Edin Višća
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Višća
Čestitke Višći, nisam pratio utakmicu, drago mi je da ponovo stavlja sebe u prvi plan u ekipi, zaslužuje mjesto u prvih jedanaest, i konačno, zabija golove, iako to nije njegov posao.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
eto gola
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobar gol, pokazao veliku brzinu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pretrčao ih je od centra sve
koliko se meni čini

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
A nama se u repci dizelasi vuku po terenu, imamo samo dva relativno brza igraca na spisku Lulica i Stevu, a Pape za Viscu opste nije ni cuo.Cartman je napisao/la:Dobar gol, pokazao veliku brzinu.
Bravo Visca! Steta sto nije dobio poziv protiv Slovenije. Nadam se da ce uskoro dobiti.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
I to u 75. minutiCartman je napisao/la:Dobar gol, pokazao veliku brzinu.

Da, mogao je Visca dobit mjesto na spisku. Tip igraca koji je dobar kao dzoker sa klupe. Moze da unese brzinu u igru.vendeta87 je napisao/la:A nama se u repci dizelasi vuku po terenu, imamo samo dva relativno brza igraca na spisku Lulica i Stevu, a Pape za Viscu opste nije ni cuo.Cartman je napisao/la:Dobar gol, pokazao veliku brzinu.
Tek kad Visca i Nadarevic dobiju poziv u repku, mozemo reci da je to ozbiljna ekipa koja ima 4 brza i tehnicki potkovana krila i selektor moze da bira onu dvojicu koji su u najboljoj formi.Cartman je napisao/la:Da, mogao je Visca dobit mjesto na spisku. Tip igraca koji je dobar kao dzoker sa klupe. Moze da unese brzinu u igru.vendeta87 je napisao/la:A nama se u repci dizelasi vuku po terenu, imamo samo dva relativno brza igraca na spisku Lulica i Stevu, a Pape za Viscu opste nije ni cuo.Cartman je napisao/la:Dobar gol, pokazao veliku brzinu.
Gdje je sad aRmani da nas ubjeđuje kako je Višća najbolji BH igrač ? 

Pa Vrsajevic je isto tako brz i jako dobar igrac. Sta je samo radio Interu u Ligi Evrope, lako je ovom Visci tamo levatit neke kukuzospore, kretenospore, amaterospore itd. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- samoposteno
- Kontakt:
ali to je viscaBIHfan je napisao/la:Pa Vrsajevic je isto tako brz i jako dobar igrac. Sta je samo radio Interu u Ligi Evrope, lako je ovom Visci tamo levatit neke kukuzospore, kretenospore, amaterospore itd.

Zanetti izjavio da u svojih 20 godina igranja, nikada nije vidio tako dobrog igraca.BIHfan je napisao/la:Pa Vrsajevic je isto tako brz i jako dobar igrac. Sta je samo radio Interu u Ligi Evrope, lako je ovom Visci tamo levatit neke kukuzospore, kretenospore, amaterospore itd.
Visca je 4-5 godina mladji od Vrsajevica, a ako do sada niste skontali Vrsajevic je bek ( u Hajduku igra iskljucivo tu poziciju) a ne krilo.samoposteno je napisao/la:ali to je viscaBIHfan je napisao/la:Pa Vrsajevic je isto tako brz i jako dobar igrac. Sta je samo radio Interu u Ligi Evrope, lako je ovom Visci tamo levatit neke kukuzospore, kretenospore, amaterospore itd.odigra jednu utakmicu dobro i odma ga treba u reprezentaciju a u 15 utakmica podbaci
Molim lijepo, kod Papeta Vrsajevic moze i napadaca igrat. Univerzalan je to igrac, a poznato je da Sead Susic je menadzer samo univerzalnim igracima Zahirovic (desni bek, stoper, zadnji vezni), tu je i Hadzic koji je potpisao dugo ocekivani ugovor sa Hajdukom (da ne govorim kako je taj momak univerzalan, od kuhinje do ragbi terena).vendeta87 je napisao/la:Visca je 4-5 godina mladji od Vrsajevica, a ako do sada niste skontali Vrsajevic je bek ( u Hajduku igra iskljucivo tu poziciju) a ne krilo.samoposteno je napisao/la:ali to je viscaBIHfan je napisao/la:Pa Vrsajevic je isto tako brz i jako dobar igrac. Sta je samo radio Interu u Ligi Evrope, lako je ovom Visci tamo levatit neke kukuzospore, kretenospore, amaterospore itd.odigra jednu utakmicu dobro i odma ga treba u reprezentaciju a u 15 utakmica podbaci
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
A sta ces, mora i Vrske naci svoje mjesto. Visca je za Vrsketa Stevanovic.Cartman je napisao/la:Da, mogao je Visca dobit mjesto na spisku. Tip igraca koji je dobar kao dzoker sa klupe. Moze da unese brzinu u igru.vendeta87 je napisao/la:A nama se u repci dizelasi vuku po terenu, imamo samo dva relativno brza igraca na spisku Lulica i Stevu, a Pape za Viscu opste nije ni cuo.Cartman je napisao/la:Dobar gol, pokazao veliku brzinu.

