Pogledaj di je igrao taj Tudor a di tvoj Ibričić. Sa 20 godina je otišao u Juve i tamo igrao 9 godina. A tvoj Ibričić sa 25-26 godina nemože ni u Rubin Kazan.steve-o je napisao/la:sto nisi onda tako napisao odmah vec ono uobicajno podjebavanje...Mrgood je napisao/la:Provociram ako kažem da kraj Srne, Kranjčara, Derenje, Pletikose, Tudora itd. Ibričić je najbolji igrač Hajduka?steve-o je napisao/la:
ma opet ce on u banovice uskoro, vidim opet poceo podjebavati na onaj svoj hinjski nacin..![]()
Svaka mu čast jer trenutno u Hajduku jedini nešto vrijedi od ovih starijih ali ta izjava je veća glupost.al' sto je gore govoris jos da su likovi poput deranje, pletikose i tudora bolji od ibre ccc
Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Ibro,care,bjezi iz Hajduka pa makar i u Majcicu Rusiju.
Mislim da je vrijeme da si Ibro osigura nogometnu egzistenciju i jedan pravi ugovor sa evropskim klubom.Najbolje je iz lige petice.Valjda ce biti dovoljno pametan da to i uradi.
Mislim da je vrijeme da si Ibro osigura nogometnu egzistenciju i jedan pravi ugovor sa evropskim klubom.Najbolje je iz lige petice.Valjda ce biti dovoljno pametan da to i uradi.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Upravo to. Bolje mu i u Koln nego u Rubin. Ali ako je opcija samo Rubin neka ide inače će propasti. Ovo mu je zadnji voz.Johnyx95 je napisao/la:Ibro,care,bjezi iz Hajduka pa makar i u Majcicu Rusiju.![]()
dzaba 8 godina u juventusu kad je stalno ozljeden bio. ista stvar ti ide sto se tice tvoga pletikose, a da nepricam o deranjiMrgood je napisao/la:
Pogledaj di je igrao taj Tudor a di tvoj Ibričić. Sa 20 godina je otišao u Juve i tamo igrao 9 godina. A tvoj Ibričić sa 25-26 godina nemože ni u Rubin Kazan.
ps: to sto jos uvijek pljujes jedan klub poput rubina dovoljno pametnom govori
steve-o je napisao/la:dzaba 8 godina u juventusu kad je stalno ozljeden bio. ista stvar ti ide sto se tice tvoga pletikose, a da nepricam o deranjiMrgood je napisao/la:
Pogledaj di je igrao taj Tudor a di tvoj Ibričić. Sa 20 godina je otišao u Juve i tamo igrao 9 godina. A tvoj Ibričić sa 25-26 godina nemože ni u Rubin Kazan.![]()
. srna je naravno bolji igrac, al ibro sad ode u jacu ligu od ukrajinske pa cemo vidjet sta ce on u jacoj ligi uspjeti! i prestani vise s tim sranjima "ibro nemoze u rubin" etc, ti sjedis za stolom s rubinom i pregovaras pa znas da on nemoze u rubin jelde a klub govori kad ce uskoro prihvatit ponudu rubina
![]()
ps: to sto jos uvijek pljujes jedan klub poput rubina dovoljno pametnom govori
Je bio ozljeđen, ali je i odigrao više od 120 utakmica u prvenstvu za Juve. Da su ga ozljede zaobišle bio bi među najboljim stoperima u Europi u to vrijeme (2000.-2006.)
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sve cestitke za golove i put pod noge i pravac Svabska.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Eto moze umjesto Schweinsteigeraomerbavarac je napisao/la:Sve cestitke za golove i put pod noge i pravac Svabska.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Da,da. Zato jedan Kuranyi ode iz visesampiona Njemacke u Rusiju, u klub koji ni naredne sezone a boga mi i dalje, nece viditi Europe.Mrgood je napisao/la:Upravo to. Bolje mu i u Koln nego u Rubin. Ali ako je opcija samo Rubin neka ide inače će propasti. Ovo mu je zadnji voz.Johnyx95 je napisao/la:Ibro,care,bjezi iz Hajduka pa makar i u Majcicu Rusiju.![]()
Vjerovatno mu ceif tamo igrati
A imao je ponude od Citija,Fenera,Blackburna i navodno Juveta
Zadnja izmjena: neko_iz_mase, dana/u 14 maj 2010, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zadnji vezni??? Tesko da moze kvalitetno igrati na toj poziciji.harishp je napisao/la:Eto moze umjesto Schweinsteigeraomerbavarac je napisao/la:Sve cestitke za golove i put pod noge i pravac Svabska.
