Jadna ti je majka kad harishp vidi ovo.Mitar je napisao/la:Muratovic je jedini od svih igraca koji su bili u reprezentaciji u zadnjih pet godina, zaista dostojan naziva panj. Zahirovic je ako nista barem mlad i moze napredovati.
Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mensur Mujdža
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
To ste ga quotali da ne izbjegne haretovu osvetu, jel ?
Al likova po pdf - u repke zadnjih dana, sve na nekim teškim drogama.
Ne znaju nikako sagovornika sa druge strane kompjutera normalnim putem uvjeriti u svoje tvrdnje i mišljenje.
Al likova po pdf - u repke zadnjih dana, sve na nekim teškim drogama.
Ne znaju nikako sagovornika sa druge strane kompjutera normalnim putem uvjeriti u svoje tvrdnje i mišljenje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Imamol mi jednog atleticara koji moze ici 100 metara ispod 11 sekundi,da odma Avdiju izbacimo iz reprezentacije,ako je samo brzina bitna,ili da spucamo kakvu premiju Boltu,pa nek dolazi na okupljanja reprezentacije,kao na mitinge dijamantne lige,jbga,ipak ako jedino zbog brzine neki zasluzuju poziv,onda ovi koji su brzi od tih,trebaju biti i glavni igraci reprezentacije.
Ako je povreda ozbiljna onda boga mi imamo ozbiljan problem.Uz Spahu,Dzeku,Pjanu Bega i Misketa najvazniji igrac u reprezentaciji.Za njega nema zamjene a da i ne spominjem da je jedini igrac koji jednako kvalitetno igra i u odbrani i u napadu,moderni desni bocni jedini takve vrste kojeg mi imamo.
Pa jel ima iko informacije o toj povredi mujdze ?
Citao sma malo njemacke medije iako nisam nesto specijalno dobar sa njemackim. Pise da ima istegnuce u koljenu i da ce vjerovatno propustiti mec sa Leverkusenom.
Ma samo da je zdrav za slovaka ...Batko je napisao/la:Citao sma malo njemacke medije iako nisam nesto specijalno dobar sa njemackim. Pise da ima istegnuce u koljenu i da ce vjerovatno propustiti mec sa Leverkusenom.
Evo ovdje recimo pise da je upitan za Leverkusen. Mozda bude igrao protiv USA? Do Slovaka se on moze jos 3 puta povriejditi...grgr je napisao/la:Ma samo da je zdrav za slovaka ...Batko je napisao/la:Citao sma malo njemacke medije iako nisam nesto specijalno dobar sa njemackim. Pise da ima istegnuce u koljenu i da ce vjerovatno propustiti mec sa Leverkusenom.
http://www.tv-suedbaden.de/Aktuelles/Sp ... -ungewiss/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mnogo intelektualaca ovdje, malo pismenih, manje pismenih te totalno nepismenih. Ali eto hvala Bogu vise ne odlucuju ni lobiji ni poluretardirani navijaci, odlucuje selektor. I to pravi selektor, nikakav cirkusant ni prevarant. Tako da mozete naruciti vece kolicine lijekova za smirenje, jer Avdija ce jos dugo biti clan ove reprezentacije.
SI AMO CONte!!!
Neko Murat,neko Izmet.Cartman je napisao/la:Jadna ti je majka kad harishp vidi ovo.Mitar je napisao/la:Muratovic je jedini od svih igraca koji su bili u reprezentaciji u zadnjih pet godina, zaista dostojan naziva panj. Zahirovic je ako nista barem mlad i moze napredovati.
Sto se tice panjeva,ocigledno su neki promasili sumu.Cuj jedini dostojan panja a Mikelini,Stojan i pun klinac drva za ogrijeva.
Da ne pricamo da bi vas dvojica vjerovatno Jakirevica opet pozvali umjesto Murata..mozda.Ipak je to legenda Marakane.
U vezi Mujdze da se sto prije oporavi jer jedina zamjena mu je Ogi,ali i on ima tehnickih problema sa koljenom.
Vrske moze pripomoci,ali jedno zadnjih 20 minuta kad se drugi umore.Kad bi zabio pobjedonosni gol protiv Slovaka,imam osjecaj da bi se 30% foruma slagiralo od muke.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Harishp> Sta znaci to kad neko ima tehnickih problema sa koljenom? 
Znaci da je nayeb'o.Honorar je napisao/la:Harishp> Sta znaci to kad neko ima tehnickih problema sa koljenom?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Znaci da je nayeb'o.Honorar je napisao/la:Harishp> Sta znaci to kad neko ima tehnickih problema sa koljenom?
Od nekog ko ima preko 17 hiljada postova ocekujem malo ozbiljniji odgovor mada mozda ne bi treb'o, prije ce biti da ganjas neki rekord ili ko zna sta. Nebitno, Ogi se vraca u septembru na teren, operacija kriznih ligamenata je prosla kako treba tako da prica o "tehnickim" problemima nije tacna.
Ti sa sesdesetak postova bi vec trebao da skontas logiku ili ko zna sta.Nebitno,potrgati ligamente(ili u tom fazonu) je nista drugo nego naebati pola godine,cirka sto i povratak na teren nije bas povratak.Jer i tu treba par mjeseci da nadodje.Honorar je napisao/la:harishp je napisao/la:Znaci da je nayeb'o.Honorar je napisao/la:Harishp> Sta znaci to kad neko ima tehnickih problema sa koljenom?
Od nekog ko ima preko 17 hiljada postova ocekujem malo ozbiljniji odgovor mada mozda ne bi treb'o, prije ce biti da ganjas neki rekord ili ko zna sta. Nebitno, Ogi se vraca u septembru na teren, operacija kriznih ligamenata je prosla kako treba tako da prica o "tehnickim" problemima nije tacna.
Kao sto su Vedo,Pandza itd prosli ili ned'o bog nikome Sudic.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
lucif3R666
- Kontakt:
mislio je da kaze HRONICNI problema sa koljenomharishp je napisao/la:Znaci da je nayeb'o.Honorar je napisao/la:Harishp> Sta znaci to kad neko ima tehnickih problema sa koljenom?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
E pa nije mislio ni to:"HRONICNI problema sa koljenom",nego HRONIČNIH problema!lucif3R666 je napisao/la:mislio je da kaze HRONICNI problema sa koljenomharishp je napisao/la:Znaci da je nayeb'o.Honorar je napisao/la:Harishp> Sta znaci to kad neko ima tehnickih problema sa koljenom?
Pa pola vas guta ovo slovo H na kraju!Jadne su vaše te profesorice bosanskog jezika
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Velika steta sto ga nema , al neka se odmara potrebniji je za slovake ...
Bit ce spreman vec za sljedece kolo BL kako sam citao tako da ...Saurman je napisao/la:S obzirom da je koljeno u pitanju hmm.