Football Manager 2013

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

reeds
Kontakt:

Re: Football Manager 2013

Post Postao/la reeds » 12 nov 2012, 19:56

Ja sam za... evo nek se jave jos 3-4 koja sigurno hoce i da se nadjemo..... ja ne mogu bas odmah veceras da se vidimo ali mogu sutra kad god.... zato 3-4 stavrno koja hoce neka se jave ovde i da se dog

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 12 nov 2012, 19:57

Ej šta god da je računajte i na mene. Nisam stigao pročitati sve moram jesti, ali vidim danas se vodila ozbiljna diskusija.

neo imaš PP. :D
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 12 nov 2012, 19:58

pintol_TM87 je napisao/la:haha nafura ih bgm neo :D bravo neo macka si.. :D
jbg drug kad je FM u pitanju nije tesko nafurati prave zagrizene igrace... ajd reci da ti ne bi sa nama? :)))

xType
Kontakt:

Post Postao/la xType » 12 nov 2012, 19:58

reeds je napisao/la:Ja sam za... evo nek se jave jos 3-4 koja sigurno hoce i da se nadjemo..... ja ne mogu bas odmah veceras da se vidimo ali mogu sutra kad god.... zato 3-4 stavrno koja hoce neka se jave ovde i da se dog
profil na piku mi je xType ko hoce nek se javi i tamo ako ovdje nisam online tamo jesam uvjek kad se nadze jos 2-3 od mene je 10 KM + 10 ako neko bas nema
DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJ'VO

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 12 nov 2012, 20:00

Igricu bi kupio na http://www.greenmangaming.com/s/ba/en/p ... ager-2013/" onclick="window.open(this.href);return false; jer s njima imam iskustva.
Ako neko negdje nadje jeftinije neka kaze...kada uplatim posaltavljam sliku transakcije pa da znate koliko je tacno placena :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 12 nov 2012, 20:00

teodolit je napisao/la:Ej šta god da je računajte i na mene. Nisam stigao pročitati sve moram jesti, ali vidim danas se vodila ozbiljna diskusija.

u pitanju je tal za FM nas nekoliko ko je iz sarajeva i takodze i oni koji mogu doci do sarajeva kojima nije daleko da se talimo svi zajedno da kupimo orginal FM13....

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 12 nov 2012, 20:00

Pa igrica kaze neo 60KM jel tako:

adi,reeds,pintol,x-type,neo,teodolit,drugo od ovog jednog,ja (svak oko 8KM)

Al vidim ja u najlosijoj financijskoj situaciji :mrgreen: :mrgreen:
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 12 nov 2012, 20:02

reeds je napisao/la:
teodolit je napisao/la:Ej šta god da je računajte i na mene. Nisam stigao pročitati sve moram jesti, ali vidim danas se vodila ozbiljna diskusija.

u pitanju je tal za FM nas nekoliko ko je iz sarajeva i takodze i oni koji mogu doci do sarajeva kojima nije daleko da se talimo svi zajedno da kupimo orginal FM13....
Iz Sarajeva sam i ja sam za, cener nije puno što jest jest.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 12 nov 2012, 20:03

reeds je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:haha nafura ih bgm neo :D bravo neo macka si.. :D
jbg drug kad je FM u pitanju nije tesko nafurati prave zagrizene igrace... ajd reci da ti ne bi sa nama? :)))
neka hvala samo vi :) igram ja 12 uveliko a svakako ocekujem kad tad da izadje crack tako da nista od mene...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

xType
Kontakt:

Post Postao/la xType » 12 nov 2012, 20:04

Senaid L.F.C je napisao/la:Pa igrica kaze neo 60KM jel tako:

adi,reeds,pintol,x-type,neo,teodolit,drugo od ovog jednog,ja (svak oko 8KM)

Al vidim ja u najlosijoj financijskoj situaciji :mrgreen: :mrgreen:
NP brate kad instaliramo tebi je posaljemo ja cu dodati 8 KM za tebe....ili ako neko ima bolje rjesenje nek se javi...otvoren sam za sve solucije...ako vec neko ima kupljen 15 km mu dam dode instaliramo i vrati cd sa sobom :D..samo sto j apasword i accaunt napravim takav da ga ni anonimus nece oborit :D

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 12 nov 2012, 20:06

Eto i ja sam za tu kupovinu a ovo za senada mogu i ja platiti nije nikakav problem !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 12 nov 2012, 20:07

I ja bi se ukljucio ali nisam u Sarajevu jbg. :)

xType
Kontakt:

Post Postao/la xType » 12 nov 2012, 20:08

junioR je napisao/la:Eto i ja sam za tu kupovinu a ovo za senada mogu i ja platiti nije nikakav problem !
neo ima i BBI u cd shopu 65 KM olje tako otic kupit ODma neko cekat 3-4-5-6...dana da dode a sjedemo vidimo dodamo par maraka za nekoga ko nema...SEVAP JE VIDIS DA SE SVI TRESEMO DA IGRAMO !!!!! :D

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 12 nov 2012, 20:09

Ufff nije da se bunim ako ce te platit.
Skupio bih ja ti 8-10 maraka al daleko sam a vi hocete po Saraj'vu da se sastajete.Mogao bi nam kupit 3 manadzera dok bi dosao do dole.

