hehe, odlično primjećeno,kolegaKanavaro uvijek igra dobro kada mu je iza ledja Buffon pa tako je najbolje partije u zivotu pruzao u Parmi i Juventusu kada je iza njega bio Buffon,dok je u Realu i Interu igrao dosta losije.Samo sad tu ima jos jedan "mali sitni " detalj,kad god je Kanavaro igrao dobro pored njega je bio Thuram
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Juventus Torino
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Cannavaro je igrao fantasticno na SP 2006 u Njemackoj gdje su Talijani postali prvaci, ali tada nije bilo Thurama pored njegaultrasstyle_tz je napisao/la:Samo sad tu ima jos jedan "mali sitni " detalj,kad god je Kanavaro igrao dobro pored njega je bio Thuram

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nerko_Juventino je napisao/la:Dino,svaka cast za slike.
ma sila su italijani ... uvijek su bili fanatici samo što u zadnje vrijeme zakoni EU-e jebu sve ... ne možeš baklju ko čovjek zapaliti a da ne završiš u tvorzaRz88 je napisao/la:lijepe slike, čudo atmosfera

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Vechia Signora cilja na visoko
zele sad i xabija
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 48914.aspx
zele sad i xabija

pa nije valjda da nam i oni mogu maznuti igraca ispred nosa kao sto nam je to Barca najvjerovatnije uradila za VilluBrnJeeH je napisao/la:Vechia Signora cilja na visoko
zele sad i xabija

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Mi se hitno moramo rijesiti Trezegea, Camoranesia, Tiaga, Poulsena, i slicnih olupina. To je moje misljenje... Dok Del Piero i Canavaro mogu biti rjesenje za jos jednu sezonu. Alex je Alex... To prvenstveno ih treba iskoristiti da ovi mladji igraci uz njih stasaju, koje treba maksimalno forsirati, narocito Giovinca, koji je predvodnik nove generacije. MISLIM DA CEMO BITI MNOGO BOLJI U ODNOSU NA PROSLU SEZONU, I DA CEMO IMATI REALNE SANSE ZA SKUDETO.
MENI MOJE, A VAMA VASE
Oce li biti ista od one trampe Trezeguet-Grosso sto su najavljivali?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sumnjam, juve je zainteresovan za Santosa, lijevog bocnog
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- alan_kardec
- Kontakt:
F.G.R. HARMANI je napisao/la:Mi se hitno moramo rijesiti Trezegea, Camoranesia, Tiaga, Poulsena, i slicnih olupina. To je moje misljenje... Dok Del Piero i Canavaro mogu biti rjesenje za jos jednu sezonu. Alex je Alex... To prvenstveno ih treba iskoristiti da ovi mladji igraci uz njih stasaju, koje treba maksimalno forsirati, narocito Giovinca, koji je predvodnik nove generacije. MISLIM DA CEMO BITI MNOGO BOLJI U ODNOSU NA PROSLU SEZONU, I DA CEMO IMATI REALNE SANSE ZA SKUDETO.
Cannavaro više ne može biti rješenje za Cataniju,a ne za Juve.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
tako to biva sa igracima koji igraju na snagu a ne na tehniku, kada ih stignu godine nema ih nigdje. mislim da ce kanavarova sudbina stici i pujola iz barse jos jedan iz kategorije sirovih igraca
- Alex Del Piero
- Kontakt:
Milsim da Juve treba dovesti jos jednog stopera,sto mladjeg ,jer kanavaro vise nije klasa za Juveta.Trezegea nek ne prodaju,jer je on jos uvijek jedan od najbojlih napadaca na svijetu.Juve nek dovede zapatu ili santakrocea za desnog beka i stopera,a za lijevog beka alexa santosa ili da vrate criscita iz Djenove koji ce biti strasan igrac.iduce cemo godine biti prejaki ako se Juve pojaca na pozicijama koje su tanke.
FORZA JUVE!!!!FORZA ALEX!!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Jučer sam negdje čitao da će Trezeguet blizu prelaska u Lyon, zna li neko da li je to istina i da li ima nekih novih pojačanja na pomolu. Eh da hoćete više skinuti onaj Inter sa vrha. Dosta više i njih i onog Mourinha.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
sve dok u Interu igra Ibra tesko da ce Juve uspjeti skinuti Intera sa prvog mjestael-fighter je napisao/la:Jučer sam negdje čitao da će Trezeguet blizu prelaska u Lyon, zna li neko da li je to istina i da li ima nekih novih pojačanja na pomolu. Eh da hoćete više skinuti onaj Inter sa vrha. Dosta više i njih i onog Mourinha.

