samim tim toliki broj poena. Iako se mirza ponekad odlucuje u prodor pod kos, i tu, takodjer zna dati poen.
Pa ima 25 suteva zato sto suta sa svih pozicija, cim dobije loptu, on se odluci za sut. A ja sam caju gledao gotovo svaku utakmicu u acb ligi, i tu san emeterio cesto sam ide u prodor, suta..., huertas - najbolji asistent, ali zna puno usrati, i zna se desiti da nekoliko napada zaredom promasi, barac, isto tako, kada dobije loptu, odma ide pod kos i hoce da suta, a vrlo cesto se desi da promasi, ribas-jako cesto suta za 3 poena, logan- isto tako, dobar suter.
Tako da, mirzi ne preostaje nista drugo nego da suta cim mu se stvori i najmanja prilika za sut, odakle toliki broj suteva, i samim tim toliki broj poena. Iako se mirza ponekad odlucuje u prodor pod kos, i tu, takodjer zna dati poen.
- storm_raider
- Kontakt:
Ne bih da se mijesam, ali s ovim postom si se slozio sa gospodinom iznad. Pozdrav.rogeRF je napisao/la:@kksiroki
Sport je lijek za tijelo i duh.
storm_raider je napisao/la:Ne bih da se mijesam, ali s ovim postom si se slozio sa gospodinom iznad. Pozdrav.rogeRF je napisao/la:@kksiroki
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Čim je završio sezonu, pravac Jablanica... Koliko god veliki bio, Braco, nikad nećeš biti kao naš Mirza! Jedva čekam ove pripremne reprezentacije. Odigrat ćemo jako mnogo kvalitetnih utakmica. Ne pratim puno, ali ovako dobro isplanirane pripreme, odlična organizacija, povratak najboljih košarkaša...nije li znak da se u Savezu nešto promijenilo na bolje ?
Osim - drugo ime za Želju !
Ne kazem ja da on nikako ne dobiva lopte, vec ne dobiva lopti onoliko koliko bi ih treo dobiti, jer, on je izvrstan suter pa i sa 7-7,5 metara. To Mirza pokazuje sjajnim tricama sa jako velikih udaljenosti, u tome je fazon! Ne dobiva "dobre" lopte, sve je to, ili pri isteku napada, ili dobije na 7 metara. Nema tu izradjenih pozicija za Mirzu, koje bi on, siguran sam vrlo lahko rijesio! Gotovo nikad ne ostaje sam na sutu. Kad lopta nema gdje, daje se Mirzi da on rjesava! I ako su to dodavanja, onda nemam rijeci!!! pozdrav!storm_raider je napisao/la:Ne bih da se mijesam, ali s ovim postom si se slozio sa gospodinom iznad. Pozdrav.rogeRF je napisao/la:@kksiroki
Ne vidim da se puno toga promijenilo, osim sto ce proci malo duze pripreme. Onaj mahumutovic je spominjo 4-5 igraca (preldzic, sinanovic, ilic, suton itd) i na kraju ni jednog nije uspio zavrsit. Najlakse je reci 'nece da igraju' i dignut ruke od svega.rossoner je napisao/la:Čim je završio sezonu, pravac Jablanica... Koliko god veliki bio, Braco, nikad nećeš biti kao naš Mirza! Jedva čekam ove pripremne reprezentacije. Odigrat ćemo jako mnogo kvalitetnih utakmica. Ne pratim puno, ali ovako dobro isplanirane pripreme, odlična organizacija, povratak najboljih košarkaša...nije li znak da se u Savezu nešto promijenilo na bolje ?
