Daanonimni je napisao/la:i 10/11, čini mi seSarajlijc@ je napisao/la: 08/09 nismo igrali evropu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Daanonimni je napisao/la:i 10/11, čini mi seSarajlijc@ je napisao/la: 08/09 nismo igrali evropu
Zeljo vjerovatno na BHT, Sarajevo na Face, a one papke vjerovatno nece nikoNG1 je napisao/la:Može li mi neko reći ko će prenositi revanš utakmice naših timova?
Oni papci će vjerovatno jedini proći dalje..aS_Roma je napisao/la:Zeljo vjerovatno na BHT, Sarajevo na Face, a one papke vjerovatno nece nikoNG1 je napisao/la:Može li mi neko reći ko će prenositi revanš utakmice naših timova?
tetrahidrokanabinol je napisao/la:Oni papci će vjerovatno jedini proći dalje..aS_Roma je napisao/la:Zeljo vjerovatno na BHT, Sarajevo na Face, a one papke vjerovatno nece nikoNG1 je napisao/la:Može li mi neko reći ko će prenositi revanš utakmice naših timova?
teško će biti za sarajevo i željezničar jer ne smiju primiti gol,a sarajevo mora zabiti dva a željezničar triaS_Roma je napisao/la:Tesko, al et![]()
Elegant je napisao/la:Sva tri predstavnika BiH prolaze dalje.
Elegant je napisao/la:Sva tri predstavnika BiH prolaze dalje.
Zar Borac nije ispao u prvom pretkolu?tetrahidrokanabinol je napisao/la:Oni papci će vjerovatno jedini proći dalje..aS_Roma je napisao/la:Zeljo vjerovatno na BHT, Sarajevo na Face, a one papke vjerovatno nece nikoNG1 je napisao/la:Može li mi neko reći ko će prenositi revanš utakmice naših timova?
najjaci forumas ikad.opsjednut borcem.neka tako i trebaharishp je napisao/la: Zar Borac nije ispao u prvom pretkolu?
Šta ima prognozer, da mozda ne radis u kakvoj kladionici ??LBJ MVP je napisao/la:Sarajevo-Levski
šanse za prolaz:25%-75%
Iako su mnogi(kao i ja) očekivali debakl u Bugarskoj,nakon što je Sarajevo iznenadilo i odigralo dobru utakmicu apetiti su porasli pa mnogi očekuju i prolaz u ovome duelu.Ipak,rezultat od 0:1 je fina prednost za Levski,sumnjam da igrači Sarajeva mogu odigrati 90 ili 120 minuta da ne prime ni jedan gol a to će vjerovatno biti potrebno da bi se izašlo kao pobjednik iz ovoga duela.
St.Patrick-Široki Brijeg
šanse za prolaz:65%-35%
Široki me najviše razočarao.Čak više i od Željezničara ili Borca,jer sam od njih u prethodnim godinama navikao na pristojna izdanja u evropi(protiv Austrie Beč,Šturma),ali ovo protiv Iraca je bilo tragikomično.
Nikakve ideje u napadu,tromo,sporo,a u odbrani su imali velikih problema sa rastrčanim igracima St.Patricka.
Jadna li je liga gdje onaj Ješe važi za jednoga od najboljih stopera.
Rekao sam pred ovu utakmicu da Irci imaju neke igrače koji su bili članovi timova poput Leedsa ili Sunderlanda i da nisu uopće naivni što se i pokazalo.
Ovaj duel je dobio na težini kada se saznalo da će pobjednik igrati protiv Hannovera,bilo bi lijepo vidjeti u BiH ekipu čiji su članovi neki od najboljih mlađih igrača Bundeslige na svojim pozicijama Zielera,Rauscha,Stindla,Schmiedelbacha a i za igrače Širokog bi to bilo sjajno iskustvo.
Željezničar-Maribor
šanse za prolazak:10%-90%
Nakon prve utakmice u prolaz Željezničara mogu vjerovati samo največi optimisti.
Željezničar će imati sreće ako uopće ostane neporažen u revanšu,a opet će biti zabavno čitati komentere onih koji će prolaz Maribora kao što su i njegovu ubjedljivu pobjedu u prvome duelu pripisati sreći,a ne očitoj razlici u kvaliteti dva tima.
Ma Zlatna dolina ti je novi na forumu, ima želju da isfurava, pravi se pametan, tjera Amara, igrače...čovjek jednostavno sve zna.fredi je napisao/la:pa sta je covjek reko a da nije istina?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.