Skijaski skokovi
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Skijaski skokovi
Ne razumijem one kako ga nisu mogli voljeti
.
Legenda je bio
.
Samo steta sto trenutno nema pravog nasljednika.
Kamil Stoch je bio posao odlicno , ali nema ga u zadnje vrijeme nigdje.
Legenda je bio
Samo steta sto trenutno nema pravog nasljednika.
Kamil Stoch je bio posao odlicno , ali nema ga u zadnje vrijeme nigdje.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ja sam zbog Malysza i počeo pratiti skokove. Jedini skakač ikada, za kojeg sam istinski navijao. Sada kad nema njega, haman da sam prestao pratiti ski skokove. A i ovaj sport je sam od sebe upropašten. Nekakvi koeficijenti vjetra, kapije i slična s.ranja su upropastili draž ovog sporta.

Leteći Poljak, Matti Hautemaki, Janne Ahonen (iako ovu dvojcu nikad nisam volio), Noriaki Kasai, Romoren i ostali. Klasa, elita, uživancija za gledati.

Leteći Poljak, Matti Hautemaki, Janne Ahonen (iako ovu dvojcu nikad nisam volio), Noriaki Kasai, Romoren i ostali. Klasa, elita, uživancija za gledati.
FK Pjetlovi
I Sven Hannawald 
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
mojih finaca na mapi nema, sljedece godine ce biti kao švedska ili francuska nekad, ono jedan predstavnik koji uvijek bude na granici izmedju dvije serije
tuga šta uradiše od nacionalnog sporta broj 2
nema potpisa
Njemci ponovo dominiraju
danas prvih 10, 5 nijemaca a Severin Freund razvaljuje 
Naravno. Maestralan je bio i Sven.D10S je napisao/la:I Sven Hannawald
Tako je to već duže vremena. Znali su Olli, Matti i kompanija ponekad "iznenaditi" sa jednim dužim skokom, al' obično bi onda drugi bio katastrofalan. Iako nikad nisam volio Fince, nekako od njihove propasti je krenula i propast ovog sporta.Admir_Sa je napisao/la:mojih finaca na mapi nema, sljedece godine ce biti kao švedska ili francuska nekad, ono jedan predstavnik koji uvijek bude na granici izmedju dvije serijetuga šta uradiše od nacionalnog sporta broj 2
FK Pjetlovi
od prošle sezone je krenulo, prije dvije sezone oli, hautameki, a prije larinto su cesto bili na postoljima, a i pobjedjivali su. a sad nemaš finca medju 20, vec 5-6 takmicenja prošlo. valjda katastrofalan rad sa mladima je uzrok ovog
nema potpisa
Meni se činilo da je taj period mnogo duži.Admir_Sa je napisao/la:od prošle sezone je krenulo, prije dvije sezone oli, hautameki, a prije larinto su cesto bili na postoljima, a i pobjedjivali su. a sad nemaš finca medju 20, vec 5-6 takmicenja prošlo. valjda katastrofalan rad sa mladima je uzrok ovog
Nego, zanima me dokle je Šliri došao sa pobjedama. Koliko ih sada tačno ima?
FK Pjetlovi
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ima 42 pobjede, još mu 4 fale da se izjednači s Nykenenomreds je napisao/la:Meni se činilo da je taj period mnogo duži.Admir_Sa je napisao/la:od prošle sezone je krenulo, prije dvije sezone oli, hautameki, a prije larinto su cesto bili na postoljima, a i pobjedjivali su. a sad nemaš finca medju 20, vec 5-6 takmicenja prošlo. valjda katastrofalan rad sa mladima je uzrok ovog
Nego, zanima me dokle je Šliri došao sa pobjedama. Koliko ih sada tačno ima?
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Gregor ce sigurno oboriti vecinu rekorda koje ovaj sport nudi, momak je vec sada ovdje u Austriji ziva legenda. Meni nekako nikada nije sjeo, od Adlera sam nekako najvise gotivio Koflera.
stari vuk... uzas kako se rano povukao iz ovog sporta... mogao je toliko toga jos da napravi.

nova nada:

stari vuk... uzas kako se rano povukao iz ovog sporta... mogao je toliko toga jos da napravi.

nova nada:

