GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

steve-o
Kontakt:

Re: Dinamo i BBB

Post Postao/la steve-o » 09 jan 2010, 16:19

rukovodstvo tottenhama su stvarno idioti ako ponude €10 mio. za jednog lovrena pogotovo kad se uzme u obzir da im ovakav igrac uopste i netreba..

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 10 jan 2010, 22:26

Indeks kaže prodan Zeničanin Lovren naš ;) u Lyon,naplati Maminjo .Sretno mu.
Fi hajati.
GO Bosno.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 jan 2010, 01:03

loptica je napisao/la:Indeks kaže prodan Zeničanin Lovren naš ;) u Lyon,naplati Maminjo .Sretno mu.

Uze Dinamo dobru lovu nizašta.Kažu 8 i po miliona evra.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 jan 2010, 01:11

Lovren je jedan od najboljih mladih obrambenih u Hrvatskoj, ako ne i najbolji pored Vide. Samo rad i rad i pravi razvoj, buduci reprezentativac koji ustvari posjeduje inteligenciju u igri za jednog obrambenog. Sretno.

Nizasto? Niposto.
...Život za Široki...

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 11 jan 2010, 01:13

ŠB_Fidelis je napisao/la:Lovren je jedan od najboljih mladih obrambenih u Hrvatskoj, ako ne i najbolji pored Vide. Samo rad i rad i pravi razvoj, buduci reprezentativac koji ustvari posjeduje inteligenciju u igri za jednog obrambenog. Sretno.

Nizasto? Niposto.
nije on puno bolji od cocalica koji je otisao za 75 000 eura

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 11 jan 2010, 01:52

damirko je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Lovren je jedan od najboljih mladih obrambenih u Hrvatskoj, ako ne i najbolji pored Vide. Samo rad i rad i pravi razvoj, buduci reprezentativac koji ustvari posjeduje inteligenciju u igri za jednog obrambenog. Sretno.

Nizasto? Niposto.
problem lezi u tome sto ovaj igra u HNL a cocalic u nasoj ligi. hrvatski igraci su uvijek bili preskupi..

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 jan 2010, 03:21

Nizasto? Niposto.
Najbolji u Hrvatskoj? :lol: To mu je baš priznanje veliko. :mrgreen: Hrvatska liga je po rejtingu 37. u svijetu pa ti sad vidi.Hrvati odavno nisu imali nekog mladog štopera koji,ako ništa bar obećava zato su Lovrena digli u nebesa.Ovaj Vida kojeg ti spominješ je bar 30% bolji nego Lovren (ali je medijski skoro potpuno zapostavljen u odnosu na ovog drugog),pa ipak kad se bude prodavao u inostranstvo,Osijek za njega neće uzeti ni pola koliko je Dinamo za Lovrena.Lovren je samo momak koji obećava i ništa više,dok se Vida već odavno dokazao u hnl-u,a i u mladoj reprezentaciji.Dinamo ima sposobne ljude koji znaju pregovarati sa velikima.Kad su za Lovrena uzeli skoro 9 miliona,za Vidu bi uzeli 15.
Dobro će unovčiti i Tomečaka,a sa Mandžukićem su mislim, malo zakasnili tj.trebali su ga pustiti ljetos.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 11 jan 2010, 12:53

sve zavisi kako tko nogomet shvaća. od vremena roberta kovača bolji se stoper u hrvatskoj nije pojavio. nažalost nije igrač hajduka ali to nije razlog da se ne kaze da nije na putu da postane vrhunski igrač. jedno je igrati u osijeku a drugo je u dinamu i hajduku

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 12 jan 2010, 01:09

Transfer je navodno težak preko 10 miliona, 7 će dobiti odmah a ostatak kad neke klazule odradi, određeni broj nastupa i to. Svaka čast upravi Dinama. Sad će se otvoriti više mjesta za Tomislava Barbarića koji je po meni čak i veći stoperski potencijal od Lovrena. Njega ne trebaju dati ispod 15 miliona eurica.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 12 jan 2010, 02:41

alan_kardec je napisao/la:

Nizasto? Niposto.
Najbolji u Hrvatskoj? :lol: To mu je baš priznanje veliko. :mrgreen: Hrvatska liga je po rejtingu 37. u svijetu pa ti sad vidi.Hrvati odavno nisu imali nekog mladog štopera koji,ako ništa bar obećava zato su Lovrena digli u nebesa.Ovaj Vida kojeg ti spominješ je bar 30% bolji nego Lovren (ali je medijski skoro potpuno zapostavljen u odnosu na ovog drugog),pa ipak kad se bude prodavao u inostranstvo,Osijek za njega neće uzeti ni pola koliko je Dinamo za Lovrena.Lovren je samo momak koji obećava i ništa više,dok se Vida već odavno dokazao u hnl-u,a i u mladoj reprezentaciji.Dinamo ima sposobne ljude koji znaju pregovarati sa velikima.Kad su za Lovrena uzeli skoro 9 miliona,za Vidu bi uzeli 15.
Dobro će unovčiti i Tomečaka,a sa Mandžukićem su mislim, malo zakasnili tj.trebali su ga pustiti ljetos.
''Jedan od''. Ne vidim kakve to veze ima. Jedan Corluka je otisao iz hnl-a kao najbolji desni bek pa danas igra premijer ligu. Koja ti je poanta? Ne treba usporedjivati ligu sa Dinamom. Jasno je sta Dinamo radi i kakve igrace dovodi i pravi, realno jedino njima to uspijeva, tako da ti je pokusaj omalozavanja cisti fail.

Lovrena nitko nije digao u nebesa. Kao sto rekoh, jedan je od najboljih (jos jednom cu ti istaknuti ovo jedan od) stopera u Hrvatskoj. To je cinjenica. Vida je i sluzbeno najbolji stoper u ligi, s cim se ja slazem. Osijek za Vidu ne moze uzeti istu brojku jer je jednostavno receno clan Osijeka, a to se sa Dinamovim rejtingu i kupoprodajnoj moci ne moze nositi, neovisno o kakvom se igracu radi, jer Osijek nije u stanju odbijati neke nemoralne ponude. Njemu je najpametnije da dodje u Dinamo i zamijeni Lovrena, i nastavi li kao i dosad, sigurno ce takodjer zavrsiti u dobrom inozemnom klubu, a takvi i nisu bas levati da uzimaju bilo koga za bilo kakve pare.

Tko god sta mislio o svemu tome, umjetnost je na ovom trzistu uzeti za jednog stopera toliki novac, a u tome je Mamic majstor.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 12 jan 2010, 02:47

damirko je napisao/la:

Nizasto? Niposto.
To je do Zeljeznicara. Da igra u Širokom, npr., vjerujem da bi otisao za bar duplo veci novac. Al, mislim, necemo sad usporedjivati multimilijunski transfer, sa sitnisom, realno. Odraz lige, odraz klubova.
A dalje, ne bih se bas slozio da nije bolji igrac. Ok, ajde ne puno bolji, al on je mlad, perspektivan, inteligentan u igri, tko god ga je gledao sloziti ce se da je uz Vidu onaj igrac koji ce zamijeniti Kovaca, Simunica i sl. u hrvatskoj reprezentaciji, a znamo oboje gdje je hrv. reprezentacija, pa cak i uz ovaj neuspjeh, a to, priznati ces, puno vise znaci potencijalnom kupcu nego Cocalicev transfer (cast njemu jer smatram da je vjerojatno najbolji stoper u ligi, bio).
Lovrenu svaka cast, dobar je igrac, inteligentan stoper, i sve mu najbolje. Ako nastavi kako je poceo, sigurno ce biti igraca od njega, a nije ni Lyon lud da za bilo koga daje taj novac.

Sto se tice samih Dinamovih igraca iz omladinske skole, od Tomecaka ionako ocekujem daleko najvise.
...Život za Široki...