Sto se mene tice, moze Bgm. Nikad dosta Bosanaca u Bayernu, barem meni.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da su babi muda, nebi dedu po selu trazila.Mrgood je napisao/la:steve-o je napisao/la:dzaba 8 godina u juventusu kad je stalno ozljeden bio. ista stvar ti ide sto se tice tvoga pletikose, a da nepricam o deranjiMrgood je napisao/la:
Pogledaj di je igrao taj Tudor a di tvoj Ibričić. Sa 20 godina je otišao u Juve i tamo igrao 9 godina. A tvoj Ibričić sa 25-26 godina nemože ni u Rubin Kazan.![]()
. srna je naravno bolji igrac, al ibro sad ode u jacu ligu od ukrajinske pa cemo vidjet sta ce on u jacoj ligi uspjeti! i prestani vise s tim sranjima "ibro nemoze u rubin" etc, ti sjedis za stolom s rubinom i pregovaras pa znas da on nemoze u rubin jelde a klub govori kad ce uskoro prihvatit ponudu rubina
![]()
ps: to sto jos uvijek pljujes jedan klub poput rubina dovoljno pametnom govori![]()
Je bio ozljeđen, ali je i odigrao više od 120 utakmica u prvenstvu za Juve. Da su ga ozljede zaobišle bio bi među najboljim stoperima u Europi u to vrijeme (2000.-2006.)
Moze Ibro svasta nesto.Ako treba i Butta mjenjat.omerbavarac je napisao/la:Zadnji vezni??? Tesko da moze kvalitetno igrati na toj poziciji.harishp je napisao/la:Eto moze umjesto Schweinsteigeraomerbavarac je napisao/la:Sve cestitke za golove i put pod noge i pravac Svabska.
Sto se mene tice, moze Bgm. Nikad dosta Bosanaca u Bayernu, barem meni.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
IBRIČIĆ JE POSLIJE SLIŠKOVIĆA NAJBOLJI "STRANAC" BILIH U POVIJESTI.Svaka mu čast.
Najstarija organizirana navijačka skupina u Europi.NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.th 1950.
Ibro je zvijer.. volio bi da ode u Englesku ili Njemacku iskreno , ali ako ne moze dobar je i Rubin.. dvije sezone su vec zaredom najjaci klub u Rusiji, igrat ce opet Ligu Prvaka.. odlicni su.. a Ibro moze odigrati jednu kvalitetnu sezonu ( uostalmo, ne bi ga placali 5m ako ga ne planiraju u prvi tim ) i onda zapasti u oci vecim klubovima igrama u ligi prvaka..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
ma platiti Ibru 5m je previše. Netreba zaboraviti da je na nekim pregledima padao jer su liječnici utvrdili da ima problema sa koljenima.
JEst upravu si ove sezone nije 5 utakmica odigrao kako treba zbog tih koljena, neznam sto bi ga iko kupovo ionako bezveze igra u Hajduku samo je 17 golova dao i najkorisniji je igrac HNL-atrik je napisao/la:ma platiti Ibru 5m je previše. Netreba zaboraviti da je na nekim pregledima padao jer su liječnici utvrdili da ima problema sa koljenima.
--Pametnij popusta--
Dobiti igraca kakav je nas Ibro za 5 miliona u ovakvom vremenu kada "sjevaju" transferi od 90 miliona je kao da ste dobili na lotu...
Igrac kakav je nas ibro da dolazi recimo iz lige Francuske ili Portugala bio bi 20-30 miliona kao od sale.
Igrac kakav je nas ibro da dolazi recimo iz lige Francuske ili Portugala bio bi 20-30 miliona kao od sale.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
POZDRAV svima,ovdje sam novi pa me zanima da li netko ima pouzdane informacije da li će se igrati uzvrat prijateljske tekme Željo-Hajduk?NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.Torcida 1950 Split.
Najstarija organizirana navijačka skupina u Europi.NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.th 1950.
Ibro se pokazao i u prosloj sezoni igrama u Hajduku, a i repki.. jos sad ova koja je puno bolja.. mislim da je Ibro zasluzio dobar transfer!!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
- bistrikboy
- Kontakt:
Hoce,ali se moraju oko termina dogovoriti,oba kluba u isto vrijeme igraju Europske tekme pa je to malo komplikovano...zike je napisao/la:POZDRAV svima,ovdje sam novi pa me zanima da li netko ima pouzdane informacije da li će se igrati uzvrat prijateljske tekme Željo-Hajduk?NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.Torcida 1950 Split.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nadam se da neće biti nereda,ipak je prijateljska a i klubovi su u dobrim odnosima,valjda se neće naći neki kreteni da pokvare spektakl,ipak su to dva renomirana ex yu kluba,velike tradicije s odličnim navijačima.Ja ću sigurno doći autom preko cijele BIH iz Slav.Broda,trebalo bi biti dosta Torcide.
NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.