Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

gringobih
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la gringobih » 28 avg 2012, 11:03

Decko dragi!
gringo 3 godine trubi neke stvari i nikad ama bas nikad nisam pogrijesio u vez kritike na abortusov nacin rada...
Svi dobro znaju kako su uvijek izgledali moji idealni sastavi i samo je jednom nesto priblizno sastavila sudbina (Vels), vize, povrede i sta vec ne i nakon posta od sedam utakmica pala je odmah glatka poobjeda... ;)

A svi koji misle da je fudbal komplikovan varaju se...
Selektorove najvece dileme nemaju veze sa formacijom nego sa talovima i sve dileme koje nas neuspjeli abortus ima su vezane za menadzere odnosno i njihove ponude...

Svaka baka u selu zna da krilo mora igrati krilni igrac a beka bek itd sta tu ima komplikovano kad sklonis menadzere?????

Niko tebi druze nije kriv sto ti ne znas neke stvari pa ti recimo moj postovi izgledaju ka da ja glumim nekog strucnjaka...Shvati jednom za svagda ja na taj nacin razmisljam i pokazalo se da ne grijesim puno...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 avg 2012, 11:13

gringobih je napisao/la:Decko dragi!
gringo 3 godine trubi neke stvari i nikad ama bas nikad nisam pogrijesio u vez kritike na abortusov nacin rada...
Svi dobro znaju kako su uvijek izgledali moji idealni sastavi i samo je jednom nesto priblizno sastavila sudbina (Vels), vize, povrede i sta vec ne i nakon posta od sedam utakmica pala je odmah glatka poobjeda... ;)

Selektorove najvece dileme nemaju veze sa formacijom nego sa talovima i sve dileme koje nas neuspjeli abortus ima su vezane za menadzere odnosno i njihove ponude...

Svaka baka u selu zna da krilo mora igrati krilni igrac a beka bek itd sta tu ima komplikovano kad sklonis menadzere?????

Niko tebi druze nije kriv sto ti ne znas neke stvari pa ti recimo moj postovi izgledaju ka da ja glumim nekog strucnjaka...Shvati jednom za svagda ja na taj nacin razmisljam i pokazalo se da ne grijesim puno...
Znači ti poznaješ fudbalsku igru bolje od čovjeka koji je godinama igrao za Sarajevo,PSG i Jugoslaviju(ne da mi se sad tražiti ali ih sigurno nisu vodili diletanti od kojih ništa nije naučio),koji je u fudbalu čitav život,koji ima godine i godine iza sebe trenerskog iskustva?
Njegovo poznavanje fudbalske taktike je manje od tvoga ili moga :roll:

Ni ja previše ne vjerujem u Sušića,ali način na koji ga kritikuje recimo Principatus kojega sam citirao je pravi način,a ono što radiš ti i slični samo daje ljudima povoda da još više podrže selektora.

To što on ne pozove Zukanovića,što nikada nije dobio šansu a svakakvi poluigrači jesu,e o tome je validno raspravljati i stavljati mu na teret,ali ti bi se raspravljao i o tome za koga se odlučio Sušić da bude četvrti golman reprezentacije,samo se pravi problemi i propusti guraju u stranu tako.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 avg 2012, 11:21

Gringo (Raja) ima problem sto ne zeli da prihvati tuđe misljenje a u nasem slucaju misljenje vecine na ovom forumu. On je zajedno sa Nichu'dinom zapeo za par igraca koje niko ziv ne spominje. Zukanovic i Cocalic, Beligja/Izrael , ja se ne sjecam kad je neko od sportskih medija, ili radnika spomenuo ta dva imena da su zivi a kamoli da obavjesti o njihovim igrama. Pa mi sta cujemo iz Izraela jeste samo rat, sukob sa Iranom. Iz Belgije o padu eura, ekonomskoj krizi. Druge igrace da ne spominjmeo, pola ih nema drzavljanstvo a kao "trebaju" nam.

Također pricaju nebuloze na relaciji Ivica Osim - Safet Susic, zasto je Safetu produzen ugovor, pa dovoljno je reci da se ta dva covjeka poznaju duze vremena nego sto neko ima godina. Ako iko zna kakva je licnost Safet i o njegovom povjerenju to je Osim.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 28 avg 2012, 11:22

LBJ MVP je napisao/la:Znači ti poznaješ fudbalsku igru bolje od čovjeka koji je godinama igrao za Sarajevo,PSG i Jugoslaviju(ne da mi se sad tražiti ali ih sigurno nisu vodili diletanti od kojih ništa nije naučio),koji je u fudbalu čitav život,koji ima godine i godine iza sebe trenerskog iskustva?
Njegovo poznavanje fudbalske taktike je manje od tvoga ili moga :roll:

Ni ja previše ne vjerujem u Sušića,ali način na koji ga kritikuje recimo Principatus kojega sam citirao je pravi način,a ono što radiš ti i slični samo daje ljudima povoda da još više podrže selektora.

