NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
u najboljoj soluciji za kobea mozes reci da je i dalje ispred jamesa ali da do kraja karijere sigurno nece ostati ispred, to kilometrima ispred je cista laz i nista vise, to vec znaju svi na kraju krajeva, james je james dok je kobe neka vrsta jordana za siromasne, da se tako izrazim 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
BernardBarnjak je napisao/la:Meni je kao igrac draži LeBron nego Kobe ali ovo je cinjenica. I moje misljenje. Sada, ako imas neki argument, pucajLenBias je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:James je kilometrima iz Bryanta
baš kilometrima iza bryanta?,nisu tu negdje po kvaliteti?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Aludiras na 6/24 sut Kobe-a u finalu 2010 23 p ali 15 skokova i 15 slob. ali Kobe nije > od Jordana nego igrac koji se najvise priblizio Jordanu , ali hele nejse nije tema Kobe vec James jer oni gra sad PO i njega pojedini novinari i vas nekoliko na forumu kijete u zvjezde kako je najboli ikadLenBias je napisao/la:znaci trebao je onako izbacen iz ritma faulima sutati u kobe stilu nekih 4-30 ili nesto tog tipa? pa i ovako je sutao relativno previse, zdrava pamet i nista vise, skontaj se malo izvini ali sta lupas ti i kako takve zakljucke mozes davati svega ti? daj ne prosipaj se, prvo procitaj sta si napisao pa cemo onda lako dalje

Opet kazem nije bitna slaba utakmica nego pristup ! 2 suta za 3p u 11 min a tvoja ekipa gubi -11 u 4/4 to top 3 igraca u NBA historiji nebi dopustili Jordan , Chamrlein i KAJ

Ljudi ne kontaju nesto kad se raspravlja o GOAT,nikada nece biti novi MJ nego ce doci neki novi igrac s kojim cemo nove generacije porediti..Tako je nekada to bio Russell nekima Wilt,pa Dr. J,Kareem,Magic,Bird i onda Mj..Nijedan od ovih igraca nije kopija nikoga nego su svi unikatni bas kao sto je to James.
nemoj vise, nema smislaKobe Bryant je napisao/la:Aludiras na 6/24 sut Kobe-a u finalu 2010 23 p ali 15 skokova i 15 slob. ali Kobe nije > od Jordana nego igrac koji se najvise priblizio Jordanu , ali hele nejse nije tema Kobe vec James jer oni gra sad PO i njega pojedini novinari i vas nekoliko na forumu kijete u zvjezde kako je najboli ikadLenBias je napisao/la:znaci trebao je onako izbacen iz ritma faulima sutati u kobe stilu nekih 4-30 ili nesto tog tipa? pa i ovako je sutao relativno previse, zdrava pamet i nista vise, skontaj se malo izvini ali sta lupas ti i kako takve zakljucke mozes davati svega ti? daj ne prosipaj se, prvo procitaj sta si napisao pa cemo onda lako dalje.
Opet kazem nije bitna slaba utakmica nego pristup ! 2 suta za 3p u 11 min a tvoja ekipa gubi -11 u 4/4 to top 3 igraca u NBA historiji nebi dopustili Jordan , Chamrlein i KAJ
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ne prosipaj suplju. Ono moze izjaviti samo osoba koja je veliki fan Kobaje. A mozda ti je i samo bio cilj da potpalis vatru.BernardBarnjak je napisao/la: Meni je kao igrac draži LeBron nego Kobe ali ovo je cinjenica. I moje misljenje. Sada, ako imas neki argument, pucaj

Ne znam da postoji segment igre u kojem je Kobe bolji.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:Ne prosipaj suplju. Ono moze izjaviti samo osoba koja je veliki fan Kobaje. A mozda ti je i samo bio cilj da potpalis vatru.BernardBarnjak je napisao/la: Meni je kao igrac draži LeBron nego Kobe ali ovo je cinjenica. I moje misljenje. Sada, ako imas neki argument, pucaj![]()
Ne znam da postoji segment igre u kojem je Kobe bolji.
Ja veliki fan Kobe Bryanta hahahhaha hahahhahahha.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Onda ti je ovo drugo bio cilj. Mislim da se ipak previse razumijes u kosarku da bi onakvu glupost izvalio.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kako je to cinjenica @bernarde?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:Kako je to cinjenica @bernarde?
Nisam fan Bryanta uopste.
Ma malo doljevam ulja na vatru, Grevis me provalio. Komentar je bio vezan za onu sliku. Inace nerviraju me situacije kada Michaela Jordana stavljaju u poziciju da je na nekim listama iza nekoga aktivnog igraca.
Kontas?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
I ti posto neozbiljan 

Najveci kralj na ovom pdfu je @Kobe. Lik 'ladno stavi Malonea ko prvog PF-a ikad plus stavi Jamesa ko treceg PF-a ikad.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Malik Newman, rodjen 1997 god...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Istina, ali istovremeno je grijeh razdvojiti jedan od najboljih tandema u historiji NBA. Složit ćeš se da su i ovako defanzivno ultra jaka postavka, a ni ofanziva im ne manjka.filip13 je napisao/la:Claus je napisao/la:Stockton - Jordan - Pippen - Malone - Olajuwon.
da je umjesto malonea npr. garnett to bi bila defanzivno fantastična petorka

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Claus je napisao/la:Istina, ali istovremeno je grijeh razdvojiti jedan od najboljih tandema u historiji NBA. Složit ćeš se da su i ovako defanzivno ultra jaka postavka, a ni ofanziva im ne manjka.filip13 je napisao/la:Claus je napisao/la:Stockton - Jordan - Pippen - Malone - Olajuwon.
Ispade Malone los odbranbeni igrac...
Claus je napisao/la:Istina, ali istovremeno je grijeh razdvojiti jedan od najboljih tandema u historiji NBA. Složit ćeš se da su i ovako defanzivno ultra jaka postavka, a ni ofanziva im ne manjka.filip13 je napisao/la:Claus je napisao/la:Stockton - Jordan - Pippen - Malone - Olajuwon.
ma slažem se,nije malone bio loš defanzivac
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Onako napamet, koliko se mogu sjetiti, Karl Malone je 3 puta biran u najbolju odbranbenu petorku...

BernardBarnjak je napisao/la:Onako napamet, koliko se mogu sjetiti, Karl Malone je 3 puta biran u najbolju odbranbenu petorku...
i jednom ili dva puta i u drugoj def. petorci lige
- BernardBarnjak
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:Onako napamet, koliko se mogu sjetiti, Karl Malone je 3 puta biran u najbolju odbranbenu petorku...
Što nam govori da je rijec o vrhunskom odbranbenom igracu...
BernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:
Što nam govori da je rijec o vrhunskom odbranbenom igracu...
ali ne i boljem defanzivcu od garnetta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.