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 12 jan 2010, 02:55

Svaka ti je na mjestu. Dinamo je prica za sebe sto se tice prodaja igraca.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 jan 2010, 03:02

ŠB_Fidelis je napisao/la:

Nizasto? Niposto.
''Jedan od''. Ne vidim kakve to veze ima. Jedan Corluka je otisao iz hnl-a kao najbolji desni bek pa danas igra premijer ligu. Koja ti je poanta? Ne treba usporedjivati ligu sa Dinamom. Jasno je sta Dinamo radi i kakve igrace dovodi i pravi, realno jedino njima to uspijeva, tako da ti je pokusaj omalozavanja cisti fail.

Lovrena nitko nije digao u nebesa. Kao sto rekoh, jedan je od najboljih (jos jednom cu ti istaknuti ovo jedan od) stopera u Hrvatskoj. To je cinjenica. Vida je i sluzbeno najbolji stoper u ligi, s cim se ja slazem. Osijek za Vidu ne moze uzeti istu brojku jer je jednostavno receno clan Osijeka, a to se sa Dinamovim rejtingu i kupoprodajnoj moci ne moze nositi, neovisno o kakvom se igracu radi, jer Osijek nije u stanju odbijati neke nemoralne ponude. Njemu je najpametnije da dodje u Dinamo i zamijeni Lovrena, i nastavi li kao i dosad, sigurno ce takodjer zavrsiti u dobrom inozemnom klubu, a takvi i nisu bas levati da uzimaju bilo koga za bilo kakve pare.

Tko god sta mislio o svemu tome, umjetnost je na ovom trzistu uzeti za jednog stopera toliki novac, a u tome je Mamic majstor.
Pa gdje sam ja pokušao omalovažiti bilo koga?Upravo sam i ja govorio o tome kako Dinamo ima sposobne ljude koji znaju pregovarati sa bogatima i koji znaju uzeti velike pare za mladog i još uvijek nedokazanog igrača i na tome im skidam kapu i po tome su prvi u regionu.Što se tiče poređenja Ćorluke i Lovrena,reći ću ti da se Ćorluka još kao igrač Dinama dokazao i u mladoj,a pogotovo u A reprezenaciji,naravno i u klubu.Gdje se dokazao Lovren?Samo u hnl-u,koja kao ni ostale lige sa ex-yu prostora,nije na nekoj naročitoj cijeni u Evropi,uostalom to je mislim i potpunom fudbalskom laiku jasno.Zbog toga je njih dvojicu skoro nemoguće porediti i zbog toga sam ja gore rekao da je Dinamo uzeo velike pare skoro nizašta.Kažeš ne treba upoređivati ligu sa Dinamom.Pa Dinamo osim te dominacije koju godinama ima u hnl-u,u Evropi skoro ništa godinama unazad nije napravio osim par pobjeda protiv prosječnih evropskih timova.Doduše mnogi nemaju ni to.
Lion je mnogo rizikovao ovom kupovinom.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 12 jan 2010, 03:24, ukupno mijenjano 1 put.
RIP Adis Selmanović

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 12 jan 2010, 03:20

Nebitno. I jedan i drugi su tu potekli sto direktno ide na kvalitet, a ne eventualnu afirmaciju. Dakle, receno ti ne stoji jer gledas na to s pogresne strane. Nemas mi sta govoriti o Corluki, Hrvat sam, iako nisam ni za Dinamo ni Hajduk, ''posao'' mi je da sve to pratim i znam, tako da je suvisno o tome pricati.
Btw., i Lovren je igrao u mladim selekcijama hrv. reprezentacije, a vjerujem da si svjestan da upravo ta mlada selekcija trenutacno jedina ima mogucnost otici na veliko natjecanje, tako da ni to nije tako los izlog prije nego neki od njih postanu A reprezentativci.
Opet kazem, spominjanje HNL-a ti je nebitno u ovom kontekstu, rijec je o Dinamu koji u ocima Europe provjereno pravi dobre igrace neovisno o ostalima, a to sve je bilo na eksponatu i u Europi primarno, a ne nuzno protiv Istre, Karlovca, ili tamo nekog desetog pa da na osnovu toga daju sudove, a uz poziv i u hrvatsku reprezentaciju i vrlo vjerojatno buducnost u istoj uz daljni napredak i rad, logicno je da ce postici odredjenu cijenu dolazeci iz Dinama koji ima najsposobnijeg menadzera, neovisno sta drugo ljudi o njemu mislili, cijenu koja bi mozda mogla samo rasti uz dodatnu afirmaciju igrama u A reprezentaciji kad se stariji igraci oproste, stoga, ocekivano je da postigne vecu cijenu nego ostatak lige kad se sve to uzme u obzir.
...Život za Široki...