jbg ako zaista ne zele da igraju tu ne mozes nista ucinite,eh sad druga je stvar sto mi ne znamo da li je sve ucinjeno kako bi ovi momci zaigrali u dresu reprezentacijefloyd je napisao/la:Ne vidim da se puno toga promijenilo, osim sto ce proci malo duze pripreme. Onaj mahumutovic je spominjo 4-5 igraca (preldzic, sinanovic, ilic, suton itd) i na kraju ni jednog nije uspio zavrsit. Najlakse je reci 'nece da igraju' i dignut ruke od svega.rossoner je napisao/la:Čim je završio sezonu, pravac Jablanica... Koliko god veliki bio, Braco, nikad nećeš biti kao naš Mirza! Jedva čekam ove pripremne reprezentacije. Odigrat ćemo jako mnogo kvalitetnih utakmica. Ne pratim puno, ali ovako dobro isplanirane pripreme, odlična organizacija, povratak najboljih košarkaša...nije li znak da se u Savezu nešto promijenilo na bolje ?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
da, ivanovic je rupa od trenera, ne zna on nista o kosarcirogeRF je napisao/la:Ne kazem ja da on nikako ne dobiva lopte, vec ne dobiva lopti onoliko koliko bi ih treo dobiti, jer, on je izvrstan suter pa i sa 7-7,5 metara. To Mirza pokazuje sjajnim tricama sa jako velikih udaljenosti, u tome je fazon! Ne dobiva "dobre" lopte, sve je to, ili pri isteku napada, ili dobije na 7 metara. Nema tu izradjenih pozicija za Mirzu, koje bi on, siguran sam vrlo lahko rijesio! Gotovo nikad ne ostaje sam na sutu. Kad lopta nema gdje, daje se Mirzi da on rjesava! I ako su to dodavanja, onda nemam rijeci!!! pozdrav!storm_raider je napisao/la:Ne bih da se mijesam, ali s ovim postom si se slozio sa gospodinom iznad. Pozdrav.rogeRF je napisao/la:@kksiroki
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Bili mi mogo neko reci kolike su sanse da Mirzu u buducnosti gledamo u najboljoj i najacoj kosarkaskoj ligi? Ako se ne varam bilo je te neke price da bi on mogo preci preko bare ali izgleda da od tog nece bit nista? Stvarno volio bi ga vidjet NBA jer ja mislim da to on zasluzuje, ako ne NBA onda nek ode u Barcu hehe
Podsjeca me na Hidayeta Turkoglu a znamo svi kakav je legenda Hedo! 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- L' Imperator
- Kontakt:
- storm_raider
- Kontakt:
Na ovom nivou na kojem sad igra kosarku, to najvise zavisi od njega samoga. Ako odluci da ode u NBA ligu, otici se sigurno.sajo10 je napisao/la:Bili mi mogo neko reci kolike su sanse da Mirzu u buducnosti gledamo u najboljoj i najacoj kosarkaskoj ligi? Ako se ne varam bilo je te neke price da bi on mogo preci preko bare ali izgleda da od tog nece bit nista? Stvarno volio bi ga vidjet NBA jer ja mislim da to on zasluzuje, ako ne NBA onda nek ode u Barcu hehePodsjeca me na Hidayeta Turkoglu a znamo svi kakav je legenda Hedo!
Sport je lijek za tijelo i duh.
Kada se sve uzme u obzir, Mirza sigurno zasluzuje igrati u NBA ligi. Njegov kvalitet je neosporan, a prije svega, izuzetno je jak, sto jako potrebno za NBA! Iznenadio sam se kada sam cuo (cini mi se da je Edin rekao na areni) da jedini Mirza moze izdrzati Ivanoviceve treninge, nije ni cudo sto mu Ivanovic toliko vjeruje, otud ima preveliku ovlast u Caji! Puca kad hoce, odakle hoce, zna se desiti da promasi nekoliko suteva za redom, ali opet ima veliko povjerenje od strane Duska.
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Mislim da smo ovu igracinu napokon docekali u pravom svjetlu u repki. Partija jucer fenomenalna, nakon Nenada jedini i pravi lider koji je u stanju sam rijesiti tekmu.
Hvala Bogu pa je Mirza Jablanicanin i patriota pa nije potrcao za sakom eura poput drugih 'nasih' igraca.
Mirza hvala ti, Mirza hvala ti ....
Hvala Bogu pa je Mirza Jablanicanin i patriota pa nije potrcao za sakom eura poput drugih 'nasih' igraca.
Cuva Bog Zelju svog!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
nadam se da ce Mirza uskoro u NBA ligu
...zasluzio je
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
hvala Bogu pa imam sugrađana kojima se ponosim za razliku od tog uhljupa s tvog avatara. Što se mene tiče nek nikad ne kaže više da je iz Jablanice! Koja je legenda čovjek, ja se nadam samo da će se već na početku potruditi da nam protiv Finske obezbjede pobjedu, a naravno Mirzinu ugradnju u istoj utakmici očekujem na velikom nivou !mirzza je napisao/la:Mislim da smo ovu igracinu napokon docekali u pravom svjetlu u repki. Partija jucer fenomenalna, nakon Nenada jedini i pravi lider koji je u stanju sam rijesiti tekmu.
Osim - drugo ime za Želju !
Teletovic je pola nase repke... volimo te kralju! 
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, StevieG8, TripleThreat i 14 gostiju.