a to jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Moderator/ica: insider

Bila je neka emisija na Hayatu oko te marke papirne nesto...vendeta1921 je napisao/la:jel iko gledao one kengure sto igraju kosarke??![]()
![]()
a na proslost me najvise asociraju papirne pola marke(plava) i marka(zelena)
a sto se tice tih slatkisa cokolade:braco i seka![]()
Kenguri košarkaši, bilo na RTRS-uvendeta1921 je napisao/la:jel iko gledao one kengure sto igraju kosarke??![]()
![]()
High je napisao/la:Jesam ja. Zvali se Kenguri košarkaši. Fazon nešto na početku išao:'' Ja sam Nato, ja Arči, ja sam Kevin.''
Jes na pinku bile,tako nekako oko ponoci.High je napisao/la:@ emir18
Oko 23h su na Pinku bile, čini mi se.
anonimni je napisao/la:Kenguri košarkaši, bilo na RTRS-uvendeta1921 je napisao/la:jel iko gledao one kengure sto igraju kosarke??![]()
![]()
ja se ni ne sjećam tih papirnih pola marke

jes bilo sigurno a kasnije su ukinuli i papirnu marku i petakavendeta1921 je napisao/la:anonimni je napisao/la:Kenguri košarkaši, bilo na RTRS-uvendeta1921 je napisao/la:jel iko gledao one kengure sto igraju kosarke??![]()
![]()
kako se ne sjecas ja mislim da je plave boje bilo ill sam polupao loncice![]()
![]()
ne sjećam se uživo, bila je ovdje na temi novčanicavendeta1921 je napisao/la:anonimni je napisao/la:Kenguri košarkaši, bilo na RTRS-uvendeta1921 je napisao/la:jel iko gledao one kengure sto igraju kosarke??![]()
![]()
kako se ne sjecas ja mislim da je plave boje bilo ill sam polupao loncice![]()
![]()

hahahahahahhahahha,znam kupis bilo pola marke u granapima smrdi na pokvareno jaje,a bila je i neka mirisljavaAlfa_Muzijak je napisao/la:Sta je s onim smrdljivim? Kupis nekakvu kesicu, nesta je pritisnes i ona pukne i smrdi ko da se neko istovario pored tebe![]()

S lijeve strane 2,driger platio ga 20 km orginal,al nsam ga fino sastavio pa mi lehuroHigh je napisao/la:
Za ovo sam bio skroz zaboravio. Da ne procita ovdje ne bi se nikad ni sjetio hahahahaAlfa_Muzijak je napisao/la:Il oni naki ljigavci. Joj ono je bila zajebancija. Sjecam se tad u osnovnoj skoli sav plafon od ljigavaca bio![]()
Bila je i ona tinta, poprskas nekog ima mu minutu i onda nestaneDobra vremena.