ev ovako pise bukvalno

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Brate to je previse ....johnnyHZ je napisao/la:zmajevi posebno lulić koji je pretrčao tačno 15723m. ...
ev ovako pise bukvalnoako je istina treba mu dati nagradu IDOL NACIJE
![]()
174m po minutijohnnyHZ je napisao/la:zmajevi posebno lulić koji je pretrčao tačno 15723m. ...
![]()
ma i meni nerealno al ako uzmemo da je odradio otprilike par sprinteva u minuti GORE DOLEMegamon je napisao/la:174m po minutijohnnyHZ je napisao/la:zmajevi posebno lulić koji je pretrčao tačno 15723m. ...
![]()
![]()
![]()
Mislim da ovo nije niko uspio ove godine
nisam ovo ni u Ligi prvaka vidio da je presao 13 000 a ne skoro 16 0004ever alone? je napisao/la:Mislim da je to ubjedljivo najvise od svih kvalifikacionih meceva ikada. ;D
Da jbte, pa Kuyt pretrci 11 kmPonos Torina je napisao/la:nisam ovo ni u Ligi prvaka vidio da je presao 13 000 a ne skoro 16 0004ever alone? je napisao/la:Mislim da je to ubjedljivo najvise od svih kvalifikacionih meceva ikada. ;D![]()
Slazem se sa vecinom, ali sve zavisi protiv koga igramo. Protiv Luksemburga mozemo igrati sa dva napadaca, pa cak i ovono comment je napisao/la:Utakmica je odigrana na najvecem mogucem nivou od svih igraca koji su bili na terenu. Kao najboljeg ovog puta bio izdvojio Senada Lulica, jednostavno faszinantno odigrao.
Igrao je beka i odigrao vrhunsku partiju. Inace igra BiH je bila za svaku pohvalu, pas igra koju bih ovako izdovio je bila za 10, brza, opasna, direktna, jednostavno perfektna. Opasnost napadaca, pogotovo Dzeke jako visoka, u nekim duelima je imao 4 rumunska igraca protiv sebe.
Kratko i jasno, vidi se u igri konstantno napredak prema prosloj utakmici. Kombinujemo jako dobro, u sustini nevjerovatno dobro. Taktika, borbenost, odlucnost, pas igra, jednostavno svaki dio u igri je bio jako dobar.
Tako da moram cestitati treneru na ovako dobroj postavi i taktici.Medutim, vidjelo se i nekih nedostataka, Mravac je bio ok, ali djeluje u nekim duelima jako nesigurno, treba nam tu neko jaci. Nadarevic je kvalitetniji od Mravca ali nije ni on optimalno rjesenje. Misimovic je bio ok, ali morace to biti jos bolje. To su nam trenutno pored suspenzije najvece brige, barem moje misljenje.
Sto se tice buducih utakmica, mislim da bih formacija 4-5-1 bila idealna za nas tim, vec jednom sam pojasnio da je iluzija misliti da sa jednim spicem nemozemo stvoriti dovoljan pritisak. Mi nemozemo igrati 4-4-2 jer nemamo igrace za tu formaciju, nema je cak ni Njemacka koja igra 4-2-3-1. A samo u 4-4-2 ima mjesta za Vedada. Tako da bih ja probao vec protiv Rumunije 4-2-3-1. Postava bih izgledala odprilike ovako:
-----------------Hasagic----------------
--Mujdza--Nadarevic--Spahic--Lulic--
--------Rahimic------Medunjanin------
--Pjanic-----------------------Salihovic-
---------------Misimovic---------------
-----------------Dzeko------------------
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.