Mladji, brzi, bolji, igra u boljem klubu i u boljoj ligi, ali ima pogresnog menadzera ko i Zukanovic.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pa reko je Pape neki dan, prije nego što je objavio spisak, da razmišlja o Višći i da ga prati, ja sam ocekivao da ce dobit poziv, al et..
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Bravo Edine
Nekako sam uvjeren da bi ovaj momak mogao ako uveze par nastupa u dresu reprezentacije uskoro preci u neku ekipu iz liga 5-ice.Steta je zaista da on nema mjesta u reprezentaciji,a da Vrsajevic ima

Nekako sam uvjeren da bi ovaj momak mogao ako uveze par nastupa u dresu reprezentacije uskoro preci u neku ekipu iz liga 5-ice.Steta je zaista da on nema mjesta u reprezentaciji,a da Vrsajevic ima

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
višća nema kvalitet za bolje od ovoga... eventualno vojvodina ili slaven belupoAdi_Zepce je napisao/la:Bravo Edine![]()
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Trebo je Pape pozvati jedno 50 igraca,malo ih provesti kroz Bascarsiju,malo na Vrelo Bosne i tako to. Trebo je na spisak staviti i Viscu i Mahmutovica i Ljevakovica i Nadarevica i Husejinovica i Kolasinca i Bicakcica i Hajrovica i brata mu izmeta i Seferovica i Burica i Djurica i Bilbiju i Hadzica i Halilovica ima li jos koji vrli strucnjaci?
Nedo Bog vas staviti na selektorsku poziciju,malo je cirkus reci ,sta bi vi od reprezentacije napravili.
I jos jednom,citate samo ono sto vam pase,ali slijepci nisu procitali,da Susic prati Viscu i da ce i on dobiti poziv u buducnosti,kao i mnogi iz njegove generacije U21. Besic,Stevanovic,Vranjes,Kvesic,Sunjic,Zahirovic. Prema tome cemu toliko pjenite.
Trebo je Pape i ovog pozvati
http://sportsport.ba/ino_fudbal/igrac-b ... hamu/97101" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa da otvorimo i djeciji vrtic.
Nedo Bog vas staviti na selektorsku poziciju,malo je cirkus reci ,sta bi vi od reprezentacije napravili.
I jos jednom,citate samo ono sto vam pase,ali slijepci nisu procitali,da Susic prati Viscu i da ce i on dobiti poziv u buducnosti,kao i mnogi iz njegove generacije U21. Besic,Stevanovic,Vranjes,Kvesic,Sunjic,Zahirovic. Prema tome cemu toliko pjenite.
Trebo je Pape i ovog pozvati
http://sportsport.ba/ino_fudbal/igrac-b ... hamu/97101" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa da otvorimo i djeciji vrtic.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.