Ja bih i sa njom bio na oprezu, nikad se ne znaPrincipatus je napisao/la:Ma do utakmice jos samo mineralnu vodu.

Moderator/ica: admin
Ja bih i sa njom bio na oprezu, nikad se ne znaPrincipatus je napisao/la:Ma do utakmice jos samo mineralnu vodu.
po rodjenju je mogao igrat za hrvatsku...ja napisah fino osnovna pravila kod dobivanja drzavljanstva su: po rodjenju i po roditeljima...stvar je izbora....pa mi bosanci se zalimo da nas neko diskriminise a mi ovim postovima diskriminisemo pola svijeta....a neki nisu svjesni sta cine postavljanjem nacistickih slika, a ne znam kako je neko to mogao dozvolit na ovom forumu...al to je vec problem kompletne redakcije ovog sitea, moj nijeGenghis je napisao/la:@effe_sa - Po tebi je Spahić hrvat?
Pa nemoj počinjati opet, majka mu stara.Genghis je napisao/la:@effe_sa - Po tebi je Spahić hrvat?
Koje nacisticke slike? Mozel link , posto nisam vidio, cisto onako da vidim o kakvim se slikama radi?effe_sa je napisao/la:po rodjenju je mogao igrat za hrvatsku...ja napisah fino osnovna pravila kod dobivanja drzavljanstva su: po rodjenju i po roditeljima...stvar je izbora....pa mi bosanci se zalimo da nas neko diskriminise a mi ovim postovima diskriminisemo pola svijeta....a neki nisu svjesni sta cine postavljanjem nacistickih slika, a ne znam kako je neko to mogao dozvolit na ovom forumu...al to je vec problem kompletne redakcije ovog sitea, moj nijeGenghis je napisao/la:@effe_sa - Po tebi je Spahić hrvat?
paša moj vise sam literature procitao nego ti i svi ostali zajedno koji bi da me optuzuju.....prema tome vidis da na neke postove i ne odgovaram...sta ja imam nekom odgovarat koji bi zelio da postane slavan samo preko foruma jer u svom zivotu ne moze nista postic...i taj da mi pise o literaturi...takvima odgovaram ovako:tony-mortale je napisao/la:razvalio si me argumentima, nemoj više molim teeffe_sa je napisao/la:ti si jedini indijanac ovde...ustvari nisi ti jedini ima vas jos partony-mortale je napisao/la:e moj effe čitaj ponovo al sve, taman pomislim ipak se može objasniti neka stvar ljudima i naiđe indijanac koji opet po svom, mogao si dosad naći neku literaturu o tom pitanju naroda, nacije i državljanstva a ne da se sramotiš po forumu![]()
ono o literaturi je bilo malo šala ali više ozbiljno, stvarno bi trebao nešto pročitati o tom pitanju može ti samo koristiti, nikako naštetiti
Evo još jednog bajeharishp je napisao/la:RodjeniGenghis je napisao/la:@effe_sa - Po tebi je Spahić hrvat?![]()
Isto ko' sto je onaj @vuk sto je pojeo opanak ,Srbijanac bre
Vidim vec se traze izgovori za debakl koji se sprema vecerasPrincipatus je napisao/la:Ma i da pobjede Spanci, sve laganini, ovo je U21 Njemacke, zato sljedecih 8 godina, kad ova reprezentacija sazrije, se zna da ce Njemacka osvajati sve SP i EP. Bice dosadno. Mozda odmah da prestanemo organizovati ta takmicenja, novca i nervi ce se ustediti.
Ma ne to je bio samo mamac, a ti odmah ugrizes.Genghis je napisao/la: Vidim vec se traze izgovori za debakl koji se sprema veceras
Drug moj ja sam Bosanac, a to što se u "Ustavu " BiH direktno ne spominje Bosanac to ne znači da oni ne postoje (ima ih vjerovatno više od nekih koji se spominju u "Ustavu" BiH). Ti bi trebao pronaći literaturu i vidjeti da Bosna, a samim tim i Bosanci, postoje preko 1000 godina.tony-mortale je napisao/la:u bih ne postoji narod bosanac-ako čitaš imalo to znaš, al et izgleda slabo ustav bih u svojoj preambuli(vjerovatno prvi put čuješ ovu riječ) spominje Bošnjake, Hrvate i Srbe o bosancima ni riječi, e sad možda je meni krivo što je to tako, možda je i tebi, ali mu tu ništa ne možemo jer je to takovolim_ciglu je napisao/la:Na bosanskom forumu govoriti da NE POSTOJE bosanci. Jeli moderatori spavaju ili im se yebe?tony-mortale je napisao/la:... u hrvatskoj i srpskoj reprezentaciji ne igraju bosanci jer taj narod ne postoji(ustav poznaje bošnjake srbe hrvate), a to što su porjeklom iz bih ili su rođeni u bih ne znači da oni nisu srbi ili hrvati, al ovo su teške političke teme i nisu za ovog foruma, al morao sam napisati ovima što tvrde da je piotr trohovski njemac i sl
I dokle vise dopustati nazivati Njemacku repku nacistima.
sportsport, dovidjenja!
Slazem se , treba ignorisati provokatore i fokusirati se na utakmicu i fudbal, ipak je ovo sportski forum , ali me jednostavno povuce koja nebulozageronimo je napisao/la:Pa nemoj počinjati opet, majka mu stara.Genghis je napisao/la:@effe_sa - Po tebi je Spahić hrvat?![]()
Koliko je Spahić proveo vremena u Hrvatskoj a koliko jedan Ozil, Boateng ili Khedira u Njemackoj?
Ljudi generacijama već zive u Njemackoj, rođeni su tu, nekima je jedan od roditelja Nijemac.
Pričajte o najljepšoj sporednoj stvari na svijetu, iako već poodavno nije sporedna...
Princi, NBG care, simbol ...dobre kobasice, sladoleda, igračaka...i mnogo čega još.
ti si se poceo hvatat stvari o kojoj ne znas....ti bi sad natjerao nekog da pripada nekom narodu...kod tih igraca se vidi po disciplini i pristupu igri da su nijemci mozda vise nego neki koji su tamo rodjeni...upijaju ljudi mentalitet i tu se osjecaju sretno...di stefano je nekad davno promijenio 3 reprezentacije pa niko nista nije govorio, a sad problem sto ljudi rodjeni u njemackoj ili oni koji tamo zive od djetinjstva a nisu kolonizacijom dovedeni ko sto su druge drzave radile (holandija, francuska i slicno) i sad ti igraci problem....a da je njemacka lose igrala i provlacila vi bi rekli provlaci se, posto taj argument nemate sad nalazite drugetony-mortale je napisao/la:effe, opet ti kažem nisi sve čitao ili veze nemaš o čemu pišeš treće nema.
o sticanju državljanstva nije bilo riječi nego o nacionalnoj pripadnosti, državljanstvo bih je stekao bono vox a dva puta u životu bio u bih, i zna reći zdravo na našem, ali to što ima državljanstvo ne znači da je pripadnik jednog od 3 konstitutivna naroda u bih.
odjava.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.