Al ako ko ima ziro racun(neko je spominjao) uplatit ce se,nije belaj

@xType pa preko steama isto dobijes odmah cd-key jes da moras cekat download i instalaciju al to je najmanji problem
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

xType
Kontakt:

Post Postao/la xType » 12 nov 2012, 20:11

Senaid L.F.C je napisao/la:Ufff nije da se bunim ako ce te platit.
Skupio bih ja ti 8-10 maraka al daleko sam a vi hocete po Saraj'vu da se sastajete.Mogao bi nam kupit 3 manadzera dok bi dosao do dole.

Al ako ko ima ziro racun(neko je spominjao) uplatit ce se,nije belaj

@xType pa preko steama isto dobijes odmah cd-key jes da moras cekat download i instalaciju al to je najmanji problem
ne ja kazem da mozemo u sarajevu kupit odma igrcu odma je install da ide dalje a download NP ako me kontas

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 12 nov 2012, 20:13

Eh evo da pojasnim svima kako bi se ovo odradilo, jer dobivam poruke pa da ne objasnjavam svima posebno.

Procedura kojom cu vam ja kupiti igru je sljedeca:

1) Ja sam u Sarajevu, uplatiti mi mozete na ziro racun kod raiffaisen banke. Moze i direktno da mi date pare, no onda neko od vas mora preuzeti pare od ostalih i skupiti konacnu sumu, jer ja nemam vremena da idem od jednog do drugog pa da uzimam, jer mi fax oduzima dovoljno vremena.

2) Ja narucujem igru na http://www.greenmangaming.com/s/ba/en/p ... ager-2013/" onclick="window.open(this.href);return false; jer je tu za sada najpovoljnija (ako nadjem ili nadjete negdje povoljnije javite).

3) Kreiram steam account, podesim korisnicki racun te dodam igricu na steam

4) Download igre svakog od nas na nacin da se recimo senaid konektuje na steam sa podaicma koje mu dam, skine igru, podesi na steamu da se pokrece SAMO U OFFLINE MODEu, te se onda reeds loguje na steam, skine igru i podesi da se pokrece u OFFLINE MODEu, i tako svaki od nas.

5) Izadje update za igru, jedan po jedan udje online na steam, skine update i opet se vrati u offline mode, te svaki od nas ponovi isto.

Ovo sa offline na steamu je iz razloga sto ne moze vise od jednog korisnika biti online u isto vrijeme, budu li dvojica, onog prvog izbaci iz steama i igre i mora opet uci (online ili offline).

Naravno, ako ja ulazem svoj obraz i postenje, nadam se da i vi ostali ulazete isto, te da necete zajebavati sa podacima i sifrom, te da necete dijeliti trecim osobama.

Ukoliko ima nekih pitanja, slobodno pitajte, da se sve rasciti prije eventualnog provodjenja plana :)

PS: Vazna napomena je da NEMA NIKAKVIH CD-OVA, igrica se skida s neta i cim kupim, dobivam key. Znaci da sada imaju skupljene pare mogao bi dobiti key i igrati odmah igru

Ako vas ima vise zainteresovanih, mozemo se skontati da kupimo vise igara jer sto nas vise ima teze je organizovati.

Npr jedna igra na pet osoba, no meni je svejedno, ionako igram FM rekreativno pored dva fakulteta...nije da se hvalim, glup sam sto se zajebajem :mrgreen:

PPS: Nije bitno odakle ste jer igru skidate s neta.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 12 nov 2012, 20:16

neo sto ne das nama cd-key pa da igramo :lol: :lol: :lol: (salim se naravno)

Nas 10 po 6 Km i FM je u "rukama" i mirna Bosna
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

xType
Kontakt:

Post Postao/la xType » 12 nov 2012, 20:18

Senaid L.F.C je napisao/la:neo sto ne das nama cd-key pa da igramo :lol: :lol: :lol: (salim se naravno)

Nas 10 po 6 Km i FM je u "rukama" i mirna Bosna
JA sam za samo moramo potvrdit od ostalih nek covjek posalje broj racuna da uplatimo pare i to je to

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 12 nov 2012, 20:21

nije problem senci, skupicemo mi i za tebe naravno ko moze dati, ja mogui dati isto nekih 5-10 za tebe... znamo mi (koji ne idemo u skolu) kako je kad si skolarac.... samo ako to uzmemo nemoj bjezati sa casova.... nemoj da mi budemo krivi kasnije ako budes naredao jedinica :)))

btw znaci ko zeli fakat neka se javi x-typeu u PP kad mogu sutra (sto prije to bolje) da se nadjemo svi i da se dogovorimo... samo i neo mora doci on je glavni za dalje :))))

xType
Kontakt:

Post Postao/la xType » 12 nov 2012, 20:21

Evo vam svima potencjonalnim "taldzijama" nek se spreme i nek daju pare pa ce mo lagano

Uputstva za skidanje i instalaciju Steam-a:
Kliknite na link: http://cdn.steampowered.com/download/SteamInstall.msi" onclick="window.open(this.href);return false;
Instalirajte program.
Registrirajte account na: https://store.steampowered.com/join/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pokrenite program i logujte se na svoj account.
Uputstva za instalaciju Football Manager 2013:
Pokrenite Steam
Na vrhu prozora klinite na "Games" zatim "Activate a product on Steam..."
Klinite na "Next", zatim "I Agree"
Unesite ključ koji ste dobili od mene i zatim kliknite na "Next".
Zatvorite prozor.
Kliknite na "Library"
Na lijevoj strani kliknite na "Football Manager 2013"
Kliknite na "Install" i sačekajte da se igra skine i instalira.

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.