ija sam isto primjetio tek doso a vec glumac postoAllGunsBlazing je napisao/la:Ovaj Alexis ko da je Katalonac, vec se uveliko baca..
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
I tako. Na zapadu nista novo.
Da ne bi Valdesa, ne bi Real ni dao gol.
Ekipa koja igra fudbal, je pobjedila ekipu koja prodaje dresove.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Da Ronaldo nije nedodirljiv kao sto jeste, poslao bi ga Murinjo na klupu.(naravno samo na ovoj utakmici, ne inaceMaGiCa je napisao/la:Kod Murinhovih ekipa mi se svidjalo to sto niko ne seta po terenu,dok sad kad vidim kako se Ronaldo ponasa tj. igra, garantujem da bi bez njega Real do sada vec vodio sa 2 i vise razlike. CR7 treba da nauci da pogadja zicere na najvecim utakmicama, da bi mogao da stane u istu recenicu sa Messijem.
Nivo fudbalskog znanja pojedinih igraca Reala (Pepe, Marcelo...), jednak je nivou fudbalskog znanja prosecnog karatiste u karate klubu Beograd. Dakle nula (0). Ne gledaju gde biju, i to bukvalno...
Fabregas objasnio igru glavom, a Sanchez dribling.
Barca bolja, i ovakva kakva je, i steta bi bilo da ih gubljenje bodova protiv krs ekipa kosta lige.

Zadnja izmjena: Soni, dana/u 10 dec 2011, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- Donnie Darko
- Kontakt:
lafo sanchez prije nije bio glumac.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Baš dosadna utakmica, nigdje ničega...nema onog žara i borbe, svi igrači mrtvi...
Navijači su posebna priča, bolja atmosfera na dženazi

Navijači su posebna priča, bolja atmosfera na dženazi

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
IgorBL je napisao/la:I tako. Na zapadu nista novo.

Visca el Barça ! Mes que un club !
- thenaturalone
- Kontakt:
Imal kakav jaci protivnik, ovi su slabi, cak vise ni el clasico nije kao sto je bio.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Opet Real ispusi foru, a bas sam pomislio da je dosao kraj Barcinoj dominaciji.
Utakmica k'o utakmica i nije nesto odusevila, izgleda da je nedostatak crvenih kartona ucinio istu nezanimljivom.
Kako god, Real i dalje ima prednost, doduse svega tri boda, ali to u nekim slucajevima zna biti itekako dovoljno.
Utakmica k'o utakmica i nije nesto odusevila, izgleda da je nedostatak crvenih kartona ucinio istu nezanimljivom.

Kako god, Real i dalje ima prednost, doduse svega tri boda, ali to u nekim slucajevima zna biti itekako dovoljno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hajd dijete ne provaljuj seBianconeri1988 je napisao/la:Real promašuje, Barca zabija.
Što je najgore Real bolje igra, a uvijek nekako izgubi...
Ronaldo je čisto zeznuo večerašnju utakmicu za Real.

Magnífica victòria de Barcelona

Zadnja izmjena: EnesBesic, dana/u 11 dec 2011, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la:Opet Real ispusi foru, a bas sam pomislio da je dosao kraj Barcinoj dominaciji.
Utakmica k'o utakmica i nije nesto odusevila, izgleda da je nedostatak crvenih kartona ucinio istu nezanimljivom.![]()
ja gledam tabelu i vidim da je Barca prva..a Real ima utakmicu manje
- thenaturalone
- Kontakt:
Sta reci, koju poslugu porati, kome?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma gledaj koliko hoces, samo racunaj da ce u zaostaloj tekmi uzeti tri bobe.Thecoldfear je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:Opet Real ispusi foru, a bas sam pomislio da je dosao kraj Barcinoj dominaciji.
Utakmica k'o utakmica i nije nesto odusevila, izgleda da je nedostatak crvenih kartona ucinio istu nezanimljivom.![]()
ja gledam tabelu i vidim da je Barca prva..a Real ima utakmicu manje

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
skola fudbala u malomthenaturalone je napisao/la:Sta reci, koju poslugu porati, kome?