To što on ne pozove Zukanovića,što nikada nije dobio šansu a svakakvi poluigrači jesu,e o tome je validno raspravljati i stavljati mu na teret,ali ti bi se raspravljao i o tome za koga se odlučio Sušić da bude četvrti golman reprezentacije,samo se pravi problemi i propusti guraju u stranu tako.
Citas li ti uopste sa razumijevanjem??
Evo ti odgovor na to da li poznajme bolje taktiku od abortusa...
Selektorove najvece dileme nemaju veze sa formacijom nego sa talovima i sve dileme koje nas neuspjeli abortus ima su vezane za menadzere odnosno njihove ponude...

Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 28 avg 2012, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 avg 2012, 11:26

Izvini Elegant,ali i ti uglavnom samo lupaš.
Ja prihvaćam tuđa mišljenja i kad se razlikuju od moga,recimo sviđaju mi se calciovi postovi o Sušiću iako se ne slažem sa njegovim mišljenjem,a tvoji postovi nisu vrijedni spomena,kažem ja ti,za_raju,isti ste vi,samo na suprotnim stranama :oops:

Za_raju,u redu,ne slažeš se koje igrače poziva,ne slažeš se s time što Zahirović igra desnog beka a Vranješ uopće ne bude pozvan,ne slažem se ni ja,ali i da je to sve po tvome ukusu ti bi našao nešto da ti smeta,100% sam uvjeren da bi barem negodovao o tome ko je četvrti golman ekipe.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 28 avg 2012, 11:32

LBJ MVP je napisao/la:Izvini Elegant,ali i ti uglavnom samo lupaš.
Ja prihvaćam tuđa mišljenja i kad se razlikuju od moga,recimo sviđaju mi se calciovi postovi o Sušiću iako se ne slažem sa njegovim mišljenjem,a tvoji postovi nisu vrijedni spomena,kažem ja ti,za_raju,isti ste vi,samo na suprotnim stranama :oops:
Isti kao "oni"??? :oops:
Jesili ikad razmislio da se moras spustiti na njihov nivo da im bar das sansu da te skontaju????
Ovo vazi za nivo komunikacije???

A stavovi???
Pa daj MVP nemoj zajebavat da su isti oni koji zele dobro BIH repki i kriticki su nastrojeni na svaku nepravdu prema njoj i oni koji zele dobro samo svome idolu...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 28 avg 2012, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.

nihco

Post Postao/la nihco » 28 avg 2012, 11:34

susic je svojim neznanjem, nekarakterom i bezobrazlukom doveo reprezentaciju u stanje u kom je bila u vrijeme pasalica. pola tima su igraci po menadzerskojaranskoj liniji, ko misli da takva reprezentacija moze i treba da se negdje plasira , vara se. treba to zasluziti, a inertnost, glupost bosanaca su daleko od toga. poslije ce biti krivi srbi, hrvati,izrael , masoni,fifa,uefa.......
Sent from my Commodore 64

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 avg 2012, 11:36

Pa mogu ti reći izvini,pretjerao sam,nisi mi nimalo simpatičan ali ipak ne može te se staviti u isti koš sa onima koji da izgubimo 0:2 od Lihtejnštajna u utakmici gdje bi Zahirović igrao beka a Džeko stopera bi imali obraza braniti Sušića.