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 12 jan 2010, 11:21

ŠB_Fidelis je napisao/la:

Pa gdje sam ja pokušao omalovažiti bilo koga?Upravo sam i ja govorio o tome kako Dinamo ima sposobne ljude koji znaju pregovarati sa bogatima i koji znaju uzeti velike pare za mladog i još uvijek nedokazanog igrača i na tome im skidam kapu i po tome su prvi u regionu.Što se tiče poređenja Ćorluke i Lovrena,reći ću ti da se Ćorluka još kao igrač Dinama dokazao i u mladoj,a pogotovo u A reprezenaciji,naravno i u klubu.Gdje se dokazao Lovren?Samo u hnl-u,koja kao ni ostale lige sa ex-yu prostora,nije na nekoj naročitoj cijeni u Evropi,uostalom to je mislim i potpunom fudbalskom laiku jasno.Zbog toga je njih dvojicu skoro nemoguće porediti i zbog toga sam ja gore rekao da je Dinamo uzeo velike pare skoro nizašta.Kažeš ne treba upoređivati ligu sa Dinamom.Pa Dinamo osim te dominacije koju godinama ima u hnl-u,u Evropi skoro ništa godinama unazad nije napravio osim par pobjeda protiv prosječnih evropskih timova.Doduše mnogi nemaju ni to.
Lion je mnogo rizikovao ovom kupovinom.
Istina, ali Dinamo pumpa cijenu na račun prethodnih milionskih transfera jer od svih dosadašnjih jedino Balaban je bio mačak u vreći, ostali su svi opravdali očekivanja. E sad 10 miliona naravno da je puno, ali to je plod Dinamove dobre financijske situacije, tako da oni bez problema mogu zalupiti vrata pred nosom ako ponuda nije nemoralna. Jedino što si fulio je usporedba sa Ćorlukom. Vedran u njegovim godinama je bio mnogo slabiji. Lovren ipak ima dva nastupa za A vrstu, preko 30 utakmica u evropi, nekoliko golova, tako da ne treba podcijenjivati. Naravno da je još nedokazan, ali ipak njemu je tek 20 godina. Niti sa Vidom se ne može uspoređivati. Vida je niži 15 cm od Lovrena i totalno su druga tipa braniča.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 12 jan 2010, 13:31

Je li istina da dinamovci idu na pripreme u antaliju.Tako sam cuo, al sto je jos zanmljivije je to da na to isto mjesto gdje ce igraci Dinama vrsit pripreme dolaze i igraci Crvene Zvezde :lol:

Ako mi moze samo neko ovo potvrdit ili demantovat ;)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 12 jan 2010, 13:37

Zimske pripreme u Turskoj su njima već tradicionalne!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 12 jan 2010, 13:41

More biti, nisam pratio njihove pripreme i to, al ovu informaciju sam cuo od jednog kolege sa drugog foruma.Igraci Zvezde i Dinama na istom mjestu i vremenu da obavljaju pripreme je pomalo rizicno, ali vidjecemo ne bi trebalo biti nekakvih slaganja ako je vec ovo istina, ipak hvala za info.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 12 jan 2010, 20:48

Čitam Manđžukić na treningu poludio od ljubomore ,nije mu glava razumna zbog transfera Lovrena.
Kao otišo s treninga poplavili mu nokti,
izvor 24h ;) :roll:
Možda kopačke puštaju boju.Svašta! :roll:

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 12 jan 2010, 20:49

bambina je napisao/la:Čitam Manđžukić na treningu poludio od ljubomore ,nije mu glava razumna zbog transfera Lovrena.
Kao otišo s treninga poplavili mu nokti,
izvor 24h ;) :roll:
Možda kopačke puštaju boju.Svašta! :roll:
Ama glumac,derpe... i na to sve tambura od igraca!
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.