A je zalosti i pojedini komentara, stvarno mi se i ne dolazi na ovu zaista odlicnu temu, zaista zalosno
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
znam da mislis na moj komentar...ali doista tako stoje stvari...odkako je Ibra dosao u Italiju njegov klub je uvjek osvajao scudeto nezavisno da li je to Juve ili Interamir je napisao/la:A je zalosti i pojedini komentara, stvarno mi se i ne dolazi na ovu zaista odlicnu temu, zaista zalosno

Nisam mislio na tvoj komentar, tvoj komentar je normalan, i imas pravo da navijas za koga hoces, ali ja pisem o nekim nelogicnim postovima koji su zaista za strucne ljude, a pojedinci pricaju nelogicno najvise u vezi koga bi trebalo otjerati iz JUVENTUSA, pojedina imena spominje a koji su glavni u JUVENTUSU,JameS je napisao/la:znam da mislis na moj komentar...ali doista tako stoje stvari...odkako je Ibra dosao u Italiju njegov klub je uvjek osvajao scudeto nezavisno da li je to Juve ili Interamir je napisao/la:A je zalosti i pojedini komentara, stvarno mi se i ne dolazi na ovu zaista odlicnu temu, zaista zalosno
Volim te JUVENTUS dok sam ziv, zivi ti i zivjet ce i moja dusa
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Kako prenosi Sky Sports Italia, Juventus je u svoje redove doveo Brazilca Felipe Mela iz Fiorentine uz odštetu od 20 milijuna eura, a u redove ljubičastih preselit će i Marco Marchionni. Melo je tek prošli tjedan potpisao novi ugovor sa Fiorentinom, u kojem je stajala odštetna klauzula od 25 milijuna eura.
Bivši nogometaš Almerie je sa Juventusom potpisao petogodišnji ugovor vrijedan 2,6 milijuna eura po sezoni.
Juventus je već duže vrijeme bio u potrazi za kvalitetnim veznim nogometašem, a njihova prva meta bio je Udineseov Gateano D'Agostino. Međutim, nakon što sa Udineseom nisu uspjeli dogovoriti iznos odštete okrenuli su se Melu. 25-godišnji Melo će postati treći brazilski nogometaš u redovima Juventusa, uz Amaurija i Diega.
Sa ovim pojacanjima mislim da je Juve prvi kandidat za titulu,napad i vezni red prejak
Bivši nogometaš Almerie je sa Juventusom potpisao petogodišnji ugovor vrijedan 2,6 milijuna eura po sezoni.
Juventus je već duže vrijeme bio u potrazi za kvalitetnim veznim nogometašem, a njihova prva meta bio je Udineseov Gateano D'Agostino. Međutim, nakon što sa Udineseom nisu uspjeli dogovoriti iznos odštete okrenuli su se Melu. 25-godišnji Melo će postati treći brazilski nogometaš u redovima Juventusa, uz Amaurija i Diega.
Sa ovim pojacanjima mislim da je Juve prvi kandidat za titulu,napad i vezni red prejak

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Omerbavarac
- Kontakt:
I Juve poceo kao Milan sa ovim Brazilcima, a slazem se da imaju strasan vezni red ali za napad ne bih se slozio, mislim da Inter ima bolje napadace....

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Inter tacno ima bolje napadace tacnije ima jednog Ibrahimovica koji je za klasu iznad svojih kolega u timu,dog juve ima 3-4 napadaca koji su svi klasa,Alex,Amauri,Iaquinta,Trezeguet...a iza njih dva kreativca koja ce ih hraniti loptama Diego i Giovanico...omerbavarac je napisao/la:I Juve poceo kao Milan sa ovim Brazilcima, a slazem se da imaju strasan vezni red ali za napad ne bih se slozio, mislim da Inter ima bolje napadace....![]()
------Melo---Sisoko-----Giovanico
--------------Diego---------
-----Del Piero------Amaruri------
Meni je ovo prejako...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nemoj zaboraviti Milita koji se prosle sezone nadavao golova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.