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- el-fighter
- Kontakt:
Ima jos jedan ClasicoOmerbavarac je napisao/la:Opet Real ispusi foru, a bas sam pomislio da je dosao kraj Barcinoj dominaciji.

Barca opet rutinski protiv Reala. Tacno sam pomislio da bi ovaj derbi mogao biti mali zanimljiviji, ali Real treba jos dosta raditi da dodje na Barcin nivo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Matori, ja iznosim svoje mišljenje kao neutralan, nisam navijač ni Barce ni Reala, svako ko je gledao utakmicu će reći da je Real trebao zabiti 3 gola u prvom i da je bio bolji...EnesBesic je napisao/la:
Hajd dijete ne provaljuj se![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Magnífica victòria de Barcelona
I na početku drugog dok Barca nije sretno zabila drugi gol Real je bolje stajao...
Ali s tobom je suvišno diskutovati, ti odmah pokušavaš nešto da provališ na razini nekog mlađeg adolescenta a ne na razini čovjeka od 40 godina...
Za tebe se ubio ovaj film:
http://www.imdb.com/title/tt0405422/
Ž '21!
Trenutno smo najjaci Iniesta radi sta hoce , Messi sta hoce.Svi navijaci Reala i svi oni sto su govorili kako ce Real ponizit Barcu nek idu lec da ih ne gledam.DOMINACIJAAAAAAAAAAA SE NASTAVLJAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !
- Giallorossi
- Kontakt:
Prvi put smo gledali El Clásico u kojoj nije bilo većih sudijskih pogreski, gdje nije bilo ozbiljnih svadja između igrača i na kojem nije bilo većih kontroverznih situacija.
Inače, stara priča na terenu, prevladava Barcelona, Real se borio, al` im nista nije uspjevalo i uvijek kad svi govore pred El Clasicom,Real je boljoj formi,Barcelona im demonstrira školu nogometa,posebno u 2.pol.
Danasnja utakmica je josh jedan dokaz,da je Barcelona bez obzira na stanje na tabeli bolja od Reala..
Po meni odlucujuci momenat utakmice je bio kad je Ronaldo promasio onaj udarac glavom,jbg ono je lakse pogodit nego fulit,da je pogodio utk. bi isla drugim tokom ovako potpuno zasluzena pobjeda Barce..
Inače, stara priča na terenu, prevladava Barcelona, Real se borio, al` im nista nije uspjevalo i uvijek kad svi govore pred El Clasicom,Real je boljoj formi,Barcelona im demonstrira školu nogometa,posebno u 2.pol.
Danasnja utakmica je josh jedan dokaz,da je Barcelona bez obzira na stanje na tabeli bolja od Reala..
Po meni odlucujuci momenat utakmice je bio kad je Ronaldo promasio onaj udarac glavom,jbg ono je lakse pogodit nego fulit,da je pogodio utk. bi isla drugim tokom ovako potpuno zasluzena pobjeda Barce..
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Ofsajd prije drugog Barcinog gola:

Real odigrao solidno veceras, vidlo se da nije vise tako izrazena razlika, no ovi su jos uvijek kvalitetniji, jos kad imaju srece, takav je ishod. Kikica uzasan, kompleksas stari!

Real odigrao solidno veceras, vidlo se da nije vise tako izrazena razlika, no ovi su jos uvijek kvalitetniji, jos kad imaju srece, takav je ishod. Kikica uzasan, kompleksas stari!
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- NeverRetreat
- Kontakt:
prema goal.com igrac utakmice dzeko
Steta, Real je bio zreo za jos jedne petarde...igraci barce kraljevi...ni u najrizicnijim situacijama ne ispucavaju loptu nego se hladnokrvno dodaju...po cijenu da prime i go, a umal jos jedan ne dobise tako, ali zato im je to uslo u krv i tako mocno djeluju sa tim insistiranjem od noge do noge...Guardiola jos jednom nadmudrio Murinja- kobajagi najboljeg trenera HAHAHAHA! 

"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.