MIOMIR ODOVIC je i dobar čovjek i trener,,,,,,,lisander je napisao/la:Oda je najbolji trener u drzavi
NK GOŠK Gabela
Re: NK GOŠK Gabela
Koji vrlo lako dopusta da mu uprava i menadzeri sklapaju ekipu,na to trebate obratiti paznju.lisander je napisao/la:Oda je najbolji trener u drzavi
Ali isto tako i od takvih igraca uvek napravi dobar rezultat.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
sad u gabeli vlada pozitivna atmosfera i nece zrinjskom biti lako iduce kolo..
mi ce mo ici na pobjedu,ali ni bod nije los
prizeljkujem dobru utakmicu i neka bolji pobjedi ipak je i zrinjski nas klub

mi ce mo ici na pobjedu,ali ni bod nije los
prizeljkujem dobru utakmicu i neka bolji pobjedi ipak je i zrinjski nas klub

PA buzaeru da ima "leđa", ne bi sigurno. Ovako, insan, šta će, teško je odbit "hljeb" u ovom vaktu u ovoj državi pa se moraju praviti i neki kompromisi.Devil je napisao/la:Koji vrlo lako dopusta da mu uprava i menadzeri sklapaju ekipu,na to trebate obratiti paznju.lisander je napisao/la:Oda je najbolji trener u drzavi
Ali isto tako i od takvih igraca uvek napravi dobar rezultat.
A već sam ranije, netom nakon najave njegovog dolaska, rekao da je Odović odličan potez GOŠK-a. Odličan trener.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Najbitnije je ne izgubiti iduce kolo, samo nek se redaju tekme bez poraza, jos malo dok se ova ekipa do kraja uigra.
A zrinjski sigurno nije toliko bolji od goska (ako i jest) da se lavovi nebi mogli s njima nadigravati kod kuce, nek bude minimalna pobjeda sa puno golova, ajmo 3:2
A zrinjski sigurno nije toliko bolji od goska (ako i jest) da se lavovi nebi mogli s njima nadigravati kod kuce, nek bude minimalna pobjeda sa puno golova, ajmo 3:2

Potpisujemgg1919 je napisao/la:Najbitnije je ne izgubiti iduce kolo, samo nek se redaju tekme bez poraza, jos malo dok se ova ekipa do kraja uigra.

Dobro dosli ima mjesta za svenapravljenje je napisao/la:Imate li mjesta za nas 600-700 dole...sprema se invazija...nek' bolji pobjedi, ovo će nama biti kao domaća utakmica
Bod ko kuca idemo dalje..
i sta ocekujete u srijedu hocete opet biti zadovoljni remijem???
mada mi idemo po pobjedu i siguran prolazak ali remi i siv zadovoljni
lijep pozz hercegovci

lijep pozz hercegovci

ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Naprijed GOŠK, velika je stvar za tako malo mjesto biti konkurentan na državnom nivou.
Probat ce mo dobit ali tesko da ce mo proci dalje i ovo nam je velik uspjeh sta smo usli u premijer ligu.marsovac je napisao/la:i sta ocekujete u srijedu hocete opet biti zadovoljni remijem???![]()
mada mi idemo po pobjedu i siguran prolazak ali remi i siv zadovoljni
lijep pozz hercegovci
Troskovi su veliki tako da ovdje sigurno zavrsavamo putovanje

Ipak ne možete dalje u Kupu... GOŠK - ČELIK 1-3
Sretno u nastavku Premijer lige.
dođo smo vidje smo pobjedi smo!!! sretno dalje i vidimo se u revansu 

ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
Kao sto rekoh nase su ambicije ostanak u PL,ipak je Celik bio bolji i bilo je za ocekivat da nas dobijetehamlet je napisao/la:Ipak ne možete dalje u Kupu... GOŠK - ČELIK 1-3
Nadam se da ste se dobro osjecali u Gabeli i da nije bilo problema.
Sretno
LG01
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma zijanite će oni od nas sa našim momcima dole ili bez...
Sad će me Grdan demantovati

Sad će me Grdan demantovati

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Grdan ne navija za GoškBianconeri1988 je napisao/la:Ma zijanite će oni od nas sa našim momcima dole ili bez...
Sad će me Grdan demantovati![]()

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Goskovci,u utakmicu uci oprezno i bez potcjenjivanja jer danas svako igra fudbal!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
to dule samo je bitno da se ekipa ne potcjeni...dobro si to rekao al ono bas...odavno nisam vidjeo da neko ovako pametno razmislja...nadam se da ce neko iz uprave goska da vidi ovo ili neko od igraca pa da im prenese...sigurno ce doci do izrazaja ta podcjenjivacka mana kad se igra protiv ovih iz sarajeva...al fakat al ono bas fakat si ovo dobro rekao...nije da te furam al bgm dule bas si pametan decko i ne znam...ostao sam vise bez texta...nadam se da ces kad se zavrsi tekma shvatiti da si veoma pametan decko i da tu intelegenciju treba iskoristiti sto prije...Dule 078 je napisao/la:Goskovci,u utakmicu uci oprezno i bez potcjenjivanja jer danas svako igra fudbal!
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- vidovitadjemila
Sad iz kladionice Millenijum .Mislio sam da ovdje zviznem X ko kucu ali je tekma blokirana.Zanimljivo...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
-
- Kontakt:
Bit ce prekinutavidovitadjemila je napisao/la:Sad iz kladionice Millenijum .Mislio sam da ovdje zviznem X ko kucu ali je tekma blokirana.Zanimljivo...

Cuo sam da ce Manijaci doc u civilu,nije to pametan potez kad vec ne dolazite organizirano
Nadam se da ce susret proc bez incidenata
Trenutno korisnika/ca: Beli98, perodeformero i 26 gostiju.