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 28 avg 2012, 11:36

Vidiš koliko je ovaj plitak .. znači on je igro tu i tu on mora nešto znati.Pa bolan trener i fudbaler su dva različita zanata.Maradona religiju svoju ima u Argentini pa su ga nakon poraza od Njemacke na Svjetskom u Juznoj Africi momentalno stjerali s klupe izvrijeđali,napljuvali.Ali ne ! Ti i takvi ko ti nedate na našeg Saju.Ćiru ste svi odreda prekrižili odmah poslije Portugala,Ćiro vakav Ćiro nakav,Sajo je Bog kakav Ćiro ustaša.Ćiru koji je došao na kormilo kada je BH fudbal,reprezentativni bio na najnižim granama, izdigao do nebeskih visina,do trece jakosne skupine.Sa mnogo mnogo slabijim igracima(bez Begovica,Mujdze,Papca,Lulića,Pjanića,Medunjanina) poput Supića,Muratovića,Jahića i Ibričića na desnom beku haha Nadarevića Ćiro se nadigravao sa Portugalom i tamo i ovdje,nije **** ispao.. tamo smo ih trebali dobit! A onda je došao Portugal sa Sušićem,pa je balijander počeo srati,te mi nećemo ispasti,pa ga pitaju da li ćete ići s kormila? Ma neću zašto bih išao mi prolazimo.I vi ste tako srali kao i on.Eh kad su nas ljudi raznjeli dolazi Pape mrtav hladan pa ništa ljudi su jednostavno bolji za klasu,to je bilo realno.Pa heeeej ti pišaš po svojim igračima čuj bolji za klasu,znači direktno udaraš na svoje momke,ponižavaš ih.Čuj bolji za klasu,pa ne igraju Brazil-San Marino.Uostalom mnogo je tu argumenata protiv klasičnog balije i fudbalske neznalice.. Da se vratim na ovaj spisak i da ponovim.. Gdje je Burić (Lech),gdje je Alispahić(Dinamo),gdje Zukanović(Kotrijk) .. Onaj mi spominje neke Zorye ,Krasnodare kaze fantasticni igraci hahaha menadzeri menadzeri talovi talovi!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 avg 2012, 11:38

Fanfara je napisao/la:Vidiš koliko je ovaj plitak .. znači on je igro tu i tu on mora nešto znati.Pa bolan trener i fudbaler su dva različita zanata.Maradona religiju svoju ima u Argentini pa su ga nakon poraza od Njemacke na Svjetskom u Juznoj Africi momentalno stjerali s klupe izvrijeđali,napljuvali.Ali ne ! Ti i takvi ko ti nedate na našeg Saju.Ćiru ste svi odreda prekrižili odmah poslije Portugala,Ćiro vakav Ćiro nakav,Sajo je Bog kakav Ćiro ustaša.Ćiru koji je došao na kormilo kada je BH fudbal,reprezentativni bio na najnižim granama, izdigao do nebeskih visina,do trece jakosne skupine.Sa mnogo mnogo slabijim igracima(bez Begovica,Mujdze,Papca,Lulića,Pjanića,Medunjanina) poput Supića,Muratovića,Jahića i Ibričića na desnom beku haha Nadarevića Ćiro se nadigravao sa Portugalom i tamo i ovdje,nije **** ispao.. tamo smo ih trebali dobit! A onda je došao Portugal sa Sušićem,pa je balijander počeo srati,te mi nećemo ispasti,pa ga pitaju da li ćete ići s kormila? Ma neću zašto bih išao mi prolazimo.I vi ste tako srali kao i on.Eh kad su nas ljudi raznjeli dolazi Pape mrtav hladan pa ništa ljudi su jednostavno bolji za klasu,to je bilo realno.Pa heeeej ti pišaš po svojim igračima čuj bolji za klasu,znači direktno udaraš na svoje momke,ponižavaš ih.Čuj bolji za klasu,pa ne igraju Brazil-San Marino.Uostalom mnogo je tu argumenata protiv klasičnog balije i fudbalske neznalice.. Da se vratim na ovaj spisak i da ponovim.. Gdje je Burić (Lech),gdje je Alispahić(Dinamo),gdje Zukanović(Kotrijk) .. Onaj mi spominje neke Zorye ,Krasnodare kaze fantasticni igraci hahaha menadzeri menadzeri talovi talovi!
S obzirom da mi izgleda da se ovo odnosilo na mene,čisto da napomenem da se trenersko znanje Sušića poredilo sa znanjem forumaša Gringa,a ne nekog trenera koji nikad nije bio profesionalni igrač.
Nisam ja ovdje onaj koji je plitak.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 28 avg 2012, 11:40

nihco je napisao/la:susic je svojim neznanjem, nekarakterom i bezobrazlukom doveo reprezentaciju u stanje u kom je bila u vrijeme pasalica. pola tima su igraci po menadzerskojaranskoj liniji, ko misli da takva reprezentacija moze i treba da se negdje plasira , vara se. treba to zasluziti, a inertnost, glupost bosanaca su daleko od toga. poslije ce biti krivi srbi, hrvati,izrael , masoni,fifa,uefa.......
Apsolutno se slazem...
I opet moram ponoviti da su svi zaboravili ciji selektor igrac i ko ga je doveo...
Pored menadzera i Uske ima dosta udjela u svakom spisku...
Ali od nacije u kojoj "vazovi" igraju kljucnu ulogu u kreiranju nacina razmisljanja a samim tim i nacina zivota sta se moze i ocekivati?????

