Kao i Grenebole a onda su odjednom pali nigdje ih nije bilo.Phill Jackson je napisao/la:Spahin Montpellier vodi 1-0 protiv Lensa..odlicno su krenuli,,ako ovu dobiju imace 3 pobjede i 2 remija..bez poraza su
Ligue 1
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Francuska liga
Danas u Francuskoj veoma slabi napadači, neraspoloženi :/ Sve po 1:0; 0:0; slabo pravo...9 golova u 7 tekmi
Valjda se ljudi umorili sada dok su igrali za reprezentacije 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Nista novo francuzi igraju tako oduvijek jedino Lyon i Marsej koji znaju potopiti ostalo nista.GunnerS je napisao/la:Danas u Francuskoj veoma slabi napadači, neraspoloženi :/ Sve po 1:0; 0:0; slabo pravo...9 golova u 7 tekmiValjda se ljudi umorili sada dok su igrali za reprezentacije
Marseille - Montpellier u 21h na Sportklubu.

oooooooooo yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........ribery je napisao/la:Marseille - Montpellier u 21h na Sportklubu.
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
- marseille_unique
- Kontakt:
i sta bi kako vam se spahic provede, hahah 4: 2
marseille 4 2 montpelier
lucho sjajan prvi gol i asistenicja za marseille a sta reci za nianga medu tri najbolja napadaca u evropi kakav je gol cojk dao i isto asistiro
evo golova
[youtube][/youtube]
marseille 4 2 montpelier
lucho sjajan prvi gol i asistenicja za marseille a sta reci za nianga medu tri najbolja napadaca u evropi kakav je gol cojk dao i isto asistiro
evo golova
[youtube][/youtube]
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
marseille_unique: razmontirali ste ih
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
marseille_unique je napisao/la:i sta bi kako vam se spahic provede, hahah 4: 2
marseille 4 2 montpelier
Dobro "nam se Spahic provede"

Glupo je reci da je ekipa koja je vodila 4:0 pobijedila na srecu, ali je Marseille jucer stvarno ima srece. Nisu se sastavili sa loptom do 31. minute, kada Lucho daje gol (Niangov gol), a prije toga Montpeiller imao 2 stopostotne prilike. Odmah nakon prvog gola jos jedna stopostotna, naravno fula i onda Niang daje odlican gol. To je prelomilo utakmicu, nije lahko doci sebi nakon dva primljena gola u 3-4 minute, posebno kad svo vrijeme dominiras na terenu.
- marseille_unique
- Kontakt:
nije im niko kriv sto su im napadaci oklijevali kod prilika pa ih blokiral;i bonart i heinze, to nije sreca nego ne znanje, zato su i pogodili stativu i profulali onu drugu sansu, je si vidio kako niang to cik cak malo slaloma i gol sta ces sami su sebi krivi , napadaci im se usrali pred golom i zato su se proveli vako pogledaj snimak pa ces vidit ja sam vec gledo tri puta tu utakmicu ispocetka do kraja pa znam sta pricam
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
ej mozda nema veze al zanima me...navijaci PSG a.. da li oni imaju neke veze sa srbima tj prijateljstva ili slicno?? hvala
Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997
- RK Gradacac
- Kontakt:
- marseille_unique
- Kontakt:
znam ja o tome sve ali ne zanima , tako da ti poredlazem da odes na google ili na burek.com i na temu kluba koji ima veze sa tim
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- alan_kardec
- Kontakt:
Vođa jedne od glavnih PSG-ovih navijačkih grupa je Srbin,a dal održavaju prijateljske odnose sa navijačima nekih srpskih klubova,to ne znam.n4n3 je napisao/la:ej mozda nema veze al zanima me...navijaci PSG a.. da li oni imaju neke veze sa srbima tj prijateljstva ili slicno?? hvala
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Hmm, nisam baš siguran u to, al eto hajd, nek bude! Koliko sam ja primjetio u Francuskoj najludje navijače ima PSG, međutim ni to nepomaže PSG-u da bude bolji od Lyon-a!alan_kardec je napisao/la:Vođa jedne od glavnih PSG-ovih navijačkih grupa je Srbin,a dal održavaju prijateljske odnose sa navijačima nekih srpskih klubova,to ne znam.n4n3 je napisao/la:ej mozda nema veze al zanima me...navijaci PSG a.. da li oni imaju neke veze sa srbima tj prijateljstva ili slicno?? hvala

- alan_kardec
- Kontakt:
Napoli SSC je napisao/la:Hmm, nisam baš siguran u to, al eto hajd, nek bude! Koliko sam ja primjetio u Francuskoj najludje navijače ima PSG, međutim ni to nepomaže PSG-u da bude bolji od Lyon-a!alan_kardec je napisao/la:Vođa jedne od glavnih PSG-ovih navijačkih grupa je Srbin,a dal održavaju prijateljske odnose sa navijačima nekih srpskih klubova,to ne znam.n4n3 je napisao/la:ej mozda nema veze al zanima me...navijaci PSG a.. da li oni imaju neke veze sa srbima tj prijateljstva ili slicno?? hvala
Ma ja sam siguran u to.Čitao sam negdje o tome.Čini mi se da je onaj marsejovac nekad davno pisao na tu temu dok je još bio pod starim nickom.
@marseille_unique možeš li nam reći nešto više o tome?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
manijaci su to zesci, samaraju se medjusobno po benzinskim pumpama kad igraju po strani dio navijaca koji su arapi/afrikanci protiv bijelih fasista koji su oduvijek bili medju boulogne boys... zato ovi arapi/afrikanci imaju svoj kop na parku princeva, a bijeli svoj.Napoli SSC je napisao/la:Hmm, nisam baš siguran u to, al eto hajd, nek bude! Koliko sam ja primjetio u Francuskoj najludje navijače ima PSG, međutim ni to nepomaže PSG-u da bude bolji od Lyon-a!alan_kardec je napisao/la:Vođa jedne od glavnih PSG-ovih navijačkih grupa je Srbin,a dal održavaju prijateljske odnose sa navijačima nekih srpskih klubova,to ne znam.n4n3 je napisao/la:ej mozda nema veze al zanima me...navijaci PSG a.. da li oni imaju neke veze sa srbima tj prijateljstva ili slicno?? hvala
Opet vidim Bordeauxa kao glavnog favorita za naslov,mada naravno bih volio da to bude Lyon ali sta je tu je 

------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
Podrzavam Lyon normalno. Nije to bio slucaj prethodnih sezona, ali ipak sada nas dragulj igra za taj tim i zelim da osvoji sampionat. Ima nekoliko klubova koji im mogu opasno zaprijetiti, ali mislim da su oni favoriti u svakom slucaju.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- edvin_199
- Kontakt:
HAHAHAH LYON MARSEILLE 5 5!!!!!!Pjanic zakuco
----------Van der sar-----------
------Ferdinand-----Vidic------
--Rafael------------------Evra--
-Valencia---Carrick----Giggs--
----------------Nani-------------
--------Owen-------Ronney----
------Ferdinand-----Vidic------
--Rafael------------------Evra--
-Valencia---Carrick----Giggs--
----------------Nani-------------
--------Owen-------Ronney----
Pjanic nas DOKTORedvin_199 je napisao/la:HAHAHAH LYON MARSEILLE 5 5!!!!!!Pjanic zakuco

------------------------Cech---------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.