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Peterku je uvukla previše slava i alkohol i to je bio kraj za njega. Mada so se ljudi odlučili pomoči, da se je opet digao na noge i sada je trener Slovenske ženske reprezentancije i ide mu baš sasvim dobro.
Naravno ja kao Slovenac sam za naše. Ali od stranih mi je največi svih vremena bio Janne Ahonen. Kad je otišao, meni ovi skokovi više nisu to to. A kao svakemu Slovencu najviše mi znači Planica i ove velike skakonice Vikersund, Obersdorf, Kulm,.... gdje nema boljeg od Roberta Kranjca.
Ne volim Austrijance.
A Adam Małysz isto tako jedna od največih legendi. Kada smo još igrali fudbal u školi, još uvjek se sječam, kada je neko imao penal, uvjek prije pucanja rekao je Adam Malysz Poljska.
Naravno ja kao Slovenac sam za naše. Ali od stranih mi je največi svih vremena bio Janne Ahonen. Kad je otišao, meni ovi skokovi više nisu to to. A kao svakemu Slovencu najviše mi znači Planica i ove velike skakonice Vikersund, Obersdorf, Kulm,.... gdje nema boljeg od Roberta Kranjca.
Ne volim Austrijance.
A Adam Małysz isto tako jedna od največih legendi. Kada smo još igrali fudbal u školi, još uvjek se sječam, kada je neko imao penal, uvjek prije pucanja rekao je Adam Malysz Poljska.
Jesi l' gled'o pretprošle sezone kad je Mattiju falilo 0.01 da pobijedi, a uze pobjedu Larinto, il' kad završi iz Morgija u Oberstdorfu. Imao je još par drugih mjesta. Jao kako mi je samo bilo žao što još jednom nije pobijedio.Admir_Sa je napisao/la:od prošle sezone je krenulo, prije dvije sezone oli, hautameki, a prije larinto su cesto bili na postoljima, a i pobjedjivali su. a sad nemaš finca medju 20, vec 5-6 takmicenja prošlo. valjda katastrofalan rad sa mladima je uzrok ovog
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Sjeca li se neko Britanca Eddie Edwards..joj koja je on bio legenda 80-tih 
mene je sahranilo 2002 na olimpijadi kada su njemci uzeli zlato u timskoj konkurenciji za 0,01 bod, nakon 8 skokovaClaus je napisao/la:Jesi l' gled'o pretprošle sezone kad je Mattiju falilo 0.01 da pobijedi, a uze pobjedu Larinto, il' kad završi iz Morgija u Oberstdorfu. Imao je još par drugih mjesta. Jao kako mi je samo bilo žao što još jednom nije pobijedio.Admir_Sa je napisao/la:od prošle sezone je krenulo, prije dvije sezone oli, hautameki, a prije larinto su cesto bili na postoljima, a i pobjedjivali su. a sad nemaš finca medju 20, vec 5-6 takmicenja prošlo. valjda katastrofalan rad sa mladima je uzrok ovogA bio mi je najdraži skakač.
I dalje mi nije jasno što se, osim slabe forme, povukao. Pa bilo je i gorih od njega, eto Schmitta, čist primjer.
nema potpisa
Sven HannawaldAdmir_Sa je napisao/la:mene je sahranilo 2002 na olimpijadi kada su njemci uzeli zlato u timskoj konkurenciji za 0,01 bod, nakon 8 skokovaClaus je napisao/la:Jesi l' gled'o pretprošle sezone kad je Mattiju falilo 0.01 da pobijedi, a uze pobjedu Larinto, il' kad završi iz Morgija u Oberstdorfu. Imao je još par drugih mjesta. Jao kako mi je samo bilo žao što još jednom nije pobijedio.Admir_Sa je napisao/la:od prošle sezone je krenulo, prije dvije sezone oli, hautameki, a prije larinto su cesto bili na postoljima, a i pobjedjivali su. a sad nemaš finca medju 20, vec 5-6 takmicenja prošlo. valjda katastrofalan rad sa mladima je uzrok ovogA bio mi je najdraži skakač.
I dalje mi nije jasno što se, osim slabe forme, povukao. Pa bilo je i gorih od njega, eto Schmitta, čist primjer.
uvijek ja navijam za timove/sportiste koji u karijerama imaju velike kolicine nesrece
Stephan Hocke
Michael Uhrmann
Martin Schmitt
sve sam skakao kad su osvojili, a bio sam razocaran kad je Hanwald na velikoj skakaonici dirao snijeg pri doskoku i nije dosao do zlata,a jos pri tome zavrsio 4.

Kako njega nema ne pratim više
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma daj sta vam je ljudi
sad je meni zanimljivije neg ranije
ja sam mrzio Ahhonena (jel se tako pise
) i svu finsku repku zajedno s austrijskom danas(Šliri Morgi ) mali Harrry Potter ih razvali uvijek na velikim takmicenjima 
ja sam ovaj sport počeo prattiti kad je Andreas Andi Goldberger rasturao
trenutno mi je najdraži skakač Morgernstern
@ finci...
a kod njih je u zadnje vrijeme veliki problem rezultata u svim zimskim sportovima, izgleda da su im generacije loše se potrefile ili loš rad trenera s omladinom... samo Makarainen u biatlonu ostvaruje pokoju pobjedu, ostalo je sve slabo...
trenutno mi je najdraži skakač Morgernstern
@ finci...
a kod njih je u zadnje vrijeme veliki problem rezultata u svim zimskim sportovima, izgleda da su im generacije loše se potrefile ili loš rad trenera s omladinom... samo Makarainen u biatlonu ostvaruje pokoju pobjedu, ostalo je sve slabo...
hokej na velikim takmicenjima bi rekao da nikad nije bio bolji, al ovo ostalo tanko
podatak da finci na posljednje dvije zimske olimpijade nisu uzeli zlato je zastrašujuci 
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.