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 avg 2012, 11:44

Momci, izvinite zbog OT, da vas pitam nešto...
Jel vi ne vidite zadnje postane topice na početnoj stranici, u mene se forum ne vidi nikako pa moram da idem na moje postove da bih odgovarao, malo me ovo remeti, nisam na to navikao
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 28 avg 2012, 11:47

odemo li na sp, a da susic ostane selektor do kraja kvala..ja napisem 100 postova da sam magarac na ovom forumu
Unica grande amore

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 avg 2012, 11:49

gringobih je napisao/la:nikad nisam pogrijesio u vez kritike na abortusov nacin rada...
svasta :roll:
iako je teorija evolucije davno oborena, moram priznati da ovi agresivni ateisti u forumasu ´gringobih´ imaju yeben argument.

sto se tice samih utakmica, ocekujem 6 bodova i lijepu gol razliku.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

nihco

Post Postao/la nihco » 28 avg 2012, 11:51

gringobih je napisao/la:
nihco je napisao/la:susic je svojim neznanjem, nekarakterom i bezobrazlukom doveo reprezentaciju u stanje u kom je bila u vrijeme pasalica. pola tima su igraci po menadzerskojaranskoj liniji, ko misli da takva reprezentacija moze i treba da se negdje plasira , vara se. treba to zasluziti, a inertnost, glupost bosanaca su daleko od toga. poslije ce biti krivi srbi, hrvati,izrael , masoni,fifa,uefa.......
Apsolutno se slazem...
I opet moram ponoviti da su svi zaboravili ciji selektor igrac i ko ga je doveo...
Pored menadzera i Uske ima dosta udjela u svakom spisku...
Ali od nacije u kojoj "vazovi" igraju kljucnu ulogu u kreiranju nacina razmisljanja a samim tim i nacina zivota sta se moze i ocekivati?????
doveo nas je u odvratnu situaciju. covjek je svjestan da ovakav nacin rada ne smije biti nagradjen plasmanom na ep, jer ce to biti model za unistavanje bih fudbala u narednih 20 godina, s druge strane, tesko je navijati protiv svoje drzave.......
Sent from my Commodore 64

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 28 avg 2012, 12:03

AllAbout je napisao/la:odemo li na sp, a da susic ostane selektor do kraja kvala..ja napisem 100 postova da sam magarac na ovom forumu
Potpisujem.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 28 avg 2012, 12:09

secer je napisao/la:
gringobih je napisao/la:nikad nisam pogrijesio u vez kritike na abortusov nacin rada...
svasta :roll:
iako je teorija evolucije davno oborena, moram priznati da ovi agresivni ateisti u forumasu ´gringobih´ imaju yeben argument.

sto se tice samih utakmica, ocekujem 6 bodova i lijepu gol razliku.
Kako bi ti nazvao covjeka koji se igra sa 3-4 miliona(drzavom) ljudi i radi apsolutno sve sto je suprotno od logike...Mozda Tesla???
Kako nazvati covjeka koji u 7 utakmica nije pobjedio a vecinu je izgubio??
Kako nazvati covjeka koji na presici najvi da ocekuje Rahimicev oporavak do marta i povratak u repku u najvaznijim utakmicama???
Kako nazvati covjeka koji ima na spisku Sesara,Svaraku,Vrancica,Avdukica,Medunjanina,Ibricica...

Patentiraj kakvo ime i ja cu ga uzeti u upotrebu...

A to o oborenoj teoriji evolucije zadrzi za drugi forum i znas za sta...

evolucija nije tacna sve je pocelo sa rijecima abrakadabra :lol:

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 28 avg 2012, 12:12

Ocekujem lagane pobjede,6 bodova.Svi igraci koji su trebali biti pozvani su tu,tako da ne brinem...

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 28 avg 2012, 12:19

BH fudbalska repka mi je zakletva bila,jedino svjetlo u svom sivilu sporta ovdje i života uopšte.Sad sa puno većim žarom pratim košarkaške utakmice.Mnogo manje je nepotizma,mita,korupcije i interesa ako uopće i postoji i jedan faktor od ovih.Aco Petrović je dokazano veći gospodin i strucnjak od Susica, a sto mi je fascinantno djeluje mi i veci patriota od Safeta.

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 28 avg 2012, 12:28

Zna li se koliko ce karte kostati i kad izlazi u prodaju?
Zadnja izmjena: dadnan, dana/u 28 avg 2012, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.